Witam wszystkich zebranych! Oto nadszedł czas, aby oznajmić, że wszystkie wasze głosy zostały zebrane, zigno... zinterpretowane zgodnie z waszym zamysłem i wynika z nich, że...
Jak w każdej dotychczasowej edycji
Co jest dosyć mało prawdopodobne...
na jednym z miejsc podium...
oczywiście nie powiem którym...
mamy remis!
żartowałem
żartowałem, że żartowałem
[reklama]
Jamniki są fajne
[/reklama]
do dogrywki stają więc:
Ouzaru:
oraz
Mekow:
Właśnie tak!
...a może jednak nie?
A jednak tak!
Ouzaru vs Mekow!
vs
Głosowanie dogrywkowe uważam za otwarte! (Gdyby ktoś nie pamiętał, to przypominam, że polega ono na wysłaniu mi wiadomości z nickiem lepszej -w waszym mniemaniu- kandydatki)
Głosowanie dogrywkowe uważam za otwarte! (Gdyby ktoś nie pamiętał, to przypominam, że polega ono na wysłaniu mi wiadomości z nickiem lepszej -w waszym mniemaniu- kandydatki)
Kandydatki? Nie kandydata? Na pewno? Co tylko partia rozkaże!
Aj, nie mogę się doczekać wyników. Więc MAd, do kiedy to głosowanie?
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Kandydatki? Nie kandydata? Na pewno? Co tylko partia rozkaże!
Aj, nie mogę się doczekać wyników. Więc MAd, do kiedy to głosowanie?
Sih, nie wiem jak ci to powiedzieć... Tego... No, trudno będę walił prosto z mostu. Mekow też jest kandydatką!
No, patrz. Myślałem, że to ta słynna bezstronność i nieprzekupność MAda W ogóle powinni sobie niektórzy dać w podpisie "Jestem kobietą" czy coś ten deseń, jak sławne Brzozowe "Jestem facet nie baba.".
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]