Ups, sorry, zapomniałem wczoraj potwierdzić. Ale tak, zgadza się, to jest w 100% dobra odpowiedź. Poza tym mam taką propozycję: jak odpowiedź jest zła, to może po prostu piszmy "zła odpowiedź", bez wgłębiania się w szczegóły pokroju "niepełna", "to i to jest źle", etc. To trochę utrudni życie odpowiadającym .
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Ten pan ma na imię Thomas, jego pseudonim to Quorthon, a zespół który założył zwał się Bathory . Dobrze? Jeśli tak to oddaję, bo nie mam weny twórczej na zagadki.
Przejmuję. Obiecałem dac coś z dziedziny komiksów, coś niegooglalnego. ;)
Czyja to kreska? ;)
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
Konrad 'Koko' Okoński. Jesteście niemożliwi... Następnym razem dam kogoś z zagranicy- widzę, że nie można z Wami po dobroci. ;p
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
Podejściem przypomina mi nieco to, co widziałem ze Stranglehold. Ale grafika zdecydowanie zbyt sterylna i nie wiem, czy tam się walczy czymś innym niż pukawkami...
Enter the Matrix może? Nic poza tymi dwoma tytułami do screena dopasować nie mogę.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.