Chomiki

- 
				Pan_Feanor
 - Marynarz

- Kontakt:

- 
				Haer'dalis
 - Marynarz

- 
				Pan_Feanor
 - Marynarz

- Kontakt:

- 
				Haer'dalis
 - Marynarz

- 
				Pan_Feanor
 - Marynarz

- Kontakt:

- 
				dsadfga_atadf_a
 - Mat

- Kontakt:

a ja mam pieszka 
 i jest ladniejszy od jamnikow ;p jest ślicznym owczarkiem i ma takie sooper oczka 
 po za tym mialem swinke morska Jery 
 ale on byl niezly loozak :] kiedys mi kompa zawiesil jak go na klawiature polozylem zeby pogral w quaka 
 do tego mialem rybki ale jedna byla straszna. W nocy lapala kamyszki i potem plula nimi w szybe  
  i to nie jest smieszne... po za tym mialem zolwia nie wiem nawet jak umarl 
 nie pamietam go :'-( po za tym mam pajaka w kacie w pokoju :]

- 
				Haer'dalis
 - Marynarz

- 
				dsadfga_atadf_a
 - Mat

- Kontakt:

- 
				Gość

- 
				Runiq
 - Bombardier

A ja miałem rybki. Skończyły tragicznie. Wszyskie. 

Jedna, bodajże, zagłodziła się na smierć (Pokarm był dobry, wcześniej jadła. Hmm... może przeszła na dietę, albo zarządziła głodówkę?).

Druga skończyła najtragiczniej. Popełniła samobójstwo. Wyskoczyła z akwarium i wyladowałe na podłodze. Gdy przez mój pokój przechodził tata, przykleiła mu się do kapcia. Odkleiła się dopiero w przedpokoju. Biedaczka. Do dziś nie poznałem motywu jej działania. Była najedzona, akwarium wyczyszczone. Może umarła w imię Allaha (Hi, Rajah!)?

Dwie pozostałe zmarły z powodu zakażenia środowiska (czyt. z braku czystej wody).
I to wszystko. Tak skończyło się moje rybkowanie. W/w rybki miałem jakieś dwa miesiące
.

I to wszystko. Tak skończyło się moje rybkowanie. W/w rybki miałem jakieś dwa miesiące

- 
				Haer'dalis
 - Marynarz

- 
				Asthner
 - Tawerniany Bard

- Numer GG: 4825300

Co ja mam... Alternatywne osobowiści się nie liczą... To pozostają cztery koty. Mruczek, Monti, po kocie na punkcie Mruczka i Montiego.
Ten pierwszy to już stare, rozleniwione bydle. Prawdziwa waga ciężka.
 Ale charakter wręcz odwrotny, pozwala młodszemu kotowi robić z sobą wszystko, nawet mu miskę odstepuje. 
 W ogóle walki moich kotów to niezłe widowiska czasem. Raz Monti przesadził budząc śpiącego słodko na kanapie seniora. Co ten zrobił? Wyprowadził jeden cios, ale taki, że aż łupnęło a Monti spadł z kanapy. A stale nie stał na brzegu. ;P
Innym razem popisał się Monti. W przypadkowym starciu zadał dwa "prawe sierpowe". Były tak szybkie, że zauważyłem tylko jeden i gdyby nie dwa odgłosy pacnięcia, nie skapnąłbym się. ;P
Wspominałem o tym, że Mruczek to terrorysta, który powinien być prawem ścigany? Jeśli czegoś chce to nie ma siły, która go powstrzyma. Będzie Was budzić po nochach grzechocząc porcelaną, zacznie zrzucać rzeczy z półek. Osoby, które pozostaną uparte mogę liczyć na pogryzienei stóp...
 Taaak... On ma coś w sobie z Garfielda. ;P
A Monti jest kilka lat młodszy i, choć już dorosły, to ma wyraźnie mniejszą posturę od Mruczka. A oba dachowce... Jest wykonawcą akrobacji, które można obejrzeć tylko w Matrixie. Jeszcze nigdy nie widziałem na żywo, jak ktoś biega po ścianie goniąc muchę. ;P
Poza tym, dużo bardziej niezależny od Mruczka. Jak nie chce się bawić, to nie i tyle. Wyrwie się, choćby go związać i zamknąć w sejfie... Ale miewa w czasie dnia takie fazy, gdzie w żądaniu pieszczot dorównuje jakością terroru Mruczkowi. Ile razy zabili mnie w Jedi Academy, etc, dlatego, że on postanowił spojrzeć mi w oczy i stawał na klawiaturze zasłaniając monitor... ;P
Kurczę, chyba mi się nudzi, po co ja to piszę?
A pająki są śliiiiiczne, inspirujące... Kiedyś stałem nieruchomo godzinę w nocy, żeby na tle lampy patrzeć jak jeden plecie nowiutką sieć...

Ten pierwszy to już stare, rozleniwione bydle. Prawdziwa waga ciężka.
Innym razem popisał się Monti. W przypadkowym starciu zadał dwa "prawe sierpowe". Były tak szybkie, że zauważyłem tylko jeden i gdyby nie dwa odgłosy pacnięcia, nie skapnąłbym się. ;P
Wspominałem o tym, że Mruczek to terrorysta, który powinien być prawem ścigany? Jeśli czegoś chce to nie ma siły, która go powstrzyma. Będzie Was budzić po nochach grzechocząc porcelaną, zacznie zrzucać rzeczy z półek. Osoby, które pozostaną uparte mogę liczyć na pogryzienei stóp...
A Monti jest kilka lat młodszy i, choć już dorosły, to ma wyraźnie mniejszą posturę od Mruczka. A oba dachowce... Jest wykonawcą akrobacji, które można obejrzeć tylko w Matrixie. Jeszcze nigdy nie widziałem na żywo, jak ktoś biega po ścianie goniąc muchę. ;P
Poza tym, dużo bardziej niezależny od Mruczka. Jak nie chce się bawić, to nie i tyle. Wyrwie się, choćby go związać i zamknąć w sejfie... Ale miewa w czasie dnia takie fazy, gdzie w żądaniu pieszczot dorównuje jakością terroru Mruczkowi. Ile razy zabili mnie w Jedi Academy, etc, dlatego, że on postanowił spojrzeć mi w oczy i stawał na klawiaturze zasłaniając monitor... ;P
Kurczę, chyba mi się nudzi, po co ja to piszę?
A pająki są śliiiiiczne, inspirujące... Kiedyś stałem nieruchomo godzinę w nocy, żeby na tle lampy patrzeć jak jeden plecie nowiutką sieć...
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.

- 
				Khazar
 - Mat

- Kontakt:

Pająki są rzeczywiście cool! Sam mam książkę o hodowli ptaszników. Najbardziej lubie tarantulle. Nie są tak naprawdę bardzo jadowiste (owszem, mają jad, ale zazwyczaj go nie używają, a jak już ugryzie, to najwyżej będzie opuchlizna). 
A jeśli chodzi o tą rybkę, Runiq, to skonsultowałem się z Rajah'ą, który ma bezpośredni dostęp do Allaha. Wyruszył on w zaświaty, by ukorzyć się przed Wielkim Allahem i spytać się, czy twoja rybka umarła za niego. On odpowiedział: "Nie, nie umarła ona za moje wielkie, wspaniałe i wszechmocne Imię. Ona po prostu głupia była".

A jeśli chodzi o tą rybkę, Runiq, to skonsultowałem się z Rajah'ą, który ma bezpośredni dostęp do Allaha. Wyruszył on w zaświaty, by ukorzyć się przed Wielkim Allahem i spytać się, czy twoja rybka umarła za niego. On odpowiedział: "Nie, nie umarła ona za moje wielkie, wspaniałe i wszechmocne Imię. Ona po prostu głupia była".

- 
				Haer'dalis
 - Marynarz

Ehm może tak zejdziemy z tematu pająków?? Chciałbym się częściej tu wypowiadać, ale mnie ośmionogi odstraszają...Możemy za to poruszyć temat...węży. IMHO bardzo przyjemne i przyjazne (oraz miłe w dotyku - wbrew plotkom) zwierzątka. Miał ktoś z Was kiedykolwiek kontakt z takimi milusińskimi? Od razu zastrzegam, że przez kontakt nie mam na myśli ukąszenia przez żmiję 

- 
				Asthner
 - Tawerniany Bard

- Numer GG: 4825300

Dobra, tu miał być ten post. ;P
Z dziedziny gadów to najbardziej mi się podobają programy Steve'a Irwin'a.

Z dziedziny gadów to najbardziej mi się podobają programy Steve'a Irwin'a.
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.

- 
				Khazar
 - Mat

- Kontakt:

Eee, może ja dziwny jestem, ale Haer, powiedz mi, jak można nie cierpieć pająków, a lubić węże (i vice versa)? Też je lubię, ale ja jeszcze nie słyszałem o kimkolwiek, kto lubiłby jedno, ale już nie drugie. Wydaje mi się, że te obie grupy zwierząt mają ze sobą jakiś "związek" jeśli chodzi o strach przed nimi. Chodziaż może ty inny jesteś (i bardzo dobrze - precz ze schematami!).

- 
				Haer'dalis
 - Marynarz