Aż się wierzyć nie chce, chociaż od zawsze pogadzałem politykami.Sakaszwili rozpętał te marną wojenkę bo jest marionetką USA. Sama wojna dobrze rokowała pratii konserwatywnej

Aż się wierzyć nie chce, chociaż od zawsze pogadzałem politykami.Sakaszwili rozpętał te marną wojenkę bo jest marionetką USA. Sama wojna dobrze rokowała pratii konserwatywnej
Widzę że ktoś czystopis czytał.Kaczor pisze:Chodziło mi o to, że demokracja jest wspaniałomyślna, bo daje ludziom władzę(w założeniu). Natomiast problemem jest, że ci ludzie to 2 rzeczonych żuli na jednego intelektualistę....
Co nie zmienia faktu że Czystopis ( to taka książka ) miał niedawno premierę i był w nim zawarty podobny motyw. Wierzysz w przypadki ?Brzoza pisze:Nie trzeba czegostam czytać (nie wiem co to czystopis) żeby sobie logicznie wykoncypowac że demokracja ssie i sa to raczej rządy wielu mniejszości niż calej większości.
OMG. To znane. Podobny motyw opowiada tutaj Cejrowski:Co nie zmienia faktu że Czystopis ( to taka książka ) miał niedawno premierę i był w nim zawarty podobny motyw. Wierzysz w przypadki.
Nie, ale patrz wyżej. To stare powiedzenie.Co nie zmienia faktu że Czystopis ( to taka książka ) miał niedawno premierę i był w nim zawarty podobny motyw. Wierzysz w przypadki ?
A Chiny mają obozy koncentracyjne, obozy pracy i obozy zagłady i też sobie dają radę. Świnie z EU jeżdżą i uśmiechają się. Adolf Hitler by był zadowolony.Rosja jest naturalną dziedziczką zsrr i nawet daje sobie rade.
to jest właśnie dyplomacja.A Chiny mają obozy koncentracyjne, obozy pracy i obozy zagłady i też sobie dają radę. Świnie z EU jeżdżą i uśmiechają się. Adolf Hitler by był zadowolony.
dobrze zrobił.A co powiesz na to że Sakaszwili przyznał sie ze pierwszy wjechał do osetii i zaczał strzelac do osetyńców?
Brzoza pisze:A co powiesz na to że Sakaszwili przyznał sie ze pierwszy wjechał do osetii i zaczał strzelac do osetyńców?
Chyba już na to odpowiedziałem. Osetyńcy Południowi kolaborowali z ciemiężycielami Osetii Północnej chcąc uzyskać niepodległość. Naprawdę uważasz, że jakiekolwiek państwo nie zareagowałoby siłą gdyby jakieś grupy zbrojne chciały odłączyć kawałek jej ziemii? Np w Hiszpanii Baskowie czy Katalończycy? Robią to już od bardzo dawna, ale obok nich nie ma Rosji, żeby zaprowadzić "pokój i wolność".Amrik pisze:Ja tam popieram Gruzję. Osetia miała swoją szansę w 1991, teraz po prostu zajmie ich Rosja i tak to się skończy. Zresztą to nawet śmiesznie brzmi - Osetia Północna jest pod silną kontrolą Rosji (tam Rosja organizuje ludobójstwa podobne do tych w Czeczenii), a Osetia Południowa jest w imię demokracji broniona przez tą samą Rosję.
Równi i równiejsi. Chiny jak chcą wyznawać śmierć to mogą sobie wyznawać, ale czemu my mamy z nimi rozmawiać? Bo co?to jest właśnie dyplomacja.
mogę Ci podać 101 powodów dlaczegoRówni i równiejsi. Chiny jak chcą wyznawać śmierć to mogą sobie wyznawać, ale czemu my mamy z nimi rozmawiać? Bo co?
No ba! Toteż nie rozumiem tego:no shit sherlock.
powiem jedno - nie rozumiem polskiej rusofobii: pt. czegokolwiek rosja nie zrobi, jest to napewno coś złego.