Ciekawe, czy jakbyś mnie nie znał, to też byś zgadł?
Ale zaliczone oczywiście. Czyli następna zagadka przechodzi na tego, kto się pierwszy z taką zgłosi.
PS. Wpiszcie sobie w Google "se aprovechan suitcase"...
Źle, źle. Koło Ringa to to nawet nie stało :PDaję podpowiedź. Jeśli ktoś widział ten film, zna odpowiedź, bo filmy o tej tematyce były tylko dwa- pierwsza i druga część
Hm... Ciężkie. Coś z Trylogii do której należał Pan Zemsta? Niewiele znam filmów japońskich, a większość odpadła przy drugim obrazku.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Nie martw się - też przewracam oczami gdy trzy osoby na krzyż wymieniają w tym temacie najbardiej dziwaczne anime jakie tylko istnieją. Zresztą ja lubię łatwe zagadki, nie wymagajace googlowania a zwykłego oglądania tych co popularniejszych filmów.*
Tradycyjnie będę dawał codziennie kolejne wskazówki dopóki ktos nie zgadnie ;P
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
I znowu obyło się bez podpowiedzi. :]
Oczywiście - na zdjęciu oczywiście Tom Cruise w jednej z najlepszych (jeśli nie najlepszej) kreacji aktorskich.*
Co jeszcze? A, tak - dawaj zagwostkę ;P
*Inna sprawa, że chyba jedyne jego dobre role to prócz wcielenia się w Lestata gra w Rain Manie i Raport Mniejszości.
Proszę. Dzieło, którego tyczy się poniższy obrazek i autor dzieła. Proste.
Mów mi Sih