Problem polega na tym, że instalowałam tylko Copernica... Ale na tym kompie jest jeszcze 4 innych użytkowników, a ja nie sprawdzam co instalują.
W każdym razie porównanie tego co jest u mnie i tego co wrzuciłeś przyprawiło mnie o atak śmiechu XD Żadna przeglądarka nigdy nie przyprawiła mnie o taki szczękopad XD
Post pod postem, bo nowa rzecz. Jak nie zapomnę, to później skleję posty...
Taki oto link do mnie dotarł: Firefox 3 "królem oszczędzania pamięci"
W artykule podkreślono iż test nie ma charakteru naukowego. Szczegóły nieznane. Ot ciekawostka...
kajtek Raulin pisze:Pewien sklep internetowy nie działa pod Operę, której używam. Dokładniej to koszyk owego sklepu. Zapytałem się osoby odpowiedzialnej za sklep "co je grane?". Wytłumaczył mi, że działa pod IE 7 i pod Fireofx'a.
Jakby mi ktoś powiedział, że ma stronę nie działającą pod przeglądarką, której używam (nawet jeśłi bym używał IE), to bym zmienił sklep. Kajtek jak byś się czuł, gdybyś poszedł do sklepu po bułki i w progu usłyszał, że nie zostaniesz obsłużony, bo masz na zakupy torbę szmacianą a nie plastikową?
Już mi się przypomniało, czemu nie używałem Opery Właśnie dziś znowu ujawnił się ten błąd - przeglądarka nie pozwala się zalogować na niektóre fora... Np. Wykop.pl Tak więc wracam do Firefoxa...
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Hmm... jak słysze takie podejrzane teksty, to sprawdzam. Chyba innej przeglądarki niż ja używasz, bo mi mi się na Wykop zalogować udało. Nie - "udało" to złe słowo - po prostu zalogowałem się. Ludzie mają czasem wirusy, burdel w kompie, padnięte pliki, a jak im coś nie działa, to oczywiście wina przeglądarki - tu Opery (ale w swojej firmie i poprzedniej pracy spotkałem się z setkami takich "problemów" w różnych programach).
Ta. Tylko, że między tamtym przypadkiem problemów z Wykopem i tym była jedna reinstalacja. A wirusów raczej nie mam, bo avast jest non-stop czynny. Burdelu na kompie też nie ma, nie bój nic Utrzymuję porządek w programach i plikach.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
2. Ewentualnie - jak wykonać kopię haseł, zakładek, wyszukiwarek etc. jeśli potrzebna jest reinstalacja przeglądarki i dodatków?
EDIT - Heh, naprawiłem. Chodzi o zakładki związane z Kartami, chyba Faviconize Tab. W każdy razie usunąłem parę... Nie chodzi o Colourful jakby co Tak czy inaczej: pytanie 2 pozostaje ważne.
EDIT 2 - Ekspertów Tawernianych proszę jeszcze o poradę - czy jest sposób, żeby zaznaczyć wiele linków na raz do otwarcia? Pozdrawiam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mów mi Sih
Gógiel wypuścił wersję beta przeglądarki Chrome. Lekka, fajna, szybka. Tylko, ze poza przeglądarką nic w niej nie ma. Jak dodadzą cokolwiek, to pewnie zwolni, ale póki co jest nieźle.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
BAZYL pisze:Gógiel wypuścił wersję beta przeglądarki Chrome. Lekka, fajna, szybka. Tylko, ze poza przeglądarką nic w niej nie ma. Jak dodadzą cokolwiek, to pewnie zwolni, ale póki co jest nieźle.
0h0, szykuje się dla mnie nowa przeglądarka Ściągnę, obczaję, póki co wciąż jestem jednym z fanatyków liska :]
Tu sie akurat z BZLem nie mam wyboru jak tylko się zgodzić - juz nawet FX jest lepszy od tego przełomowego odkrycia Googla. IMO najgorszy dotychczas projekt tego internetowego giganta. Póki co - nie ma szans na przebicie O. i Fx'a, no chyba, że bedzie sie reklamować tak nachalnie, ze w koncu osiągnie swój cel.