Ciekawe linki

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt:
http://teledyski.onet.pl/10172,1045590,teledyski.html - dobra, polska muzyka rozrywkowa - przebój tego roku 

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:

-
- Tawerniany Trickster
- Numer GG: 0
- Kontakt:
w koncu doczekalismy sie kalendarza google ;-)
jak dla mnie, to po prostu wymiata, rozpoznaje nawet opisy spotkan i wydarzen w gmailowych mailach (pojawia sie przycisk dodaj do kalendarza)
poza tym mozliwosc dodawania wielu kalendarzy, sharing kalendarzy (jako XML lub iCal) i ogolnie bardzo przyjazny intrerfejs. no i wyszukiwarka, a jakze :D
jak dla mnie, to po prostu wymiata, rozpoznaje nawet opisy spotkan i wydarzen w gmailowych mailach (pojawia sie przycisk dodaj do kalendarza)
poza tym mozliwosc dodawania wielu kalendarzy, sharing kalendarzy (jako XML lub iCal) i ogolnie bardzo przyjazny intrerfejs. no i wyszukiwarka, a jakze :D

-
- Szczur Lądowy
http://www.ga.bbs.pl - zapraszam na moje forum o Gothicu 

-
- Szczur Lądowy
Dzielnica Szmeru - projekt łączący wszystkie światy fantasy/sci-fi w jedną grę : rpg-ecosim. Serdecznie polecam. Gra typu PBF ("Play By For") na stronce forum Tenebraes, Miasta na granicy Wieloświata - http://www.epifania.fora.pl. Link zamieszczony za aprobatą BAZYLa. Pozdrawiam i zapraszam!!!

-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
Z piosenek polecam pisenkę o Calibrze Dużo przekleństw, czasem bezsensownych, ale kawałek wypas 

Od dziś płacę Eurogąbkami.

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
Miałam opory przed wrzuceniem tego linka tutaj, ale to jest silniejsze ode mnie... Dawno się tak nie śmiałam :D
O edukacji seksualnej w Polsce ^^
Jakby ktoś czuł się zgorszony, albo (niedajboże!) zaczął brać porady na serio - dać mi znać, wywalę linka ;)
edit:
Jeszcze jeden link dorzucam:
Amerykanie to debile (a przynajmniej większość) - ciekawy artykuł z Przekroju, opryskałam klawiaturę jogurtem ze śmiechu ;)
edit 2:
Fotki z meczu - wiewiórki na boisku! :D
O edukacji seksualnej w Polsce ^^
Jakby ktoś czuł się zgorszony, albo (niedajboże!) zaczął brać porady na serio - dać mi znać, wywalę linka ;)
edit:
Jeszcze jeden link dorzucam:
Amerykanie to debile (a przynajmniej większość) - ciekawy artykuł z Przekroju, opryskałam klawiaturę jogurtem ze śmiechu ;)
edit 2:
Fotki z meczu - wiewiórki na boisku! :D
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
- Tawerniany Trickster
- Numer GG: 0
- Kontakt:

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
Baaardzo krótkie streszczenia książek fantasy i sf-f (po angielsku)
edit:
Bardzo fajna gierka we flashu - oddział misiów musi uwolnić zakładników przetrzymywanych w banku ;)
edit2:
Nowe, wredne, reklamy Apple'a :D
potrzebny QuickTime 7
edit:
Bardzo fajna gierka we flashu - oddział misiów musi uwolnić zakładników przetrzymywanych w banku ;)
edit2:
Nowe, wredne, reklamy Apple'a :D
potrzebny QuickTime 7
Ostatnio zmieniony środa, 3 maja 2006, 00:45 przez Falka, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Bosman
- Numer GG: 5454998

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Kontakt:
A ja to przeszłam, a ja to przeszłam! :D
Nie chcę psuć nikomu zabawy, więc jak chcesz podpwiedż, to zgłoś się na gg (1087314) :) Tylko się przedstaw, bo obcych ludzi bezczelnie ignoruję ;)
No ale jedną podpowiedź wrzucę, bo mi to najwięcej problemu sprawiło: przed użyciem snajpera, trzeba użyć samuraja. Jak zostanie na dachu, nie ma sznas na przejście gry :)
Nie chcę psuć nikomu zabawy, więc jak chcesz podpwiedż, to zgłoś się na gg (1087314) :) Tylko się przedstaw, bo obcych ludzi bezczelnie ignoruję ;)
No ale jedną podpowiedź wrzucę, bo mi to najwięcej problemu sprawiło: przed użyciem snajpera, trzeba użyć samuraja. Jak zostanie na dachu, nie ma sznas na przejście gry :)

-
- Arcymod Tawerniany
Też przeszedłem misiaki ;p
a z fajnych linków:
fajna gierka logiczna

-
- Bombardier
- Numer GG: 9383879
- Kontakt:

-
- Mat
- Numer GG: 3030068
http://similarminds.com/personality_disorder.html <- Tu możecie sprawdzić jakie macie zaburzenia osobowości.
Ostatnio zmieniony sobota, 6 maja 2006, 09:12 przez Nyano, łącznie zmieniany 1 raz.
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew