Rajah: Ach, na Wielkiego Allaha, przypomniały mi się dzięki temu linkowi cudowne czasy zabijania przeklętych krzyżowców, którzy panoszyli się wieki temu na świętej ziemi Jeruzalem. Niech Allah za ten czyn ma cię w swojej opiece, wspaniały MAd Phantomie!
O dzięki Ci czcigodny Rajahu - niech Ci Wielki Allah każdą literę Twego błokosławieństwa dla mnie w dzieciach wynagrodzi (tylko nie zjedz wszystkich od razu )!
A tak w stylu dzisiejszej młodzieży (a jA mAM 14 lAt i TAk Nie pYszE! PooSKarZE SIe mAmIe!): RooNIQ
P.S.
Khazar, na stronie, gdzie były Hasacze teraz jest piosenka o "Dziub Dziubie". Oto ona: "Czy ktoś widział Diub Dziuba? Jak wyglada Dziub Dziub? Może w końcu się uda odpowiedzieć jak z nut. Czy to fruwa, czy lata, czy ma dzioba, czy dziób? Czy ktos widział Dziub Dziuba? Jak wygląda Dziub Dziub?".
Może coś mi się pomyliło (pisałem z pamięci). W każdym razie warto wejść, choćby po to, aby zobaczyć portret pamięciowy Dziub Dziuba lub posłuchać piosenki w orginale. No i oczywiście dowiedzieć się, jaka była nagroda.
Mnie nie chce całej piosenki odegrać (w drugim wersie ją urywa)...
A nagroda faktycznie jest spoko. Gdybym nie był, tu gdzie jestem, to bym z chęcią pobył tam, gdzie dziub dziub proponuje (a teraz proszę to przetłumaczyć na j.ang z poprawnym użyciem Conditionali )
If I weren't in the place where I am now, I would happily be there, where Dziub-dziub suggests to be.
Pomimo tego, że nie przepadam za Conditionalami. Więc pewnie jest źle. ;P
Z dziedziny węży i gadów ta najbardziej lubię Steve'a Irwin'a. ;P
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
CZE wszystkim!!!! jestem po długiej nieobecnościa na forum!!! Dziub dziub jest naprawde Spox, i w ogóle żądzi!!! qrde teraz bede musiał troche nadrobić w pisaniu postów. I se zacytuje KALIBER44-Konfrontacje"Garbaty anioł na to skończ pierdolić tato to ty jesteś szmatą jak nie to udowodnij powiedz mi tak żeby wszyscy byli zgodni co wy tu robicie od kąt powstało życie?...Zaległa cisza wręcz grobowa...nie powiedział nikt nic słowa...pomyślałem oto szansa wyjątkowa, wychyliłem się uderzyłem tak a ja wiem ja wiem co my tu robimy po co na ten na ten swiat przychodzimy..." Faaaajne co nie???!!! Mmnie się podoba . nioop i to by było na tyle mojego pisania, jak na razie oczywiście.
Nom, ale ja nie lubię inwersji jescze bardziej niż conditionali. ;P
Haer'dalis pisze:
P.S. Czemu o gadach mówisz tu, a nie w temacie o chomikach ??
Bo mi się tematy zapewne walnęły, nie wiem.
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
Dobra, znudziło mi się...
Słowo dla Haera - prawdopodobnie znów Cie cenzor zablokuje bo to ten sam serwis który podał Runiq - chodzi po prostu o to, że Newgrounds to naprawdę gigantyczny serwis z tysiącami flashy na KAŻDY (no właśnie - na TEN też) temat.... pozatym posiada rewelacyjny serwer, a jest w pełni darmowy, więc i reklamy (których jest całkiem sporo) są na różne tematy - i pewnie stąd reakcje filtru
Jeśli ktoś przeoczył jeden z fajniejszych linków, jakie podałem i nie chce mu się wertować wszystkich stron pokolei, to podaję łącza do najfajniejszych filmików, jakie miałem okazję zobaczyć.
Niech no ja się tylko dorwę do kompów na drugim kampusie - tam nie ma cenzora
Ja za to podam linka do strony z masą różnych ciekawych rzeczy (nie blokowanych przez mojego cenzora )
Runiq pisze:Khazar, na stronie, gdzie były Hasacze teraz jest piosenka o "Dziub Dziubie". Oto ona: "Czy ktoś widział Diub Dziuba? Jak wyglada Dziub Dziub? Może w końcu się uda odpowiedzieć jak z nut. Czy to fruwa, czy lata, czy ma dzioba, czy dziób? Czy ktos widział Dziub Dziuba? Jak wygląda Dziub Dziub?".
Nie prawda Hasacze tam są !! Trzeba tylko poszukać !!
DevilChoć nie wiadomo mogo się im coś stać buhahahaha
Dante - niezupełnie. W chwili gdy Runiq pisał tamten post na stronie był tylko Dziub-Dziub, jednak już pare dni później Hasacze wróciły i teraz żyją razem w spokoju i (fil)harmonii