15 lat temu

Informacje ogólne, ogłoszenia, propozycje zmian i opinie.
ODPOWIEDZ
GIRMI
Pomywacz

15 lat temu

Post autor: GIRMI »

W maju 2011 roku pisałem Tu ostatni post.

Minęło 15 lat.... 15 lat życia, kawał czasu. Wydarzyło się wiele rzeczy - tych dobrych i tych gorszych. Część graczy z którymi turlałem kostki wyjechała z kraju, część wyniosła się w inne rejony i już nie turla, część mówi "wyrosłem z tego, choć żałuję tego, bo pograł bym", ale jest grupka która spotyka się i turla.
Ostatnio nawet zostałem zaskoczony pytaniem od osoby która z 10 lat nie grała, a może poprowadził byś sesję- odpowiedź była możliwa tylko jedna - JASNE KIEDY?
Wiek się zmienił, wygląd się zmienił, ale miłość do RPG, kostek, mapek na kartkach, długopisów jest taka sama. Od czasu do czasu przez te lata grałem i prowadziłem sesje, niestety rzadziej niż bym chciał, ale RPG jest częścią mojego życia - mam swoje kowadło na którym robię noże dla przyjemności, nie na handel, lecz dla przyjaciół, którym rozdaję je za darmo przy jakiejś okazji. Chodzę po jaskiniach i sztolniach, nadal trenuję walkę toporami, od czasu do czasu popijam pifo z przyjaciółmi i miód pitny własnej roboty bo mam pasiekę. Robię w życiu to co robiliśmy w czasie sesji - czuję się spełniony.

Jak to u Was obecnie wygląda, jest nadal chęć, zapał? Czy nadal turlacie kostkami?
Krasnoludy ponad wszystko!
ODPOWIEDZ