Warhammer - jeden z najorginalniejszych światów...

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5438992
- Kontakt:

-
- Chorąży

-
- Tawerniak
- Kontakt:

-
- Chorąży
Biedny RaV niech spoczywa w spokoju, też na FOW niezapłacił i do tego jeszcze wiewiórki molestował. Swoją droga pamiętam jak moja drużyna w WFRP polowała na wiewiórki dlaczego? MG wymyślił że kita wiewiórki jest składnikiem napoju leczącego i była zabawa... Potem jak walczyliśmy z mantikorą koleżanka zrobiła jednej wiewiórce (wtedy już martej) lewatywe truciżną i zućiła potworowi. Heh to byłu czasy
<Falka nieczuj urazu do mojej drużyny, ale takie jest życie >

<Falka nieczuj urazu do mojej drużyny, ale takie jest życie >

"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Mafia Radioaktywnych Krów

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
1.Tafił.Kloner pisze:U falki to tobyło wyraźnie chamstwo MG żeby odciąć głowę trzeba:
1 trafić
2 trafić w głowę
3 Zadać maksymalne trafienie krytyczne
2. Trafił.
3. Zadał.
Miał bardzo udany dzień ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
PP uratuje przed wszystkim, a w szczególności przed kostkami. I tego powinniśmy się wszycy trzymać, bo później są sytuację jak ta u Falki lub moja z kradnięciem kury.
Dzisiaj do ręki wziąłem stary podręcznik WFRP 1ed, ponieważ chciałem poszukać jakichś informacji o mrocznym ludzie elfów. Otworzyłem podręcznik. Serce zaczęło szybciej bić, po myślach krążyły wspomnienia z starych sesji rozegranych na pierwszym Młotku. Zacząłem czytać. Po paru godzinach popatrzyłem na podręcznik 2ed. Jakoś dziwnie się poczułem. Piękny, kolorowy, mniejszy podręcznik zamiast biało-czarnego klocka, który nadawał specyficzny klimat podczas czytania, zmieniony system, itp. Uznałem, że stary Młotek jest lepszy i na zawsze pozostanie nieśmiertelny.
A jak wy sądzicie? Który Młotek wg was jest lepszy? I dlaczego? Dzisiaj do ręki wziąłem stary podręcznik WFRP 1ed, ponieważ chciałem poszukać jakichś informacji o mrocznym ludzie elfów. Otworzyłem podręcznik. Serce zaczęło szybciej bić, po myślach krążyły wspomnienia z starych sesji rozegranych na pierwszym Młotku. Zacząłem czytać. Po paru godzinach popatrzyłem na podręcznik 2ed. Jakoś dziwnie się poczułem. Piękny, kolorowy, mniejszy podręcznik zamiast biało-czarnego klocka, który nadawał specyficzny klimat podczas czytania, zmieniony system, itp. Uznałem, że stary Młotek jest lepszy i na zawsze pozostanie nieśmiertelny.
[Przepisałem tego posta, ponieważ mój temat na KGFie został zamknięty, proszę o wyrażenie opinii
]
Dzisiaj do ręki wziąłem stary podręcznik WFRP 1ed, ponieważ chciałem poszukać jakichś informacji o mrocznym ludzie elfów. Otworzyłem podręcznik. Serce zaczęło szybciej bić, po myślach krążyły wspomnienia z starych sesji rozegranych na pierwszym Młotku. Zacząłem czytać. Po paru godzinach popatrzyłem na podręcznik 2ed. Jakoś dziwnie się poczułem. Piękny, kolorowy, mniejszy podręcznik zamiast biało-czarnego klocka, który nadawał specyficzny klimat podczas czytania, zmieniony system, itp. Uznałem, że stary Młotek jest lepszy i na zawsze pozostanie nieśmiertelny.
A jak wy sądzicie? Który Młotek wg was jest lepszy? I dlaczego? Dzisiaj do ręki wziąłem stary podręcznik WFRP 1ed, ponieważ chciałem poszukać jakichś informacji o mrocznym ludzie elfów. Otworzyłem podręcznik. Serce zaczęło szybciej bić, po myślach krążyły wspomnienia z starych sesji rozegranych na pierwszym Młotku. Zacząłem czytać. Po paru godzinach popatrzyłem na podręcznik 2ed. Jakoś dziwnie się poczułem. Piękny, kolorowy, mniejszy podręcznik zamiast biało-czarnego klocka, który nadawał specyficzny klimat podczas czytania, zmieniony system, itp. Uznałem, że stary Młotek jest lepszy i na zawsze pozostanie nieśmiertelny.
[Przepisałem tego posta, ponieważ mój temat na KGFie został zamknięty, proszę o wyrażenie opinii

-
- Tawerniak
- Kontakt:

-
- Tawerniak
- Kontakt:

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
Jednak zastanawia mnie czy takie modyfikacje robią grze dobrze. Czasami lepiej przystopować. No cóż. A stworzenie nowej rasy pociąga za sobą jeszcze inne skutki - trzeba dopracować coś z mechaniki, dodać nowe profesje, religię itd...
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe

-
- Chorąży

-
- Tawerniak
- Kontakt:

-
- Tawerniak