Nowe oblicze druidyzmu

-
- Majtek
- Numer GG: 7388503
- Kontakt:
Re: Nowe oblicze druidyzmu
Co do druida-mściciela to myślę że ta profesja bardziej podchodzi pod wyznawcę, który się pojawia w 2ed.
Wyobraźnia to najpotężniejsza broń we wszechświecie. Jeśli panujesz nad bronią przeciwnika, to panujesz nad jego wszechświatem.

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Kod: Zaznacz cały
Co do druida-mściciela to myślę że ta profesja bardziej podchodzi pod wyznawcę, który się pojawia w 2ed.

Będą bronić swojej własności. Dopóki Bohaterowie Graczy nie będą nachalni, Druidzi nie będą ich atakować.Jaki stosunek do społeczeństwa mogą mieć tacy wypaczeńcy? Co zrobią Druidzi, gdy na horyzoncie pojawią się osnute mgłą postaci graczy?
A po co konkretni wrogowie Druidom? Wystarczą Kapłanii Taala i Rhyi, wszelcy fanatycy, łowcy czarownic i czarodzieje-renegaci próbujący zapanować nad mocą gajów.Jako wroga natomiast w ciemno do Druidów użyłbym opisu reptiliona czy skavena z Bestiariusza. A co, jeńców taki będzie brał? Wątpliwe. Zdeterminowany jest? Ano jest. Zorganizowana grupa? Ino. W czym problem? No nigdzie...

-
- Majtek
- Numer GG: 0
Nie mam pytań. Opracowałeś chyba każdy szczegół. Dobra robota i powodzenia w używaniu nowych wytworów wyobraźni