Przepraszam za wstęp ale muszę to wszystko napisać

Napiszcie też, co można jeszcze zrobić aby uzyskać lepszy klimat w pomieszczeniu. Pozdrawiam serdecznie!
Ja bym najpierw zajrzała na deviantarta (zdjęcia, rysunki, prace) i digarta (głównie zdjęcia) - to chyba dwie strony, na których są największe szanse, że coś się znajdzie. Zawsze można też przejrzeć jakąś galerię obrazów (w sieci jest całkiem sporo stron dotyczących tego czy tamtego malarza/artysty) jeśli chodzi o jakieś widoczki to też mógłby to być całkiem dobry sposób.Spoon pisze:Może ktoś zna jakieś strony, galerie gdzie mógłbym skompletować taki zestaw?
Napiszcie też, co można jeszcze zrobić aby uzyskać lepszy klimat w pomieszczeniu. Pozdrawiam serdecznie!
Ha, w ogóle nie pomyślałem o tych serwisach!corvus pisze:Ja bym najpierw zajrzała na deviantarta (zdjęcia, rysunki, prace) i digarta (głównie zdjęcia)
Polecasz jakiegoś?corvus pisze:Zawsze można też przejrzeć jakąś galerię obrazów (w sieci jest całkiem sporo stron dotyczących tego czy tamtego malarza/artysty) jeśli chodzi o jakieś widoczki to też mógłby to być całkiem dobry sposób.
No teraz to już nie zdążę ale też nie wiem czy tak by dał sobie kolega przemeblować pokójcorvus pisze:można odręcznie jakieś listy wykonać, albo gdzieś na ścianie w pokoju walnąć jakiś plakat oznajmujący, że ten czy tamten jest poszukiwany
W ogóle się na tym nie znam, te kadzidełka to jakieś konkretne?corvus pisze:Do świeczek można też dać jakieś kadzidełka o bardzo słabym zapachu - nawet gdyby okno było otwarte to pokój powinien stać się trochę zadymiony. Świeczki proponuję raczej woskowe - nie boli od nich głowa(nie dymią, nie śmierdzą - tylko pachną po jakimś czasie lekko miodem).
Jeśli chodzi o kadzidełka to poszukałabym raczej czegoś o bardzo słabym zapachu, żeby tylko nadymiło trochę. Myślę, ze kiedy byłoby ciemno i dodatkowo za oświetlenie służyłyby świeczki to mogłoby to całkiem ciekawie wyglądać. Tylko tutaj bym trochę uważała, bo niektóre cholerstwa mają naprawdę bardzo mocny zapach - ale myślę, że w jakimś sklepie gdzie to sprzedają można by uzyskać jakieś informacje.Spoon pisze:W ogóle się na tym nie znam, te kadzidełka to jakieś konkretne?
Nie znałemcorvus pisze: Gdyby chodziło o portrety postaci to możesz zajrzeć na przykład tutaj(nie wiem czy znasz czy nie znasz): http://drakonis.org/ mi samej udało się kilka ciekawych obrazków postaci stąd wygrzebać.
Polecasz jakiegoś?corvus pisze:Zawsze można też przejrzeć jakąś galerię obrazów (w sieci jest całkiem sporo stron dotyczących tego czy tamtego malarza/artysty) jeśli chodzi o jakieś widoczki to też mógłby to być całkiem dobry sposób.