Oto dlaczego nieśmiertelność
zarezerwowana jest dla największych
spośród złych"
Witam drogich graczy. Na sam poczatek pare zasad i informacji dotyczacych sesji.
Zasady:
1 MG (w tym wypadku moja skromna osobka) ma zawsze, ale to zawsze racje.
2 Piszecie przynajmniej 1 posta dziennie, zawierajacego przynajmniej 2 zdania.
3 Piszcie opisowo co robi wasza postac, co mowi,*co mysli.
4 Wykazujcie samodzielnosc w sesji. To wy prowadzicie swoje postacie nie ja!
Informacje:
Jak kazdy MG mam swoje spojrzenie na Wampira. Nie spodziewajcie sie zbyt wielu krwawych jatek ani orgi calonocnych. Nie mowie ze bedziecie caly czas grzecznie rozmawiac i zachowywac sie jak na aniolki przystalo. Sadzac z wyboru klanow jakiego dokonaliscie, bynajmniej nie zamiezacie startowac w wyborach na najmilszego wampira roku

Co do stylu w jakim prowadze to wciaz sie zastanawiam jaki bedzie najlepszy, wiec nie dziwcie sie jak w trakcie prowadzenia ulegnie on zmianie.
Wracajac do sesji. Prosze kazdego z was o w miare dokladne wyjasnienie powodu znalezienia sie w miescie, w ktorym sesja bedzie sie odbywac. Nie zadam poematu, wystarcza 2/3 zdania napisane kursywa na samym poczatku pierwszego posta. Jezeli kierowac wami beda pobudki, ktore z jakiegos wzgledu moze znac jedynie MG (ja0 napiszcie cos ogolnie, a szczegoly wyslijcie do mnie na pw.
Wydaje mi sie ze napisalam juz wszystko, tak wiec przygode czas zaczac.
Stany Zjednoczone. Nebraska. Sredniej wielkosci miasto Jacksonville. Miastem wlada William Godnar, ksiaze z klanu Ventru. W miescie dominuja dwa klany: Ventru i Brujah.
Oprocz tych dwoch znajduja sie tu rowniez przedstawiciele takich klanow jak: Malkavian, Nosferatu, Torreador. Calkowity brak Gangreli i Tremere. Zaraz po przybyciu odczowacie wyrazna walke pomiedzy dwoma najliczniejszymi klanami.
Wkrotce w miescie maja sie odbyc dwie duze imprezy towarzyskie: otwarcie nowego klubu oraz wystawa prac nieznanego artysty.
Otwarcie klubu spowija tajemnica. Lokal jest mocno strzezony i poki co zaden z czlonkow rodziny nie mial okazji sie do niego dostac.
Wystawe organizuje Torreador Damiani, ktory zachwycony pracami artysty zapewnia wszystkich o jego niesamowitym talencie.
Przybywajac do miasta, kazdy z was wedle obyczajow stawia sie w okazalej willi ksiecia. Czekajac na przyjecie w gustownie urzadzonym salonie slyszycie dobiegajacy z jednego z pomieszczen ryk wscieklosci, a nastepnie trzasniecie drzwiami. Po chwili pojawia sie widocznie przerazony sluga oznajmiajac, ze ksiaze oczekuje na was w swoim gabinecie.