[rSS 4] Studenckie życie...

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Artos
Kok
Kok
Numer GG: 1692393
Kontakt:

[rSS 4] Studenckie życie...

Post autor: Artos »

Lista graczy:
-Arxel (Piotr Kurek)
-blajcykk (Adrian Błajek)
-ciocia_genia (Kasia Kasia)
-Eglarest (Krzysztof Adam Miałczyński)

Wszyscy:
Stoicie w wieeeelkiej kolejce do Camelot'u. Nie znacie się, lecz jesteście stłoczeni dokładnie przy samych dzwiach co jest waszym jedynym pocieszeniem, gdyż dostaniecie się tam jako pierwsi. Za chwile otwierają, lecz nie wiecie czy wytrwacie, gdyż jakiś grubas stojący za wami potfornie cuchnie.
Obrazek
Obrazek
War, war never changes...
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

- E kurna "co to pancernik jakiś, zeppelin, dyszy i cuchnie kotlet parowy " Co pan panie tak sapiesz, cuchniesz sapiesz?
blajcykk
Szczur Lądowy

Błajykk

Post autor: blajcykk »

LOL ja wytrzymam napewno, ponieważ poświęce sie dla piwka w szczególnosci za free moze ten grubas walić gównem nie przestrasze sie !!!
aB
ciocia_genia
Marynarz
Marynarz

Post autor: ciocia_genia »

Kasia Kasia
- nie przesadzaj ztym Zeppelin'em - po wypowiedzeniu tych słów, przygotowuje sie w pozycji wymownej dla otoczenia :D
Rzeź w śmietanie ;]
blajcykk
Szczur Lądowy

błajcykk

Zreszta nie zwracam na niego uwagi poniewaz stoi kolo mnie bardzo atrakcyjna dziewczyna ( brązowe oczy i włoski ) hmmm mleko z miodem !!!
aB
Artos
Kok
Kok
Kontakt:

Wszyscy:
Grubas chypa poczuł się urazony, bo zaczą jakoś dziwnie ruszać dziąsłami, po czym spluną na Krzyśka.
- Co wam odpierdala. Czepcie się kogoś innego!
Obrazek
Obrazek
ciocia_genia
Marynarz
Marynarz

Kasia Kasia
-jakie nam, jakie nam?! Tu nikomu nie odpierdala... !
Rzeź w śmietanie ;]
Eglarest
Chorąży
Chorąży

spogladam na barana blondasa co slini sie na widok jakiejs dziewczyny
"ach ta dziewczyna taka coreczka!," spoglada na jej Pupe; ) " i pupa ładna, najgorsza jest dupa w groszke albo w jablko"

- ej może robimy ewakułacje gdzie indziej sztachniemy feromona może by tak do Dragona?

w "" sa moje mysli
Eglarest
Chorąży
Chorąży

gdy na mnie spplunął i przerwał mi delektowanie sie urodą dziewczynki szybkim ruchem przylozylem grubasowi w jego smierdzace klenoty i poprawilem z buta w ryj gdy się pochylił poczym zabralem nogi za pas

- wam tez radze wiac jak wstanie bedzie lal wszystko co mu wpadnie w lape - krzyczalem uciekając
blajcykk
Szczur Lądowy

Błajykk

Panie odpierdol sie pan odemnie jak tu sie delektuje chwila pozadania !!!! za chwile zostane wpuszczony na teren lokalu i bede sie zaszczycal wielkoscia piany !! Panie Daj Pan Spokoj !!!!!
aB
ciocia_genia
Marynarz
Marynarz

-Ah tak! Dragon, ten drogi club na kermitowie?? WEEEE! - zastanawiam sie czy przypadkiem nie pójść tam
Ostatnio zmieniony sobota, 21 października 2006, 21:23 przez ciocia_genia, łącznie zmieniany 1 raz.
Rzeź w śmietanie ;]
Artos
Kok
Kok
Kontakt:

W końcu otworzyli drzwi lokalu. Ochrona powoli zaczeła wpuszczać wszystkich po kolei. Gdy już was wpuścili zobaczyliście znacznych rozmiarów salę i pełno stolików. Trochę dalej był balkon z którego było widac cały olbrzymi i pożądnie oświetlony parkiet. Co pewien czas po środku sali były ustawione kolejne barki, w których obsługiwali klientów przystojni barmani i niezwykłej urody barmanki. Grubasa nie wpuścili, bo się zaczą pluc do ochroniaży :D
Obrazek
Obrazek
blajcykk
Szczur Lądowy

Błajykk

Jako pierwszy z calej kolejki dostalem piwo !!! gdy zanurzylem swojej kruche usta w glebi kufla z piwem to grubasowi morda zleciala do podlogi ! a ja ironicznym usmiechem, zignorowalem kutasa !! i powiedzialem sobie smacznego :)
aB
ciocia_genia
Marynarz
Marynarz

HA!- wchodząc obejżałam cały lokal po czym prędziutko poszłam zwiedzić najwazniejsze miejsce w każdym miejsc, czyli jak wyglądają kochane toaletki..
Rzeź w śmietanie ;]
blajcykk
Szczur Lądowy

Błajykk

A ja w ślad za Pewno kobietka poszedlem obczaic do ktorego kibelka zasiadla :D:D:D
aB
Artos
Kok
Kok
Kontakt:

Kasia
Toalety były bardzo schludne. nowoczesny wzorek na ciepłych kafelkach, wszędzie kabiny, ale nie takie jak na stacji metra czy PKP, tylko pożądne, dystyngowane. Stała w nim grupka ZTwych rówieśniczek i o czymś rozmawiały. nagle z ich ust padło imię Krzysiek!

Adrian
Dostałeś swe ulubione piwo i zaczełeś oglądać wszystko po kolei, a raczej wszystkie. Trzeba przyznać iż całe Warszawskie lachonarium się na otwarcie zleciało. Ciebie do damskiej toalety nie wpuścili, ale tam weszła ;)
Ostatnio zmieniony sobota, 21 października 2006, 21:36 przez Artos, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

n dobra wszedlem do lokalu

neilubie takich spelun- pomyslal- poczym siadł przy barze iz łozyl zamowienie whisky z Lodem i coca cole OSOBNO!

- mila tu obsluga, -burknął pod nosem
Zablokowany