<star wars> Walka z imperatorem

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Blind orc
Szczur Lądowy

<star wars> Walka z imperatorem

Post autor: Blind orc »

Imię: Alucard
Wygląd: Wysoki, dobrze zbudowany, długie do pasa czrne włosy, ubrany w typowy strój Jedi
Profesja: Jedi
Ekwipunek: Dwa miecze świetlne (oba niebieskie), 2 apteczki, 2 porcje jedzenia na wypadek podróży, dziennik, coś do pisania, coś do komunikowania się z Mistrzem Jodą .

Imię: Maleksh
Wygląd: Jest Nautolaninem z planety Glee Anselm. Specjalizujący się w walce na miecze. Okolo 2 metrów wzrostu, duże czarne oczy, z boku glowy i jej tylu wyrastają macki do metra dlugości.
http://www.swg1.net/encyclo/images/kit_fisto.jpg
Ekwipunek: Jeśli mogę to dwa jednoręczne miecze świetlne, kolor blękitny. Jeśli jest to za dużo, to jeden póltoraręczny, tego samego koloru. Pozostaly ekwipunek bez zmian, czyli: czarny, dlugi plaszcz z kapturem, sakwa przewieszona przez ramię, komunikator, niewielka ilość imperialnej gotówki.[/url]

Imie - Amakiir
Wygląd - TU
Profesja - Jedi
Ekwipunek - Lightstaff, holokomunikator, dwa pojemniki z bactą, dyktafon, płaszcz podróżny, trochę gotówki.

Karta postaci:
Imie:- Zorin Blitz
Wygląd- mężczyzna z lekkim mięśniem piwnym, ubrany w strój podobny do tego co miał Han Solo, ostrzyżony na jeża, blizna na lewym policzku.
Profesja(Strzelec, Jedi)- Strzelec, a co ja tam nie jestem jakimś godlike madafaka tylko zwykły człowiek
Ekwipunek- lekki blaster,ciężki blaster, 2 pojemniki z bactą, Holodec, nóż sprężynow, jakieś drobne pieniądze.

Imię: Deep
Wygląd: Wysoki, czarnoskóry, ostrzyżony na łyso. Wzrost około 2m, silnie umięśniony. Blizna na lewym ramieniu. Ciemno brązowe oczy.
Ekwipunek: Miecz półtoraręczny (żólty), szata jedi, komunikator, trochę jedzenia

Jesteście grupą rebeliantów wy i Mitrax-Pilot transportowca+szef. Waszym zadaniem jest zabicie Tramina-Głównego jedi na planecie Fritar. Dostaniecie się tam przy pomocy transportowca. Nie będzie kłopotu bo to normalne miasto-Budynki itp. Na uboczu jest wilki wieżowiec Tramina. silnie chroniony-ewakuacja na dachu.
<to zaczynamy jesteście przed budynkem-drzwi są zamknięte(otwierane przez odcisk ręki>

Amakir jest tymczasowym szefem.
Nosferatu
Majtek
Majtek
Numer GG: 192068
Kontakt:

Post autor: Nosferatu »

Używam swojej mocy do wyczucia obecności jakiejś istoty za drzwiami (i czekam na decyzję Amakiir'a co robimy).
"Zemsta, jak wiele potraw kulinarnych, najlepiej smakuje gdy przygotowuje się długo, starannie i jest podawana na zimno." - Brian Herbert "Ród Corrino"
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

Amakiir

Rycerz Jedi milczał chwilę, jakby rozważając wszystkie możliwe rozwiązania problemu.
-Dobrze... - powiedział w końcu. - Podejrzewam, iż nie będzie łatwo dostać się do środka.
Amakiir wziął do ręki swojego Lightstaffa i włączył jego górne ostrze. Wbił miecz w drzwi, aby wyciąć w nich otwór.
-Gdy wejdziemy do środka, Alucard i ja zaatakujemy. Deep, będziesz wraz z Malekshem osłaniał Zorina. - następnie zwrócił się do strzelca. - Postaraj się zdejmować jak najwięcej szturmowców. Gdybyśmy nie radzili sobie z Traminem, zajmiemy go, a ty wystrzelisz z blastera. Jakieś pytania?
Obrazek
t0m3ek
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: t0m3ek »

Patrząc na Jedi, który właśnie wypalał mieczem drzw spytał go - A czy nie lepiej było znaleźć jakiegoś Imperialnego Szturmowca i zmuśić go do otwarcia drzwi? Podobno wy Jedi macie umiejętności pozwalające na to. - czekał na odpowiedź z przygotowanym do wystrzału we wroga ciężkim blasterem.
Meniyaki tsukete shinugaii!
Epyon
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5438992
Kontakt:

Post autor: Epyon »

Amakiir

-Taaaak, a szturmowcy zawsze chodzą sami... - westchnął Amakiir. - Niemamy tu robić totalnej rozróby, tylko szybko załatwić sprawę i wynosić się do domu.
"Ale i tak mam złe przeczcucia." -pomyślał, gdyotwórbył już prawie ukończony.
-Niech Moc będzie z wami
Obrazek
t0m3ek
Mat
Mat
Kontakt:

Ja tam nie wieżę w moc tylko w mój blaster - wycelował w pojawiającą się na drzwiach dziurę.
Tron
Pomywacz

Post autor: Tron »

- Dobrze będzie, jeśli będziemy się trzymać blisko siebie - powiedzial do Zorina - Nie chcielibyśmy, aby coś Ci się stalo. - uśmiechnąl się przyjacielsko.
Wyjąl spod plaszcza swoje dwa miecze i uruchomil je. Stal tak chwilę przyglądając się im i wsluchując w melodię jakie wydawaly. Zapowiadalo się interesujące popoludnie. Odrzucil z glowy kaptur. Po takim wejściu nie trzeba się już bylo ukrywać. Stanąl plecami do drzwi czujnie przyglądając się okolicy. Niechcial zginąć od jakieś promienia lasera wystrzelonego w jego plecy.
- Co zrobimy, aby oddciąć drogę ucieczki Traminowi? Zanim się dostaniemy na górę, co pewnie nie będzie ani latwe, ani szybkie, może nam zwiać.
Blind orc
Szczur Lądowy

Drzwi się otworzyły same. Poznaliście Birtura dyplomatę z Rituska. Ochraniał go Svis(Wasz znajomy z akademii)
-Buntownicy!<Do holu wbiega 2strarzników z blasterami-strzelają w Amakiira>Walczmy! Dyplomata rzucił się do ucieczki a Jedi odepchnął mężczyznę z blizną( Zorina) a z staffem rzucił się na Deep-a atakując go w uda.

piszcie imnie nad postem jak to robi Amakiir (ułatwia mi to prace)[/b]
t0m3ek
Mat
Mat
Kontakt:

Zorin Blitz

Ja się wam tu nie przydam biegnę za nim - krzyknął do Jedi i pobiegł za dyplomatą uważając by przypadkiem nie dostać w plecy z blastera.
Blind orc
Szczur Lądowy

Niestety jesteś w szoku nie możesz sie podnieść. Strzały ci nie grorzą bo jestes obok drzwi.
Tron
Pomywacz

Maleksh

Rozgląda się raz jeszcze po okolicznych domach, kramach i zaulkach. Nie dostrzegając nic niepokojącego, ani rzadnego gwaltownego ruchu, wykonuje bardzo plynnny pólobrót i pod ręką Amakiira wpada do holu. Pomaga toważyszowi przy odbiciu jednego z pocisków blastera, wykorzystując chwilę aby jednym skokiem znaleźć się za biegnącym Zorinem. Dostrzega przed strzelcem Birtura, ich wspólny teraz cel.
- Zajmijcie się tym zdrajcą Savisem! My postaramy się, aby nasz dyplomata nie narobil więcej szumu! - krzyknąl do walczącej trójki swoich przyjaciól.
Teraz już tylko skoncentrowal się na uciekającym Birturze i na tym, żeby odbijać promienie lasera kierowane w siebiei Zorina.
- Dasz radę postrzelić go w nogę?! - krzyknąl do strzelca z nadzieją, że ten nie tylko go uslyszy, ale także będzie mógl wykonać jego prośbę.
Blind orc
Szczur Lądowy

Kul było tyle, ze nie miałeś szans ich odbić więc pobiegles za dyplomatą do ślepego zaułka(strzelec dalej sie nie budził) tam byłeś sam na sam z dyplomatą.
-Odejdz bo strzele
Miał w ręce blastera.
Byłeś 1 metr od niego.
Tron
Pomywacz

Taki maly oftop. Pytanie do MG. Czy będziesz czekal z odpowiedziami na nasze (wszystkie lub większość) posty? Czy raczej będziesz odrazu każdemu odpisywal? Bo pojawila się dziwna sytuacja, zaczalem odpisywac na posta t0m3eka a Ty w międzyczasie wstawileś swój, więc ten mój jest nieco nie na czasie. Chcialbym to ustalić, żeby nie bylo nieporozumień. Jeszcze raz sory za oftopa :)
Blind orc
Szczur Lądowy

racja oni są teraz z tyłu... Będe juz czekał na reszte
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Deep

Staram się ochronić moje nogi po czym atakuję tego, który odważył się mnię tknąć.
- Ja ci dam!

Gdy się z nim uporam biegnę za resztą.

Sorry, ze tak późno zacząłem ale nie zauważyłem tematu.
.
Blind orc
Szczur Lądowy

Deep twoj zwykły, ślepy atak nie odniusł skutku. W tym momęcie Jedi wyskoczył w powietrze, zakręcił bączka i znalazł się za twoimi plecami. kucając uderza cię z pół obrotu.

troche wyobrazni przeciez nie zabiejszkolesia zwykłym atakiem...
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Deep

Odwracając się odpycham go mocą po czym podbiegając atakuje go mieczem. "Cholera" przeklinam w myślach. Przy walce staram się uważać na innych Jedi i strzelców, żeby mnie przypadniem nie uszkodzili :P

gdy się z nim uporam biegnę za innymi
.
Zablokowany