[tibia] Pradawny artefakt

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Keffs
Pomywacz

[tibia] Pradawny artefakt

Post autor: Keffs »

Gracze:

Imie/nazwiska/cokolwiek- Timonk
Profesja- Druid
lvl(ale bez przesady)- 54
m lvl 66
eq(bez przesady)-
Różdżka: Tempest Rod.
Tarcza: Demon Shield.
Zbroja: Blue Robe.
Nogawice: Crown Legs.
Hełm: Winged Helmet.
Buty: Boots of Haste.
Amulet: Platinium amulet.
Pierścień: Time ring.
Backpack: Spell book, mana fluids x40 (2 bp), sudden death runes x40 (2 bp), paralyze runes x20 (bp), ultimate healing runes x100 (5 bp), chameleon runes x10 (1/2 bp), magic wall runes x10 (1/2 bp).
Dodatkowe (depozyt): Time rings x10, dragon ham x50, mysterious fetish x2, klucze (ile można), Quagmire Rod, Volcanic Rod, Moonlight Rod, Snakebite Rod.

Imie/nazwiska/cokolwiek- Hero Angel
Profesja- Mag
lvl(ale bez przesady)- 60
m lvl 66
eq(bez przesady)-
Różdżka: Wand of Inferno
Backpack: Spell book, mana fluids x60 (3 bp), sudden death runes x100 (5 bp), ultimate healing runes x100 (5 bp), Fire Wall runes x10 (1/2 bp), magic wall runes x10 (1/2 bp). Wand of Cosmic Energy
Dodatkowe (depozyt): Time rings x10, dragon ham x50, mysterious fetish x2, klucze (ile można), Wszystkie rodzaje różdżek, troche śmieci itp

Imie/nazwiska/cokolwiek- Timonk
Profesja- Elder Druid
lvl(ale bez przesady)- 54
m lvl 66
eq(bez przesady)-
Różdżka: Tempest Rod.
Backpack: Spell book, mana fluids x40 (2 bp), sudden death runes x40 (2 bp), paralyze runes x20 (bp), ultimate healing runes x100 (5 bp), chameleon runes x10 (1/2 bp), magic wall runes x10 (1/2 bp).
Dodatkowe (depozyt): Time rings x10, dragon ham x50, mysterious fetish x2, klucze (ile można), Quagmire Rod, Volcanic Rod, Moonlight Rod, Snakebite Rod.

Imie/nazwiska/cokolwiek- Exoza Kamma
Profesja- Elite Knight
lvl(ale bez przesady)- 60
m lvl 9
Eq:
Broń: Bs i Gs
Tarcza: Demon shield.
Zbroja: Crown Armor.
Hełm: Crown Helmet.
Buty: Stell Boots/Boh.
Amulet: Amulet of Loss.
Pierścień: Sword ring.
Backpack: Spell book, mana fluids x20, ultimate healing runes x100 (5 bp), heavy magic missile x40.
Dodatkowe (depozyt): Time rings x10, dragon ham x50, mysterious fetish x2, klucze (ile można), i co tam jeszcze chcesz ;]

Tak poza sesją
Tak mowimy
Tak co robimy
Tak czary

Prolog?
Byliście kumplami od rookgardu. Macie do siebie bezgraniczne zaufanie. To nowy świat jestescie najwyższymi lvl na tym swiecie. Tylko jedna osoba ma wyższy bo 74 ale to juz inna historia. Znajdujecie się w Ab'd kiedy Pojawia się przed wami Miture Vis 34lv MS Ktory mowi wam o Człowieku(NPC) ktory Mowi o jakiejs jaskini gdzie mozna znaleźć wskazowki do jakiegos quest'a. Wydaje się ze chodzi o DSL! Lecz ten Człowiek jest w podziemiach jaskini z hydrą. W tym momencie Mixtus uderza w siebie runą SD i umiera. Postanowiliście rozwiązac zagadke. Przedzierając się przez wielkie tereny tibi dotarliscie do tej jaskini według mapy. Teraz poziom nizej hydra 2 poziomy nizej npc.

[O mój Boże O_O. - dop. fds]
Jak to polic man przeszukuje mnie mam przeciez mam prawo nosic to co chce, to co moje jest moje co jara mnie wrazie co to nie wiem jak i gdzie
Bielik
Mat
Mat
Numer GG: 5800256

Post autor: Bielik »

Exoza

To ja wskocze i poblocze(ale rym ;]) a wy spróbujcie zabić tą hydrę.- mówię do reszty.
I co wy na to??- mówię powoli gładząc swojego shielda.
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Dobry pomysł, w razie czego, to druidzi cię UHają, ale żadnej brawury
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Radar
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Radar »

Timonk

Atakuję z różdżki hydrę. Gdy ktoś jest ranny lecze go (Exura Sio"xxx), a gdy grupa jest ranna Exura Gran Mas Res.
Bielik
Mat
Mat

No ziomal napisz co sie stało dalej i tym podobne. Co?.
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"
Keffs
Pomywacz

Exoza HP: 443/965

Dostałeś (nie wiem jak to sie nazywalo) hydra UE za 412 i za 110 z meele atack.

Kloner(pisz przed postam imnie postaci!!) HP: 14/445 Mana: 1595/1595
Oberwales z hydra ue za 431.

Timok 104/415
Oberwales za 311 z hydra ue i uderzyłeś za 50 z roda w hydre

Hydra HP: 2200/2250
Jedyne obrazenie jakie dostał to rod....

(kloner pisz przed posten name. Poza tym nie strzelales i nie jesteś drudem zeby uhac:]
Radar/timok mozesz wykonywac jjedną czynność jak by co musisz powiedziec. Strzelam z wanda w razie czego przestaje stzrelac i uham/lecze i neima albo albo konkretnie trzeba!)
Jak to polic man przeszukuje mnie mam przeciez mam prawo nosic to co chce, to co moje jest moje co jara mnie wrazie co to nie wiem jak i gdzie
Bielik
Mat
Mat

No tak i co teraz udało się nam przejść obok niej czy wróciliśmy na góre??
Keffs
Pomywacz

Musicie ją załatwić nie można przejsc obok a nie ze w hydre 1 wali różdżką!! niech wszyscy odpiszą
Kloner
Chorąży
Chorąży

uham za pomocą run...
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Bielik
Mat
Mat

Exoza

Fuck. No to może ja będę ją lał z full ataku a ktoś będzie mnie uhał. Może to wypali- mówię do reszty kompani.
Kloner
Chorąży
Chorąży

Hero Angel

Atakuje hydre różdżką, i rzucam w nią kilka SD
Keffs
Pomywacz

Exoza 800/965
uhnoles się za 357 uderzyłeś hydre za 110

Hero Angel 415/415 1415/1415
Z rozdzki walisz za 41 a z JEDNEGO sd za 516(brawie best jak na twoj poziom)

Timok
brak ruchu spowodował to ze hydra sie na ciebei rzuciła zadając ci melee atack padles (on nei odpisywal szukamy nowego zeby go zastąpic)

Hydra Hydra 1533/2250

Widzicie ze zbierAsily na nieznany dotąd czar nie wiecie jaki ale hero wyczuwa potęzna moc

sora ze nieodpisywalem ale wyjechalem teraz bede juzL::]
Bielik
Mat
Mat

Exoza

Ja bym radził wyjść z tąd bo nie wiemy jak on działa a ja niechce zaliczyć deda- wołam do Hero i przygotowuję się, żyby umieć szybko uciec.
fds
Tawerniany Che Wiewióra
Tawerniany Che Wiewióra
Numer GG: 0

Post autor: fds »

Jeśli sesja nie zacznie przypominać normalnej sesji na forum, a Mistrz Gry (i nie tylko on) nie poprawi swojej ortografii, sesja ta zostanie zamknięta w trybie natychmiastowym.
Obrazek
Podręczniki za darmo:
Shadowrun 2ed
DnD v3.5
Bielik
Mat
Mat

No widzieliście co mówi fds więc postarajmy sie trochę

Exoza

Wołam do Hero żeby spróbował zamrozić ziemię pod nogami hydry. Jeśli mu się to udaje rzycam się plecami na lód i jadąc na nim pod brzuchem hydry próbuję rozciąć jej brzuch.
Keffs
Pomywacz

to jest tylko walka... reszta sesji bedzie normalna-.-

a i nie ma takiego czaru jak zamrozenie ziemi:]

[Takie walki jakie widzę na razie, można spokojnie odegrać na gg lub przez PW, a następnie umieścić na forum złożonego posta. Zresztą na innych sesjach też są sceny walki i jakoś nie wyglądają tak jak tutaj, tak więc jeśli NATYCHMIAST się nic nie zmieni, sesja zostanie zamknięta. - dop. fds]
Bielik
Mat
Mat

No wiem że nie ma, ale trzeba nagiąć troche świat. :D
Zablokowany