[tibia] Pradawny artefakt

-
- Pomywacz
[tibia] Pradawny artefakt
Gracze:
Imie/nazwiska/cokolwiek- Timonk
Profesja- Druid
lvl(ale bez przesady)- 54
m lvl 66
eq(bez przesady)-
Różdżka: Tempest Rod.
Tarcza: Demon Shield.
Zbroja: Blue Robe.
Nogawice: Crown Legs.
Hełm: Winged Helmet.
Buty: Boots of Haste.
Amulet: Platinium amulet.
Pierścień: Time ring.
Backpack: Spell book, mana fluids x40 (2 bp), sudden death runes x40 (2 bp), paralyze runes x20 (bp), ultimate healing runes x100 (5 bp), chameleon runes x10 (1/2 bp), magic wall runes x10 (1/2 bp).
Dodatkowe (depozyt): Time rings x10, dragon ham x50, mysterious fetish x2, klucze (ile można), Quagmire Rod, Volcanic Rod, Moonlight Rod, Snakebite Rod.
Imie/nazwiska/cokolwiek- Hero Angel
Profesja- Mag
lvl(ale bez przesady)- 60
m lvl 66
eq(bez przesady)-
Różdżka: Wand of Inferno
Backpack: Spell book, mana fluids x60 (3 bp), sudden death runes x100 (5 bp), ultimate healing runes x100 (5 bp), Fire Wall runes x10 (1/2 bp), magic wall runes x10 (1/2 bp). Wand of Cosmic Energy
Dodatkowe (depozyt): Time rings x10, dragon ham x50, mysterious fetish x2, klucze (ile można), Wszystkie rodzaje różdżek, troche śmieci itp
Profesja- Elder Druid
m lvl 66
eq(bez przesady)-
Backpack: Spell book, mana fluids x40 (2 bp), sudden death runes x40 (2 bp), paralyze runes x20 (bp), ultimate healing runes x100 (5 bp), chameleon runes x10 (1/2 bp), magic wall runes x10 (1/2 bp).
Dodatkowe (depozyt): Time rings x10, dragon ham x50, mysterious fetish x2, klucze (ile można), Quagmire Rod, Volcanic Rod, Moonlight Rod, Snakebite Rod.
Imie/nazwiska/cokolwiek- Exoza Kamma
Profesja- Elite Knight
m lvl 9
Eq:
Broń: Bs i Gs
Tarcza: Demon shield.
Zbroja: Crown Armor.
Hełm: Crown Helmet.
Buty: Stell Boots/Boh.
Amulet: Amulet of Loss.
Pierścień: Sword ring.
Backpack: Spell book, mana fluids x20, ultimate healing runes x100 (5 bp), heavy magic missile x40.
Dodatkowe (depozyt): Time rings x10, dragon ham x50, mysterious fetish x2, klucze (ile można), i co tam jeszcze chcesz ;]
Tak poza sesją
Tak mowimy
Tak co robimy
Tak czary
Prolog?
Byliście kumplami od rookgardu. Macie do siebie bezgraniczne zaufanie. To nowy świat jestescie najwyższymi lvl na tym swiecie. Tylko jedna osoba ma wyższy bo 74 ale to juz inna historia. Znajdujecie się w Ab'd kiedy Pojawia się przed wami Miture Vis 34lv MS Ktory mowi wam o Człowieku(NPC) ktory Mowi o jakiejs jaskini gdzie mozna znaleźć wskazowki do jakiegos quest'a. Wydaje się ze chodzi o DSL! Lecz ten Człowiek jest w podziemiach jaskini z hydrą. W tym momencie Mixtus uderza w siebie runą SD i umiera. Postanowiliście rozwiązac tę zagadke. Przedzierając się przez wielkie tereny tibi dotarliscie do tej jaskini według mapy. Teraz poziom nizej hydra 2 poziomy nizej npc.
[O mój Boże O_O. - dop. fds]
Profesja- Druid
m lvl 66
eq(bez przesady)-
Imie/nazwiska/cokolwiek- Hero Angel
Profesja- Mag
m lvl 66
eq(bez przesady)-
Różdżka: Wand of Inferno
Backpack: Spell book, mana fluids x60 (3 bp), sudden death runes x100 (5 bp), ultimate healing runes x100 (5 bp), Fire Wall runes x10 (1/2 bp), magic wall runes x10 (1/2 bp). Wand of Cosmic Energy
Dodatkowe (depozyt): Time rings x10, dragon ham x50, mysterious fetish x2, klucze (ile można), Wszystkie rodzaje różdżek, troche śmieci itp
Profesja- Elder Druid
m lvl 66
eq(bez przesady)-
Imie/nazwiska/cokolwiek- Exoza Kamma
Profesja- Elite Knight
m lvl 9
Eq:
Broń: Bs i Gs
Tarcza: Demon shield.
Zbroja: Crown Armor.
Hełm: Crown Helmet.
Buty: Stell Boots/Boh.
Amulet: Amulet of Loss.
Pierścień: Sword ring.
Backpack: Spell book, mana fluids x20, ultimate healing runes x100 (5 bp), heavy magic missile x40.
Dodatkowe (depozyt): Time rings x10, dragon ham x50, mysterious fetish x2, klucze (ile można), i co tam jeszcze chcesz ;]
Tak poza sesją
Tak mowimy
Tak co robimy
Tak czary
Prolog?
Byliście kumplami od rookgardu. Macie do siebie bezgraniczne zaufanie. To nowy świat jestescie najwyższymi lvl na tym swiecie. Tylko jedna osoba ma wyższy bo 74 ale to juz inna historia. Znajdujecie się w Ab'd kiedy Pojawia się przed wami Miture Vis 34lv MS Ktory mowi wam o Człowieku(NPC) ktory Mowi o jakiejs jaskini gdzie mozna znaleźć wskazowki do jakiegos quest'a. Wydaje się ze chodzi o DSL! Lecz ten Człowiek jest w podziemiach jaskini z hydrą. W tym momencie Mixtus uderza w siebie runą SD i umiera. Postanowiliście rozwiązac tę zagadke. Przedzierając się przez wielkie tereny tibi dotarliscie do tej jaskini według mapy. Teraz poziom nizej hydra 2 poziomy nizej npc.
[O mój Boże O_O. - dop. fds]
Jak to polic man przeszukuje mnie mam przeciez mam prawo nosic to co chce, to co moje jest moje co jara mnie wrazie co to nie wiem jak i gdzie

-
- Mat
- Numer GG: 5800256

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Pomywacz
Exoza HP: 443/965
Dostałeś (nie wiem jak to sie nazywalo) hydra UE za 412 i za 110 z meele atack.
Kloner(pisz przed postam imnie postaci!!) HP: 14/445 Mana: 1595/1595
Oberwales z hydra ue za 431.
Timok 104/415
Oberwales za 311 z hydra ue i uderzyłeś za 50 z roda w hydre
Hydra HP: 2200/2250
Jedyne obrazenie jakie dostał to rod....
(kloner pisz przed posten name. Poza tym nie strzelales i nie jesteś drudem zeby uhac:]
Radar/timok mozesz wykonywac jjedną czynność jak by co musisz powiedziec. Strzelam z wanda w razie czego przestaje stzrelac i uham/lecze i neima albo albo konkretnie trzeba!)
Dostałeś (nie wiem jak to sie nazywalo) hydra UE za 412 i za 110 z meele atack.
Kloner(pisz przed postam imnie postaci!!) HP: 14/445 Mana: 1595/1595
Oberwales z hydra ue za 431.
Timok 104/415
Oberwales za 311 z hydra ue i uderzyłeś za 50 z roda w hydre
Hydra HP: 2200/2250
Jedyne obrazenie jakie dostał to rod....
(kloner pisz przed posten name. Poza tym nie strzelales i nie jesteś drudem zeby uhac:]
Radar/timok mozesz wykonywac jjedną czynność jak by co musisz powiedziec. Strzelam z wanda w razie czego przestaje stzrelac i uham/lecze i neima albo albo konkretnie trzeba!)
Jak to polic man przeszukuje mnie mam przeciez mam prawo nosic to co chce, to co moje jest moje co jara mnie wrazie co to nie wiem jak i gdzie

-
- Pomywacz

-
- Mat

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
- Pomywacz
Exoza 800/965
uhnoles się za 357 uderzyłeś hydre za 110
Hero Angel 415/415 1415/1415
Z rozdzki walisz za 41 a z JEDNEGO sd za 516(brawie best jak na twoj poziom)
Timok
brak ruchu spowodował to ze hydra sie na ciebei rzuciła zadając ci melee atack padles (on nei odpisywal szukamy nowego zeby go zastąpic)
Hydra Hydra 1533/2250
Widzicie ze zbierAsily na nieznany dotąd czar nie wiecie jaki ale hero wyczuwa potęzna moc
sora ze nieodpisywalem ale wyjechalem teraz bede juzL::]
uhnoles się za 357 uderzyłeś hydre za 110
Hero Angel 415/415 1415/1415
Z rozdzki walisz za 41 a z JEDNEGO sd za 516(brawie best jak na twoj poziom)
Timok
brak ruchu spowodował to ze hydra sie na ciebei rzuciła zadając ci melee atack padles (on nei odpisywal szukamy nowego zeby go zastąpic)
Hydra Hydra 1533/2250
Widzicie ze zbierAsily na nieznany dotąd czar nie wiecie jaki ale hero wyczuwa potęzna moc
sora ze nieodpisywalem ale wyjechalem teraz bede juzL::]

-
- Mat

-
- Tawerniany Che Wiewióra
- Numer GG: 0

-
- Mat
No widzieliście co mówi fds więc postarajmy sie trochę
Exoza
Wołam do Hero żeby spróbował zamrozić ziemię pod nogami hydry. Jeśli mu się to udaje rzycam się plecami na lód i jadąc na nim pod brzuchem hydry próbuję rozciąć jej brzuch.
Exoza
Wołam do Hero żeby spróbował zamrozić ziemię pod nogami hydry. Jeśli mu się to udaje rzycam się plecami na lód i jadąc na nim pod brzuchem hydry próbuję rozciąć jej brzuch.
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"

-
- Pomywacz
to jest tylko walka... reszta sesji bedzie normalna-.-
a i nie ma takiego czaru jak zamrozenie ziemi:]
[Takie walki jakie widzę na razie, można spokojnie odegrać na gg lub przez PW, a następnie umieścić na forum złożonego posta. Zresztą na innych sesjach też są sceny walki i jakoś nie wyglądają tak jak tutaj, tak więc jeśli NATYCHMIAST się nic nie zmieni, sesja zostanie zamknięta. - dop. fds]
a i nie ma takiego czaru jak zamrozenie ziemi:]
[Takie walki jakie widzę na razie, można spokojnie odegrać na gg lub przez PW, a następnie umieścić na forum złożonego posta. Zresztą na innych sesjach też są sceny walki i jakoś nie wyglądają tak jak tutaj, tak więc jeśli NATYCHMIAST się nic nie zmieni, sesja zostanie zamknięta. - dop. fds]