Świat Pasem:Zarkanah

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Asmondeusz:

Krążysz po lesie zataczajac coraz większy krąg...

Pavelius, Knossos i Sebastianus:

Demony i Ver rzucili razem zaklęcie zawarte na zwoju, zwane "Krystaklizm". Zamieniło ono przeciwników na zlodowaconym terenie w kryształy lodu i połączyło je w jednego żywiołaka, ktróy walczy po waszej stronie.

Seabstianus:

Ponownie trafiłeś Usiesieniem Przez ostrze (-31 HP) i zadałeś ios toporem - ten jednak nei wywołał żadnej reakcji. Zakłuciłes jednak ciągłosć zaklęcia...

Knossos:

szkielety, które zmorziłeś za chwilę stąły się elementem Lodu... Popędziłeś na odsiecz okrązonemu Sebastianusowi.

Pavelius:
Twoje cele zostały zamrozone i zmienione w żywiołąka Lodu. Sebastianus za chwilę bedzie potrzebował kapłana - jest okrążony przez 4 Ogniste szkielety, a zza pomnika biegną Szkielety Wojownicy. Pojedynczo icgh ataki nei są w staneinawet zranić Sebastianusa, ale razem...

sytuacja wygląda tak:
Obrazek
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Atakuję szkielety które obkrążyły mego towarzysza. Atakuję je w głowę i od tyłu.
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Smoku
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: Smoku »

przeszukuję denata, nastepnie chowam jego ciało pod łóżko, przeszukuję pokój, nie śpieszy mi się, jak już bedę pewny, że mieszkańcy spią, ostrożnie wychodzę z pokoju
Seto
Kok
Kok

Post autor: Seto »

Odganiam się od szkieletów toporem. Jeśli mam chwile wolnego to robie glifa wybuchu na czymś czym da się rzucić i rzucam tym w demona.
Obrazek
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

Ognisty szkielet który mi zagradza drogę do Sebastianusa staram się zaatakować z wściekłością, tak jak to zrobiłem w poprzedniej komnacie.
I tak nikt tego nie czyta...
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Asmondeusz:

Ten las coraz bardziej mnie dobija... Ciekawe czy ktoś widział demona zagubionego w lesie :D - pomyślałem i parsknąłem śmiechem.

Zatrzymuję się w miejscu. Czy widzę coś poza drzewami? :>
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

[sory za zwłokę, ale i tak nie mam co odpowiedzieć bo mapa jest "out of date" :P bomby już wybuchły, a kuszniczka i ja ze strzelny już kogoś załatwiliśmy; przypominam, że bomby wybuchły pod dyliżansem]
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Sebastianus:

Umieściłeś glif wybuchu na... Ognistym szkielecie. Wywołało to zgoła niespodziewaną reakcję.Wybuch spowodował, ze spod pancerza szkieleta zaczął ulatniać się czarny dym, a po drugim glifie tan przestał lewitować, a jego ogień wewnętrzny wygasł. Zostałeś zaatakowany przez pozostałe Ogniste szkielety. Ściana płomieni odgrodzoła cie od pozostałej "drobni". Kolejny szkielet z tyly za toba rozprysł się na lodowe odłamki. Następny padł an neimię i zaraz wybuchnie. Pytanie brzmi "czy powinno cię to coś obchodzić?" Płomienie cię nie skrzywdzą...

Knossos:

Atak mroźnm ostrzem wyszełd niespodziewanie dobrze. Zamarzniety Ognisty szkielet spadł na ziemie przestajac lewitowac i rozleciał się na kryształy wraz z pancerzem i orężem. Szybko odsunąłeś się widząc, ze kolejny szkielet położony przez Paveliusa zaraz eksploduje!

Pavciooo:

Zamach był przeprowadzony na tyle celnie, ze głowa szkieletu potoczła się po posadzce, a tamten zaczłą świecić... bedzie "bum"! odsunąłeś się za ścianę Wody stwrzona przez Ver.

Kotomi oddała strzał StrzłąDiany połaczoną ze Strzłą Wody dobijając szkielet koło Sebastianusa, ten, który się "wyłączył". Szkielet rozleciał się na cześci. Nie wybuchnie.

Persefona rzuciął zaklecie "Ściana Ognia", by odgrodszić sSebastianusa od szkeiletów zza pomnika.

Perseusz rzuca jakieś potężne zaklęcie, jaksinia drzy w posadach. Ver krzyknął -Jak juz tamci sobie powybuchają, to zabijcie to czerwono-czarne ścierwo i chwytajcie za posąg-bedzie goraco, szkelety, które położyliśmy na wejsciu lada chwila zaczną wstawać!

AC:

Duzo się zdarzyło...

Datura rzucił kilka kul ognia kładących pozostałego przy życiu paladyna, Cocaine rzucił "Chmurę zarazy, kóra wybiła przednia straż. ładunek wybuchowy wysadziłw powietrze wóz, ale nikt, pórcz woźnicy nie uwidocznił się... czyżby kareta była pusta? Bella i Astral polożyli na spółkę jednego strażnika i bronią rzucajacego zaklecie Cocaine. AC i Daruta musieli uskoczyć na bok, przed strumieniem niszczącej białęj energi, któa wyżłobiła w ziemi rów. Eter położyłą z kuszy jeszce jednego strażnika.

Sytuacja wygląda tak:
Obrazek

Notragath:

Oprócz fragmentu amuletu była na nim tylko aksamitna piżama... Nic wartego zabrania. Oddałeś amulet jednej z dusz. Miałeś cały amulet. ZNa zwnątrz pokojnu panuje cisza. Korytarz oswietlony kandelabrami prowadzi na zachód, druga doga - w dół schodami.

Asmondeusz:

Wreszcie zauważyeś zarys czegoś większego, niz dom. W nielicznych okienkach poalą się światła.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

przydałaby się mapka bo nie wiem kogo mogę atakować ;P
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Asmondeusz

Podchodzę bliżej (skradam się). Czy są jacyś strażnicy?
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Duze, czerwono-czanrw coś, lub Ognistgo szkieleta :P
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Seto
Kok
Kok

Dzięki -Mówie telepatycznie do Persefony i atakuje szkielety stojące najbliżej mnie.
Obrazek
Smoku
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Smoku »

podążam wzdłuż korytarza prowadzącego na zachód
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

To atakuję "piecyk" solidna dawką lodowego podmuchu :]
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Pavelius:

Zmroziłeś lekko "serce" chmury, ale ta dalej unosi się nad ziemią (-35 HP), ale po chwli dwa szkielety eksplodowały. Oberwałeś mocno (-30 HP) i zostałeś przypalony.

Sebasianus:

Zaatakowałeś ostatni ognisty szkielet młotem i trafiłeś (-4 HP) zdychające szkielety eksplodowały, co jednak nie zakłuciło rytmu i zaatakowałeś jeszce raz, trafiając cel (-2 HP).

Knossos przeturlał się po ziemi i zaarakował mgławice ostrzem, po czym odsunął się za barierę wody.

Kotomi zniszczyła czerwona mgławicę Strzałą Diany. Ognisty szkielet padł, gdy Demony "wyssały" z niegfo płomienie wraz z jego nie-życiem.

-Łapcie za pomnik i jazda!- krzyknął Ver. Knossos rzucił -Znam skrót! Za mną!- i rzucił się w przejście do centralne strażnicy. Sebastianus i Pavelius swobodnie mogli biec niosąc posąg. Przy okazji stwierdzili, ze ten aczyna zmieniać kształt... Ver nastaje, abyście wszyscy szli ku wyjściu, ale Knossos nobstaje przy swoim pomyśle.

Notragath:

Coś małego idzie korytarzem. Małego i żywego! "Chować się, czy zabić?" krąży po głowie Upiora.

Asmndeusz:

Na bramie stoi dwóch i po murach chodzi jeszcze dwóch. Ci wyżej to kusznicy, a ci nizej - pikinierzy. Po murze się nei wespniesz, a okienek nie ma... przynajmniej nie takich, jakie mógłbyś siegnąć...
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

To gdzie mamy go nieść? - krzyczę do nich
Seto
Kok
Kok

Czekam na odpowiedź i kiedy się dowiem gdzie mamy isc to die tam.
Obrazek
Zablokowany