Świat Pasem:Zarkanah

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

No cóż... Sam wybrałeś skrzyneczkę... Miejmy nadzieję,ze to co w niej jest jest chociaż warte zachodu... To jak? Atakujemy ten posterunek?
I tak nikt tego nie czyta...
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Jak coś jest aż tak zabezpieczonego, to musi być tam coś wartościowego-mówie do kompana-Atakujmy-zwracam się do reszty
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Pavelius, Knossos, Sebastianus:

Ruszyliscie więc na najsilniejszy posterunek. To był ten z tyłu za halą. Wewnątrz znajduje sie 5 czarnych szkieletów i około 30 zwykłych. -Moze być cieżko...- burknął perseusz. Wkorytarzu rozległy się kroki. Wszyscy od razu rzucili się w kierunku, z którego dobiegały dźwięki, by odnaleźć demonicę... ubraną w togę Czerwonej Kapituły. Perseusz zagapił się lekko. -Per... Persefona?- wybełkotał. -tak sie wita siostrę, po miesiącu rozłaki?- niby zrzędząc zasmiała się Demonica, powoli wstajac z ziemi. -Czerwona Kapituła została zaatakowana i zmieniła miejsce pobytu. Miałam ci przekazac ta ijnformację.- rozgladnęła się po całej grupie. -I tymczasowo z wami zostaję... bo przyda wam się Wojownikcza Płomieni, prawda?- uśmiechnęła się szczerzac zęby.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Kloner
Chorąży
Chorąży

Przyglądam sie nowo przybyłej, czy aby napewno można jej ufać? zastanawiam sie nad tym w myślach
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Asmondeusz:

Idziemy... No właśnie gdzie mamy iść? Mogę aktywować amulet i zaprowadzi mnie on do głównego grobowca, czy też znamy jego położenie?
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

No wsparcie się przyda, choicaż oznacza to mniej łbów dla mnie do ścięcia...- mówię ironicznie
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

ASmondeusz:

Ty masz jedną podpowiedź, Notragath jedną i obaj znaleźliście kolejną. Jak sami nie umiecie rozwiątzać problemu, to zapytajcie kogoś, kto by potrafił :D może jakiś mędzec, albo archeolog?

Knossos:

Demonica wygląda tak:
Obrazek

Odnalazła Twoje spojzenie i zapytała z wyzywajacą miną -Co mi ise ta przypatrujesz, elfiku?- uśmiechęła się lekko. -Nie przepadasz za demonami, a tu - proszę - masz juz dwa w drużynie, czy tak?- zasmiała się. Perseusz się wtrącił. -O moją siostre możesz być spokojny. Razem wstępowaliśmy do Czerwonej Kapituły, ale zostaliśmy ulokowani w innych działach, więc...- ciągnął Perseusz, ale Persefona mu przerwała. -Nie nudź opowieściami z dawnych lat- demonica szturchnęła brata. -Mamy tu trupy do zniszczenia, a ty bedziesz smęcił- zaśmiała się ponownie.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Kloner
Chorąży
Chorąży

-Elfiku, phi- mówie pod nosem wyraźnie niezadowolony po czym zwracam sie do demonicy- a ty czemu uważesz że nie lububie demoników? Przecież one są takie słodkie- kończę mówić poczym się uśmiecham
Smoku
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: Smoku »

pytam się Asmodeusza

jak brzmi treść twojej zagadki, bo moja jakoś "tam gdzie ogień ziemię formował"?
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Asmondeusz:

"Gdzie ziemia swe szpony do nieba wyciaga" - mówię.

"Tam gdzie ogień ziemię formował". Hmmmmm... Prawdopodobnie chodzi o wulkan. Powinniśmy wyruszyć w stronę gór. Tam znajduje się grobowiec.
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Asmondeusz i Notragath:

Po dniu podróży Asmondeusz zaczął słabnąć. Upolowalisci jakiegos Borostwora i demon musiał się posilić. Gdy tak ajadał pieczony udziec, a Notragath zastanawiał się, jak bardzo uciążliwy jest proces jedzenia okazało się, ze coś leży o kilka metrów od was w krzakach i... -łka-

Knossos:

-Nio, jesteśmy słodkie.- powiedziął demonica robiac maślane oczy. -Do czasu, jak nie wyprówamy wnętrznosci i nei wysysamy dusz.- rozłożyła ręce. -Dobra, chcemy coś zabić, czy bedziemy gadać tak w nieskończonosć?- zapytała wreszcie zniecierpliwiona.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Smoku
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

ostrożnie zblizam się do krzaków i jak będe blisko to szybki ruchem je odsłaniam nad moją dłonią przez cały czast trzymam firebolta gotowego do użycia w razie potrzeby
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Ja zawsze jestem gotów do mordu... Atakujemy?
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Notragath:

Nie byłeś zaskoczony. W krzakach leżała jakaś elfka ipłakała... na Twój widok pisnęła i przypadła plecami do przeciwległego drzewa. -Nieumarły!- jęknęła. Jest zbyt przerażona, by mówić czy uciekać... co począć z tą zdobyczą?

Pavelius:
Poczekajmy na Klonera...
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Smoku
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

eee, no i co z tego, że nieumarły? kiedyś także byłem żywy, wiesz czasy się zmieniają i ludzie też, zawsze to jakies resztki człowieczeństwa zostają? czemu płaczesz kobieto?
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Biegnę tak, żeby ratować moich kompanów.
Obrazek
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Asmondeusz

Podchodzę w stronę elfki.

- Ciekawe skąd ona się tu znalazła - mówię do towarzysza.
Zablokowany