[Warhammer40k Dust of War] - Wojny Bogów

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Memo
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Memo »

Wbiegamy do środka! Pierwszy biegnie oddział Marines, za nimi ja z obstawą 3 czarnoksiężników, ostatni jest drugi oddział Marines.
Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę!
Odmiana nicka mego:
M: Memo; D: Mema; C: Memowi; B: Mema; N: Memem; Msc: Memie; W: Memo!
dante_tha_don
Marynarz
Marynarz

Post autor: dante_tha_don »

Razem z moimi ludzmi forsuje mur i staram sie sprawdzić teren i to czy czychają na nas jakieś zagrożenia.
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

Staramy się przedostać na teren miasta i wybadać sytuację. Obserwujemy kto z kim walczy. Jeżeli uznam to za stosowne to pomagam jednej ze stron. Jeśli stwierdzę, że nie warto to czekamy aż sie w większości wybiją i dobijamy resztki przejmując miasto.
I tak nikt tego nie czyta...
t0m3ek
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: t0m3ek »

Przeprogramować ich - wzkazałem na seritory nastepnie jak sie uda mają wycelować w środkową instalację i czekać. Sam prbuje znaleść coś ciekawego w komputerach, jeden oddział terminatorów ma iść do drugiej wieży, rozkazać to samo, później do 3 i 4. Mają zachować szczególną ostrożność. Gdzy wszystkie działka wycelują w instalacje na środku mają rozpocząć ostrzał.
Meniyaki tsukete shinugaii!
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Memo
Idziesz długim i ciemnym korytarzem. Na ścianach widniały jakieś zielonkawe runy. Po dwóch minutach wędrówki dotarłeś do komnaty, której ściany były nachylone pod kontem i zbiegały się w jednym punkcie na środku, była to niewielka piramidka. W centrum pomieszczenia znajdował się ołtarz. Z tego pomieszczenia ciągnęły się kolejne trzy korytarze znajdujące się po lewej prawej i przed tobą, lecz ten był zasłonięty przez wielką czarną płytę.

dante_tha_don
Nie byłeś w stanie przejść przez mur, więc poszedłeś do bramy nr 2. Strażnicy zauważyli cię. Stoisz przed magazynem po lewej masz centrum kontroli, w którym zabarykadowali się strażnicy.

Pavciooo
Żeby wejść do miasta musiałeś przejść przez południową bramę, którą strzegła grupa orków. Bez problemu się z nimi uporałeś. Stoisz teraz między blokiem nr 5 a akademią Przed sobą w dali widzisz katedrę obstawioną przez jakiś marines chaosu. Z boku zaatakował cię oddział 20 gwardzistów. Wyciąłeś ich w pień, ale straciłeś 3 marines.

t0m3ek
Twój plan się nie powiedzie gdyż działa mogą ostrzeliwać tylko niebo nad prowincją i orbitę. Przejąłeś pozostałe wieże, w każdej z nich znajdowało się po 2 serwitorów. Siedzisz przed komputerami celowniczymi i na ekranie radaru dostrzegasz setki małych punkcików, domyślasz się, że to jakaś wrogo nastawiona do imperium flota.
Memo
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Memo »

- Wyczuwam... zdradę... - wskazuję palcem na jednego z Marines. - Ty! - krzyczę. - Brać go! - pozostali łapią go, wrzucają na ołtarz i trzymają. Ja biorę miecz zaczynam ciachać mojego żołnierza w żołądek licząc, że ofiara otworzy środkowe wrota. Jeśli nie otworzy to idziemy w lewo.
Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę!
Odmiana nicka mego:
M: Memo; D: Mema; C: Memowi; B: Mema; N: Memem; Msc: Memie; W: Memo!
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

Pavciooo:
Próbujemy zakraść się w ich pobliże i sprawdzić, kim są lub co zamierzają. Jeśli któryś będzie chciał w nas bronią strzelić to faszerujemy go ołowiem.
I tak nikt tego nie czyta...
t0m3ek
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: t0m3ek »

Jakoś mi umknął update.

Staram sie nawiązać połącznie z flotą. Mówie im jakk wygląda sytuacja w bazie i że pozwole im zaatakować instalację jeżeli dadzą mi pod panowanie kilka ich oddziałów.
Meniyaki tsukete shinugaii!
radzik
Pomywacz

Post autor: radzik »

Przperaszam za spóźnienie, ale już jestem

Biorę (2)-Przywołanie demonów

Zbieram żołnierzy i dalej przeszukuję miasto. Szukam cywilów.
„Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej…” Ryszard Riedel
Zablokowany