Świat Pasem:Zarkanah

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
krolitshek
Majtek
Majtek
Numer GG: 1170597

Post autor: krolitshek »

od kiedy Ty sie mnie sluchasz kochanie... pytam niby zartem, ale smutno wpatrujac sie w znak...
zreszta niewazne, raczej prawa strona nas interesuje... zmierzam w tamtym kierunku...
they said that bunnies didn't fly... but Bunny didn't care...
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Podążam za kotomi
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Sebastianus, Kotomi, Knossos:

Poszliście w prawo. Zatrzymaliście się koło czegos zawnego "obozem najemników". Kilku, moze kilkunastu ludzi siedzi koło ogniska, a z wyłu są małe baraki. Dalej w prawo jest zruinowany porticulis, poskładany, tak jak drogowskaz, z resztek jakichś budynków. Wpasowano w neigo spore drewniane drzwi. Opierw się o nie śpiący strażnik. W głebi sali są jeszcze drzwi, jakby wbite w kamienną ścianę, wyglądajace jak właz skarbca.
-Zgadujemy, które to brama, a które to skład?- zaśmiał sie Perseusz.

Pavelius:

Wykonałes szarże, w trakcie której znów zostałeś trafiony (-11 HP), niemniej jednak po drodze splunąłeś po drodze w inkwizytora (-9 HP), a w zetknieciu zaatakowałeś z ogona (-39 HP). Cios odrzucił Inkwizytora delko wstecz, ten powoli wstaje, jego oczy płoną pomarańczowym ogniem...

Fink:

Elf podszedł blizej i podał ci rękę. -Jestem Aver D'Amarro, ta rycerka to Steph, a ten mag, to mój niewydarzony fizycznie brat Saor D'Amarro. Mamy za zadanie pokrzyżowac plany połaczenia żelazną linią kolejową dwóch miast - Thed'Eiz i Nuk'Khal. Planowany jest atak na to drugie.

Na podstawie nazw mias domyśliłes sie, że jesteś gdzies na terenie Wielkij Pustyni Sorthoth...
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Kloner
Chorąży
Chorąży

Zaczynam wyliczać na głos- entliczek, pentliczek...- jak skończe dodaje- nie mam pojęcia- uśmiecham się
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Dobra, może wybierzemy kogoś z tej hałastry? - powiedizał an boku Perseusz. -Mogą się przydać... dodatkowe dwie ręce do torowania drogi...-
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Kloner
Chorąży
Chorąży

-najlepiej wielkiego,silnego i głupiego- mówię poczym zaczynam szukać kogoś największego posturą.
Seto
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: Seto »

No racja ostetecznie ten "najemnik" mógłby ponieść jakiś bagaż... -Mówie i uśmiecham się
Obrazek
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Kloner, Sebastianus i Kotomi:

Z baraczku wyłonił si.ę półogr. -Coś siem dzieje?- zapytał rozglądajac się wokół. Jego wzrok padł na WAS. -Ła to kto?- burknął do elfa siedzącego obok. -Słudzy królewscy.- rzucił od niechcenia elf. -Łoo....- półogr zareagował tak albo z faktu szacunku dla majestatu, albo dlatego, ze nie zna znaczenia któregoś ze słów.. albo obu słów - tego nie wiecie...
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

Ponawiam manewr (co tu więcej napisać? :? )
I tak nikt tego nie czyta...
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Pavelius:

Tym razem Inkwizytor zadał ci poważniejsze obrażenia, posłał jakąś falę, która Cię potelepała, niemal straciłeś równowagę, ale udało sie dobiec do Inkwyzytora i wymierzyc mu troszkę niezdarny, acz celny cios (-46 HP) tym razem powalajacy go na ziemię. Inkwizytor próbuje się przeturlać i znów rzucić tą kulę...
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Kloner
Chorąży
Chorąży

-Będzie idealny- mówię półgłosem do drużyny
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

Odmieniam się spowrotem w Drakona (chcę go zabić jako Drakon :twisted: )
I tak nikt tego nie czyta...
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Pavelius:

Przemieniłes sie w drakona i wtedy oberwałes kulą pomarańczowego ognia... nei doznałeś żadnej szkody i Inkwizytor chyab to zauważył... -Ty.. TY TEŻ MASZ TĄ MOC! JESTEŚ JEDNYM Z POSŁAŃCÓW!!!- wydarł się i odtoczył się wstecz wstajac na równe nogi.

Kloner:
Czekamy na reakcję reszty
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Jestem AC. Moja poprzednia nazwa zupełnie mi się nie podoba. Tak szczerze mówiąc, to ja bym pozwolił na budowę tej linii kolejowej. Więcej ludzi by zginęło gdybyśmy co jakiś czas robili zamachy bombowe na pociągi pasażerskie, a i więcej byśmy mogli zarobić z towarowych. To powiedzcie mi jeszcze, czemu akurat tam atakujemy, a nie w drugie miejsce?
Obrazek
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

AC:

Chodzi o przegrupowanie i nowy projekt militarny Czterech Koron. Nasza jedyna siedziba w tym Paśmie, jak dobrze wiesz, znajduje się na środku pustyni. Została wykryta. Kolej łącząca trzy miasta pustyni nei będzie miałą bynajmniej na celu tranmsport pasażerski, a przewóz dział, dalekiego zasiegu. Będziemy bombardowani przez pociągi wojenne... a Władczyni Zmarłych twierdzi, że dodatkowo jeszcze zaatakują nas z powietrza i z ladu, jeśli utracimy ta placówkę poszukiwnia metod przyślpieszenia Czasu Zmian mogą ulec znacznemu skomplikowaniu.- odpowiedział szybko elf, jakby spodziewając się pytania. -Nuk'Khal jest najbardziej "wystawionym punktem Wielkiej Pustyni. Przez nie często Czteryu Kotony otrzymują wsparcie od Tasalanów. Do ataku zostały 2 tygodnie, i do tego czasu nei mozemy dopiuścić, by miasto otrzymało pomoc z zewnątrz... Najsilniejsze miasto Kalshanu staie się najsłabszym... wtedy je zajmiemy i przywrócimy do dawnej świetności!-
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

krolitshek
Majtek
Majtek
Numer GG: 1170597

Post autor: krolitshek »

jesli zabija i rozumie najprostsze slowa, to moze byc jak dla mnie... zwracam sie na stronie do towarzyszy... tylko on czy kogos jeszcze szukamy? moze ten elf, chociaz zbytniej sympatii jak widze do nas nie zywi...
they said that bunnies didn't fly... but Bunny didn't care...
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

OK, so lets rock! - idziemy tam gdzie chce elf
Obrazek
Zablokowany