Doomsday Operation

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Nie dostałem nic na pw. Co było nagrane na dyktafonie?
szturm
Mat
Mat
Numer GG: 8991900
Kontakt:

Post autor: szturm »

sorry, zapomnialem dodac :D

-Dwudziesty czerwca, godz. 18.20.

Obiekt przyjechal do hotelu. Co mnie zdziwilo zamiast szostki jest ich piatka. Nie ma z nimi Mr. X. Zaskoczyla mnie ich glupota. Zamiast rozproszyc sie po miescie, wszyscy osiedlili sie w Gromadzie. Mamy na nich oko. John jest w okolicy, dzisiaj odebral przesylke. Nie wiem tylko ku*wa gdzie sie zatrzymal. Jutro, 21., nagranie zostanie przekazane wyzej. Jest cos jesz... O ku*wa! jeden wyszedl! - dalej slychac bylo tylko stukot...
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

I think you're the same as me...
shade
Mat
Mat

[x]
A więc hotel jest pod obserwacją. Niedobrze, niedobrze. Ktoś was tu przywiózł? Trzeba ich sprawdzić. Na razie musimy udawać, że nic nie wiemy niech myślą, że mają przewagę. Na szczęście nie wiedzą gdzie ja się zatrzymałem. Telefony mogą być podsłuchiwane. Jedyny bezpieczny kontakt to przez Internet. Musimy ustalić miejsce gdzie będziemy się spotykać...
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

[Guerr]

- Tja, przywiozl nas tu Tom, ale on pracuje w NATO od kiedy pamietam. Oni musieli wiedziec, ze przyjezdzamy z innego zrodla... Proponuje obmyslic jakas strategie na jutro... macie pomysly?
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Nadir
Tak. Spieprzajmy stąd. Rozproszmy się i dzwonmy do siebie z komórek. Kazdy z nas ma jakis trop, sprawdzi go. Potem sie zdzwonimy i ustalimy miejsce gdzie spokojnie przeanalizujemy wszystkie slady.
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

[Angel]

-Ale Nadir, posluchaj Guerra...! Co jutro zrobimy? Lepiej jest sie chyba zastanowic. Nie mozemy przegapic tego spotkania... Musimy cos wymyslic... - Spojrzala oczekujaco na reszte.

Dodaje, ze jest juz ok. godziny 22.30
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

szturm
Mat
Mat
Kontakt:

NIEUCHRONNIE zbliza sie kolejny dzien. S P O T K A N I E ! jedyna chwilowa poszlaka! ludzie, moze cokolwiek zrobicie?! ustalicie?!
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

shade
Mat
Mat

Na mnie nie krzycz ja zrobiłem swoje. Hej reszta, ruszcie leniwe zadki
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

I wiesz, co jutro zrobisz? jak sie dostaniesz, i jak bedziesz slyszal rozmowe? Co zrobisz potem? //// dobra, sorry, unioslem sie troche. ale ludzie... dzialajcie...!
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

Bielik
Mat
Mat
Numer GG: 5800256

Post autor: Bielik »

O co chodzi z tym przegapionym spotkaniem??

Przede wszystkim nie będziemy mogli się nazbyt często wspólnie pokazywać i przedewszystkim szukać informacji.- mówię rozglądając się czy nikt ich nie podgląda-A także uważnie rozglądać się za kimś kto może wyglądać na naszego obserwatora- mówię wyglądając przez okno dalej siedząc na fotelu.
Maciejeszcze jakieś propozycje??- dodaję rozglądając się po pomieszczeniu.
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

Nie przegapionym, tylko jutrzejszym

[Guerr]

-Jedno z nas musi sie tam dostac niezauwazone... Mistrz kamuflazu... Ten, czyjego polozenia nie znaja... - Spojrzal wymownie na Mr. X'a, po czym usmiechnal sie gorzko. -Jeszcze nie znaja... Wejdziesz tam. Na pietro. Musisz szybko-spojrzal na zegarek-w dokladnie 9 godzin zrobic z siebie innego czlowieka. Wejdziesz, i udajac turyste postarasz sie podsluchac cokolwiek. Nie daj sie jednak zlapac, i nie wdawaj sie w zaden konflikt - po rozmowie wstal, i ruszyl w strone windy. Po jakis 5 minutach wyszedl z niej ze swoja torba, skinal wam glowa, oplacil pokoj, i wyszedl.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

shade
Mat
Mat

[X]
Rozłożył się na siedzeniu i podrapał po głowie –Musimy teraz zaplanować jutrzejszą akcję, ale nie tutaj. Chodźmy do pokoju Pierdoły. W pokoju sprawdził wszystkie kontakty, przeszukał spód stołu, krzeseł i łóżka w poszukiwaniu pluskiew. –Dobra mówmy szeptem.
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

[Angel]

Mysle, ze warto zastosowac sie do tego, co powiedzial Guerr... Poza tym, musisz wyjsc stad jakos niezauwazony. Nas maja pod obserwacja, i nie jestesmy dobrzy w kamuflazu, chyba ze Nadir. Mam pomysl. Zejdziecie oknem na tyly hotelu. Jutro, oddzielnie, zupelnie sie nie znajac pojdziecie do Palacu, na 30. pietro. W razie wykrycia jednego, drugi moze cos uslyszy... Co wy na to?
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

Nadir
Kok
Kok

Nadir
Bardzo chętnie. Ale ktoś musi iść na Szpitalną zobaczyć czy nie ma tam czegoś dziwnego... Ten koleś... Ech coś z nim nie tak było. Ale spoko. Maniuś okoliczny pijaczek z chęcią obejrzy sobie panorame Warszawy powiedział i szyderczo się uśmiechnął.
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

szturm
Mat
Mat
Kontakt:

to sluchajcie, zastanowcie sie szpiegusy wy moje (;)) jak rozaegrac jutrzejszy dzien, i jak sie przemienicie. a ja, niestety musze zawiesic sesje na 2 tygodnie... wyjezdzam :/
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

szturm
Mat
Mat
Kontakt:

to co... zaczynamy znowu?
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

Nadir
Kok
Kok

a owszem... tylko chyba cos musisz napisac co sie dzieje nie?:P

Zablokowany