Świat Pasem:Zarkanah

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
krolitshek
Majtek
Majtek
Numer GG: 1170597

Post autor: krolitshek »

to ruszamy dalej
they said that bunnies didn't fly... but Bunny didn't care...
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

A ja sobie kusze zachowam
Zbieram kusze koboldów i patrzę, czy mają jakąś kasę...

[ile wkońcu mam tych pkt umiejętności?]
I tak nikt tego nie czyta...
Smoku
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: Smoku »

spieprzam spowrotem to dej jaskinii i krzyczę do Asmodeusza hej, pomórz mi jakiś debil mnie goni!
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Notragath i Asmondeusz:
POMYLIŁES CHRAM Z KAWERNĄ, CHRAM TO ŚWIĄTYNIAAA!!! :D

Notragath wbiegł do świątyni, a anioł zatrzymał się tuż prze wejsciem. Uśmiechnął się krzywo, wskazał palcem upiora, po czym rozwinął skrzydła i odleciał...

Pavelius:
5 pkt umiejętności

Znalazłeś nieco miedziadzów, które trafiły do twojej kieszeni (+124 M). Kusza to bubel tak mały, ze nie dasz rady załadować. Cisnąłeś ja w diabły, a ona rozleciała się trafaiając w drzewo.

Kotomi, Knossos, Pavelius, Sebastianus:

Nie maszerowaliscie długo, gdy natrafiliscie na sporawe wzgórze, i kanion tuż obok. Przez kanion przerzucony jest most linowy. Wygląda na solidny. Ciszę lasu przerwał skowyt. Wilk kotomi znów zawarczał. Ze "wzgórza" wylazło kilka koboldów. Tak samo zpod pobliskoch kamieni i zza drzew. Z wzgórza wyszedł jeden większy. -Dawać moneta. 25 moneta za ludź!- powiedził duzy gładko. Widać dłuugo trenował- rzucił od niechcenia Sebastianus. czy płacicie, czy walczycie zależy od was. Sytuacja wygląda tak:
Obrazek

Legenda - jak poprzednio. Tylko to duże Obrazek to goblin.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

[No to starczy mi na "skrzydlatego" więc biorę tą umiejętność]

Dobrze, zapłacę
Mówię podchodząc do Goblina z wyciągniętą ręką z monetami, gdy jestem już blisko zionę mu ogniem prosto w głowę :twisted:
(monety oczywiście po spaleniu mu buźki chowam a wyciągam miecz)
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

jakie tu mogę zrobić bronie? chciałbym mieć karabin snajperski i granaty
Obrazek
krolitshek
Majtek
Majtek
Numer GG: 1170597

Post autor: krolitshek »

po strzale Paveliusa strzelam w najblizszego kobolda-miecznika, po czym chowam sie za drzewo i wbijam recznie Biala strzale kusznikowi w szyje i chowam sie by dalsi kusznicy mnie nie dosiegneli...
z rozejmu nici jak widze....mrucze pod nosem w miedzyczasie....
they said that bunnies didn't fly... but Bunny didn't care...
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Fink:
-Granaty to kwestia znastwa pirotechniki... sugeruję 10 poziom wtajemniczenia. karabin snajperski... tu jest cieżej. Wymaga rusznikarstwa conajmniej na 12 poziom i d otego jeszcze optyki na pierwszym. -zamyślił się trup. -Ponadto broń snajperska to dość ciężke w yżyciu instrumenta... -dodał

kotomi, Knoossos (1 dzień bez posta i staje się NPC! :evil: ), Sebastianus, Pavelius:

(niech jeszcze jedna osoba wykona ruch...)
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Smoku
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

heh jaka ciota, wystraszyła się i odleciała hehe

wchodzę w głąb tego pomieszczenia rozglądając się[/i]
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Poza sesją: mam problemy z siecią :( heh pokieruj narazie moją postacią, jak już wszystko naprawie to wruce do gry. Tak w za kilka dni będzie po wszystkim, sorry za problem :oops:
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Seto
Kok
Kok

Post autor: Seto »

Czas przetestować nową aure

Biore aurę Czarna moc i atakuje tego przeciwnika co jest przedemną a potem atakuje następnego.
Obrazek
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Dobra, Kloner... az do Twojego następnego posta Knossos wraca do stanu NPC :D

PAvelius, Kotomi, Sebastianus:
Paveliusowi nie do konca wyszło. Przeciwnik okazał się nie być AŻ tak głupi i zorientował się, że Drakon wciąga pwoetrze, by zionąć ogniem. Zadał cios Paveliusowi, gdy ten już zdołał otworzyć pysk. Połamał mu maczugę na głowie (-20 HP). Sam goblin mocno nie oberwał (-5 HP).

Obrazek

Sebastianus:
Obrażena zadawane przez ciebie i twoja drużynę wzrastją o 20%

Zaatakowałes pierwszego. Usiłował zablokowac tarczą. Po pierwszym ciosie dwie połówki tarczy padły na ziemię. Za drugim ciosem na ziemię padł rozpołowoiony kobold.
Otrzymałes cios mieczem (-3 HP) i zostałeś trafiony czterokrotnie z kuszy (brak efektu).

Kotomi:
Trafiłas miecznika (-9 HP), przemknęłas na bok i natknęłas się an spalone zwłoki kusznika. Biała strzała to STRZAŁ, masz Białe uderzenie - to cios z bliska, może być pięścią. Strzeliło w ciebie 2 kuszników, ale chybili obaj.

Knossos i Perseusz sobei radzą. Perseusz spalił jednego kusznika Ognistą Salwą, po czym odepchnął mieczników Falą uderzeniową. Knossos zamroził na kość jednego miecznika, otrzymał cios od drugiego (-4 HP).

Sytuacja wygląda tak:
Obrazek

Notragath:
koło leżącego pancerza i butów, które niegdyś nalezały do anioła stoi Asmondeusz ogladajacy jakiś kamyk. Całe pomieszczenie ma kształt koła. W przeciwległym rogu masz coś w rodzaju ołtarza. Sala po obu stronach podpierana jest dwoma kolumnami - posągami, przedstawiajacymi chyba łowców... są dwa wyjścia 9nie licząc głównego i tego "pirackiego} przez dach). Jedno wiedzie zza ołtarza w dół, a drugie-do komnaty na zachód.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Używam okrzyku "powołanie" oraz uderzam goblina "kłem"
Seto
Kok
Kok

Post autor: Seto »

Szarżuje na tego kusznika co jest przedemną
Obrazek
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Każdy anioł jest taki sam... Nieraz w życiu mi zwiały zanim zdążyłem je uśmiercić. Głupie istoty. Nienawidzę ich. Dobra powinniśmy się jakoś rozdzielić. Czas Przemian czeka na nas. Musimy czym prędzej otworzyć ostatni grobowiec, upiorze. Ja pójdę na dół a ty do komnaty.

Skąd się wzięły anioły w takim miejscu? Czyżby chciały pokrzyżować nam plany? - myślę.

Dałeś ładny pokaz upiorze... Nie spodziewałem się po tobie takich umiejętności - zwracam się ponownie do upiora.

Rozglądając się po pokoju zmierzam w stronę dolnego wyjścia za ołtarzem. Następnie ustaję na chwilę i patrzę w "pirackie wyjście". Anioły... - wypowiadam po cichu z nienawiścią, po czym idę dalej.
Smoku
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

usmiecham sie szeroko do Asmodeusza
idę do przeszukac komnatę
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

BRAĆ PRZYKŁAD Z BLACKSOULA! Gość mógł napisać "Idę korytarzem", ALE ZROBIŁ JAK NALEŻY :P DŁUZSZE POSTY = LEPSZA LEKTURA SESJI, PAMIETAĆ!:D

Notragath:

Komnata na zachód okazała sie byc niewielkim, okrągłym pomieszczeniem, do ktorego, przez mały otwór w suficie, spadał wąski snop światła. Są z tąd jeszcze dwa wyjścia. Oba solidnie zamkniete.

Asmondeusz:

Zszedłeś do czegoś w rodzaju lochu. Była to niegdyś biblioteko dziś to kilka rzędów rozlatujacych się, zmurszałych i przetrawionych przez korniki i czas półek, an których dogniwają resztki książek. Smród starosci i pleśni wydaje się zagłuszac każdy iny zapach. Wygniły emblemat wyszywany w fladze naściennej odsłaniajkiś metalowy obiekt.. płytę, wielkości 1 x 2 metry, po środku ściany. Prócz tego jedyną zachowaną rzeczą wydaje sie być wyblakły dywan zaściełajacy większosc podłogi (jest wypalony w jendym miejscu). Zawalony pajeczynami i kurzem kandelabr sprawia wrażenie gotowego do odpadniecia od sufitu,ale wbrew przwom grawitacji wciąż wisi na zardzewiałym łańcuchu. Pod ścianą stoi na wpół wygnita skrzynia z dębowego drewna, wspomagana metalowymi pasmami.

Sebastianus:
Kusznik zdołał uninąć topora, ale siłą impetu wpadłes na neigo i rozdeptałeś. Trafiłoe cię 3 kuszników. Dwu nie zadało ci żadnych uszkodzeń, ostatni trafił celnie w twoja głowę, miedzy szparę w pancerzu. (-5HP)

Pavelius:
Powołanie: Wszyscy sprzymierzeńcy otrzymują +1 do zadawanych uszkodzeń i +5 d otrafień na czas 4 rund!

Uderzyłes techniką "Kła". Ostrze trafiło w miejsce styku dwu płyt pancerza (goblin -10 HP) - trafiłeś na maksymalna ilość uszkodzeń, czujesz szał rozpalajacy twe wnetrze. Goblin dobył miecza i zaatakował (chybił). Trafił natomiast kusznik (-3 HP)

Kotomi to ostatni upd8 na dziś, wiec pozwalam sobie nia pokierować):

Strzała Diany zmiotła dwóch kuszników. Kotomi odrzuciła niesworny kosmyk włosów na plecy i sięgnęła po kolejną strzałę. Mitsu zagryzł Kusznika na wzgórzu, trafił go bełt kuszy (-5HP).

Perseusz rzucił Inferno w obu mieczników. Ich usmażone wnętrzności upstrzyły runo leśne.

Knossos zamroził na śmierć kolejnego kobolda i został trafiony prze kusznika (-3 HP)

Sytuacja wygląda tak:
Obrazek
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Zablokowany