[neuroshima] porachunki

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Bosman
- Numer GG: 7524209

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
CoB
- No i się doigrał... Trochę mi go szkoda, ale nie ma sensu go tachać. Ahmed, nakarm tym ciałem swojego rumaka... eee... wielkota, czy jakoś tak - no tego garbatego. - powiedział CoB, po czym rozejrzał się po Detroit. Miał tu kilku przyjaciół, a wśród nich nawet jednego rajdowca... ale już 2 lata się z nimi nie widział. Wchłonął w nozdrza zapach spalin, rozejrzał się wokoło i poszukał wzrokiem szczurów. Podjechał do jednego z nich. Spojrzał na dół, z wierzchowca, na tego szczurka i rzekł: - Nie znasz może drogi do dzielnicy Sand Runnersów, albo Huronów? Musimy odstawić tam konie, a widzę, że chętnie mnie poinformujesz, jak dam Ci trochę jedzenia
Półindianiec uśmiechnął się do szczura i wyciągnął sobie skręta, zapalił go i powoli się zaciągnął...
Dzięki, już ozdrowiałem
Mam pytanie do MG - mógłbyś wypisać nasz ekwipunek wraz z ilością gambli za każdy przedmiot?
- No i się doigrał... Trochę mi go szkoda, ale nie ma sensu go tachać. Ahmed, nakarm tym ciałem swojego rumaka... eee... wielkota, czy jakoś tak - no tego garbatego. - powiedział CoB, po czym rozejrzał się po Detroit. Miał tu kilku przyjaciół, a wśród nich nawet jednego rajdowca... ale już 2 lata się z nimi nie widział. Wchłonął w nozdrza zapach spalin, rozejrzał się wokoło i poszukał wzrokiem szczurów. Podjechał do jednego z nich. Spojrzał na dół, z wierzchowca, na tego szczurka i rzekł: - Nie znasz może drogi do dzielnicy Sand Runnersów, albo Huronów? Musimy odstawić tam konie, a widzę, że chętnie mnie poinformujesz, jak dam Ci trochę jedzenia

Półindianiec uśmiechnął się do szczura i wyciągnął sobie skręta, zapalił go i powoli się zaciągnął...
Dzięki, już ozdrowiałem

http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe

-
- Marynarz
- Kontakt:
Doc-
Peacemaker - 40 g
26x .45 - 2 g sztuka
koc- 5g
igła i nitka- 2g
apteczka- 15g
tornado x20 - 7g/sztuka
finka- 10g
psychotropy x4- 10g/sztuka
CoB-
koc- 5g
valapren x8 - 10g/sztuka
EMP- 100g
Koń - 100g
3kg mięsa (mam nadzieję że suszonego) - 30g
Uprząż dla konia - 20g
radio- 15g
Szczur
Browning HP - 50g
Obrzyn - 20g
nóż- 10g
kompas- 5g
19x 9mm - 2g/sztuka
10x .12 - 3g/sztuka
Sabrae dojdzie później, bo gdzieś mi się karta jego zapodziała
Szczur (?) patrzy się na CoBa przez chwilę, przestraszonym wzrokiem. Jakby jeszcze nie ochłonął po wrażeniach wyścigu. Przez chwilę cofa się leżąc, po czym pospiesznie wstaje i ucieka za załom muru. Mam nadzieję że to nie chodziło o Klonera
Peacemaker - 40 g
26x .45 - 2 g sztuka
koc- 5g
igła i nitka- 2g
apteczka- 15g
tornado x20 - 7g/sztuka
finka- 10g
psychotropy x4- 10g/sztuka
CoB-
koc- 5g
valapren x8 - 10g/sztuka
EMP- 100g
Koń - 100g
3kg mięsa (mam nadzieję że suszonego) - 30g
Uprząż dla konia - 20g
radio- 15g
Szczur
Browning HP - 50g
Obrzyn - 20g
nóż- 10g
kompas- 5g
19x 9mm - 2g/sztuka
10x .12 - 3g/sztuka
Sabrae dojdzie później, bo gdzieś mi się karta jego zapodziała
Szczur (?) patrzy się na CoBa przez chwilę, przestraszonym wzrokiem. Jakby jeszcze nie ochłonął po wrażeniach wyścigu. Przez chwilę cofa się leżąc, po czym pospiesznie wstaje i ucieka za załom muru. Mam nadzieję że to nie chodziło o Klonera

-
- Bosman

-
- Kok
- Numer GG: 8564458

-
- Tawerniak
- Numer GG: 5879500
- Kontakt:
CoB
Widząc, że szczur go zignorował, odwrócił się do towarzyszy i rzekł: - Ruszamy przed siebie. Wszystkie drogi prowadzą do Downtown. Mam nadzieję, że Shultz ma dziś dobry humor...
Jak powiedział tak zrobił i konno, przy drodze powoli ruszył do miasta (cały czas bacząc na oznakowanie, by nie wjechać kolejny raz na tor wyscigowy).
Widząc, że szczur go zignorował, odwrócił się do towarzyszy i rzekł: - Ruszamy przed siebie. Wszystkie drogi prowadzą do Downtown. Mam nadzieję, że Shultz ma dziś dobry humor...
Jak powiedział tak zrobił i konno, przy drodze powoli ruszył do miasta (cały czas bacząc na oznakowanie, by nie wjechać kolejny raz na tor wyscigowy).
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki

-
- Marynarz
- Kontakt:
Doświadczeni bolesną stratą kompana, z większą sprawnością omijacie trasy wyścigów i w końcu udaje wam się dotrzeć do centrum. Jest to jedyny fragment miasta, przez który nie przetaczają się kawalkady ścigających się samochodów. Z jednego, wręcz oczywistego jak na to miasto powodu. W samiukim środku wolnego placu znajduje się arena na której odbywają się prestiżowe walki gladiatorów samochodowych. Zgodnie z przewidywaniami, wierchowce nie za bardzo spodobały się miejscowym. Kiedy właśnie mieliście się zapytać o dalszą drogę niewinnie wyglądającą dziewczynę, waszą drogę zastąpiło pięciu osiłków uzbrojonych w obrzyny i pałki nabijane gwoździami. Największy, najbardziej wytatuowany i ponadziewany kolczykami mięśniak wypowiedział z pewnym trudem, wynikającym z bólu niefachowo założonego kolczyka w języku:
-Złaźcie z tych zwierzaków! Zaraz was nauczymy jak się jeździ w Detroit!
Po czym chwycił za uprząż CoBowego conia nie mogłem się powstrzymać
-Złaźcie z tych zwierzaków! Zaraz was nauczymy jak się jeździ w Detroit!
Po czym chwycił za uprząż CoBowego conia nie mogłem się powstrzymać

-
- Bosman
Patrze po towarzyszach i poooowoli sięgam po kałasza... Jak widze że walka nieunikniona, to zeskakuje z Wielkota i ściągam mu kaganiec, oraz ściągam z siodła "Czaszkę Trolla" i ją zakładam
po czym chowam się za jakimiś pustymi beczkami, barykadami lub po prostu kucam i z tej pozycji prowadzę ostrzał.

Od dziś płacę Eurogąbkami.

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Bosman
Nie wiem czy to dobry pomysł, trudno 
Ahmed:(śpiewnym głosem)
Yerah?? Saqumat-ye?? Kareshbahud! Tonker?!
Patrze na towarzyszy dziwnym wzrokiem, klepie sie otwartą dłonia w czoło wskazuję na siebie, poczym zwracam się łamaną angielszczyzną do osoby która ma najsilniejsze nerwy, i widze że jest jaspokojniejsza.
Wytloomaczysh my??

Ahmed:(śpiewnym głosem)
Yerah?? Saqumat-ye?? Kareshbahud! Tonker?!
Patrze na towarzyszy dziwnym wzrokiem, klepie sie otwartą dłonia w czoło wskazuję na siebie, poczym zwracam się łamaną angielszczyzną do osoby która ma najsilniejsze nerwy, i widze że jest jaspokojniejsza.
Wytloomaczysh my??
Od dziś płacę Eurogąbkami.