[BSS] Leeeceeee! {Sesja zakończona}

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Deep
Chorąży
Chorąży

Update

Post autor: Deep »

Starajcie się nie pisać kilku postów na jednego update ;)

Von Jungingen zdjąwszy gacie wycelował tyłkiem w Ciu(L)łałę ali Pałłę i wystrzelił. Niestety Arab mimo wszelkich starań nie zdołał odbić lecącej kupy, która z głośnym plaśnięciem wylądowała mu na twarzy. Arab przeklnął w swoim języka. Niemiec nie tracąc czasu popędził w stronę murzyna i strzelił mu z procy w jądra. Bum, czikalaka, czikalaka, czik bum osłonił się biletem po czym zaczął "rozmawiać" ze swoją figurką.

Kolejność (od najbliższego ziemi)
ToM 125
Obelix
Force ray
szturm
.
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

Rozczapierzam ręce, włosy, palce, nogi, genitalia,co tam się da i staram się odłączyc od towarzystwa. Przemieszczam się ponad nich i intensywnie myśle o wybuchu głowy Boba :)
-rama rama om om, równo w gówno.
"BUMMMMM"
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Obelix
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 6330570
Kontakt:

Post autor: Obelix »

Ciu(L)łała ali pałła
podlatuje do murzyna i staram się go pochlastac jak najbardziej moją łyżką i nożem po czym podlatuje do niemca i wyjmuje mu z tyłka mój widelec i wsadzam mu go do nosa

"Nażryj się faszystkowska świnio!!!" przeklinam w języku rosyjskim a potem arabskim ofkoz
Psychodeliczny Łowca Żelaznych Motyli Z Planety Mars
Deep
Chorąży
Chorąży

Mark Zehman von Jungingen rozciapierzył palce, ręce, nogi i wszysto ch osię dało i odleciał na sporą odległość od was. W tym samym czasie Arab Ciu(L)łała zaczął bić murzyna łyżką po gębie. Niestety wyciągając cięższy sprzęt (nóż) wyleciał mu z ręki i poleciał w dół. Już nikomu nie posłuży. Niemiec widząc jak ali Pałła próbuje do niego podlecieć zaczą myśleć o głowie Boba nie wiadomo dlaczego. Niesety jego wysiłki wybuchnięcia jej nie doszły do skutku gdyż Arab wsadził mu widelec do nosa.

Kolejność (najbliżej ziemi)
ToM 125
szturm
Obelix i Force ray prawie na tej samej wysokości (Obelix nieco niżej)
.
Obelix
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

a ta kolejnośc to im niżej na liście tym bliżej ziemi?
Ciu(L)łała ali pałła

wyjmuje widelec usmarowany glutami z nosa niemca po czym całego niego w nich wysmarowywuje, potem staram się zrobic pseudoporasolke z mojej książeczki z bluzgami i podleciec "chociaż troche wyżej"
Deep
Chorąży
Chorąży

Im wyżej na liścietym bliżej ziemi. Jesteś najwyżej z nich wszystkich.
.
Force
Bosman
Bosman

Nie miałem już spodni i majtek, więc golutki i wesolutki staram sie uchwycić kroczem głowę Ciu(L)łała ali pałły! Starm się być na górze! Biore tą swoją czarną maske z ćwiekami i zakładam mu na tważ. Zaciskam nogi w akcie niemej niemieckiej ekstazy. Staram się mysleć o swojej rodzinnej miejscowosci Shwahenghelgensrisht.

-Keine Krence!!! Keine Waffel!!!
Obrazek
Obrazek
Obelix
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Ciu(L)łała ali pałła
Ożeszty niemcu zasrany! tak mnie nie weźmiesz!! żryj to!
zanim niemiec się wypróżni na naszego ulubieńca on zatyka mu tyłek łyżką, poprawia widelcem po czym obydwa przedmioty upackane w zgadnij-sam-czym używa aby wysmarowac m całą twarz w zgadnij-sam-czym, potem przebijam widelcem jego obydwie nogi a maske zdejmuje i chowam do kieszeni
Deep
Chorąży
Chorąży

Tom ma jeszcze 1 upek do gleby
szturm 2 upki do gleby
Obelix i Force Ray mają 3 upki do gleby.
Chyba,że coś zrobią

Arab zajął się rozsmarowywaniem glutów po Niemcu. Udało mu się. Chwilę potem zrównał się z niemcem za pomocą książki-parasolki. Mark Zehman próbował uchwycić kroczem twarz Ciu(L)łałły ale mu się nie udało. Założył mu za to maskę na głowę. W tym czasie ali Pałła próbował wsadzić łyżkę do tyłka Niemca ale niestety przez maskę nie wiele widział i łyżka poszybowała na dół waląc murzyna w głowę. Chwilę potem arab zdjął maskę z twarzy i wsadził do kieszeni. Starając się widelcem pokłóć nogi niemca zleciał trochę niżej lecz udało mu się boleśnie pokłuc von Jungingena.
Bob i murzyn lecięli nic nie robiąc, czekając na spotkanie z ziemnią.
.
Obelix
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Ciu(L)łała ali pałła

podlatuje do Niemca i zakładam mu maskę na łeb, widelcem psuje zapięcia tak aby nie mógł jej zdjąc, biore pusty magazynek po pociskach i wciskam go w maske w ten sposób aby Niemiec nic nie widział (żeby magazynek zasłonił oba oczodoły) i żeby ewentualnie złamac mu nos, potem powtarzam czynnośc z książeczką-parasolką-spadochronem
Force
Bosman
Bosman

Po pierwsze: Cieszę się !:D Po drugie zakładam spodnie. Po trzecie włanczam tryb nazi/psychopata. Po czwarte zrywam maskę im bardziej boli tym lepiej !!!

Po piąte swoim okutym jak jasna cholera butem kopie szaleńczo arabusa. Kiedy już się wyżyje z wyrazem satysfakcji staram się złapać Ciu(L)łała ali pałłę jak mocno sie da (na niedzwiedzia) Kiedy już go mam modle się do Hitlera i Banku Nationale Nederlanden.

-Komm zu mier!!! My libsien!!!

(Jak mam zginać to w uscisku :D)
Obrazek
Obrazek
Obelix
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Ciu(L)łała ali pałła
kortzystając z tego ze przez miesiąc nie mułem zebów - chucham niemcowi w twarz, jak to nie podziała to staram się go gdzieś dziabnąc widelcem aby się odczepił, potem robie zaimprowizowaną wersje kopniaka z półobrotu aby niemiec poleciał jak najdalej odemnie, potem znowu robie numer z książeczką-spadochronem ale tym razem próbuje się kierowac w strone jakiegoś dużego zbiornika wodnego, jeśli mam zginąc to w wodzie. jeśli mi się nie udaje to myśle intensywnie o niemcu co powoduje u mnie odruch wymiotny, próbuje wykorzystac pęd wymiocin tak aby nadac sobie prędkośc a przy okazji obrzygac niemcowi twarz
Deep
Chorąży
Chorąży

Niemiec oraz Arab ze zgrozą zobaczyli jak Bob rozpaćkał się na ziemi. Chwilę później to samo stało się z murzynem. Ciu(L)łała nie tracąc czasu podleciał do Marka i założył mu maskę. Niemiec próbował ją zdjąć ale niestety nie powiodło mu się. Mimo to nie stracił zimnej krwi i zaczął na oslep kopać. Wytrącił arabowi książkę z ręki. Lecą teraz łeb w łeb. Arab jeszcze w ostatecznym geście kopnął von Jungingena w twarz lecz nie wiele to pomogło.

Co się stanie z ostatnimi bohaterami? Który pierwszy uderzy w ziemię?
Otórz nie będzie mnie przez tydzień i prawdopodobnie nie będę miał dostępu do neta więc sesja zostaje odroczona na tydzień. Po tygodniu dowiecie się kto spadł pierwszy. KAŻDY Z WAS MA TERAZ TYLKO PO 2 POSTY!!! IM LEPIEJ NAPISZECIE TYM DŁUŻEJ BĘDZIECIE LECIEĆ!!!
.
Obelix
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Ciu(L)łała ali pałła
Ozesz ty Niemiecki Niemcu!! TY FASZYSTOWSKA ŚWINIO!!!! MOJA KSIAZECZKA!! ZOBACZ CO ZROBIŁEŚ!!! ODDAŁEM ZA NIĄ MÓJ AK-47 Z GRANATNIKIEM PODWIESZANYM!!!!!!! ZABIJE CIE!!!!! ZABIJE!!!!! ZABIJE!!!!!....

uruchamiam mój ukryty tryb "Deadly frustrat mode" i "szał bojowy mode" dzieki czemu dostaje +14 do siły, +15 do inteligencji, blebleble

ważne jest to że w geście ślepej ekstazy podlatuje do niemca z jedną ręką uzbrojoną w widelec a drugą w paznokcie i staram się po prostu zadac mu jak najwięcej bólu, dźgam widelcem i paznokciami, jak połamie paznokcie i widelec to pięściami, napawam się każdą chwilą, każdym uderzeniem, każdą kroplą krwi, czyli krócej mówiac, mocno rozwścieczony zaczynam okładac niemca czym i jak moge ogarnięty szałem po stracie jedynego członka rodziny
Force
Bosman
Bosman

- Komm zu papa ! - ignoruje ból nie takie rzeczy przerabiałem z Helgą w łóżku.

Wyjmuje z płaszcza swój wypchany papierami wartosciwymi, euro i starymi markami portfel. Ciskam go w arabusa ze słowami:
-Geluck, uber gemahen wende alles !!!!!!!
Celuje w jaja.
"Poczuj moc niemieckiego pieniądza !!!!!!!"

Kiedy juz wyrzuciłem swój dorobek życia. Staram się złapać Ciu pałę na miśka i zgnieść mu żebra !
- KOMMMMMMMMMM !!!!!
- KOMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!
- KOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!
Obrazek
Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Final Update!

Dwóch rozbitków w geście ślepej ekstazy złączyło się ze sobą zapominając, że tylko sekundy dzielą ich obu od śmierci. Arab rzucił się szaleńczo w stronę Niemca dźgając go nożem i paznokciami zadając mu jak najwięcej bólu. Von Jungingen mimo iż przerabiał to nieraz teraz zaczął zwijać się z bólu lecz siągnął po portfel i rzucił nim w jajka ali pałły po czym wyrywając się z jego rąk ścisnął go mocno łamiąc mu jedno zebro. Arab z dzikimi wrzaskami jeszcze raz zadał mu ostateczny cios po czym oboje w uścisku polecięli w stronę ziemi. Nie zdążyli już nic zrobić. Ziemia zbliżała się zbyt szybko. Gruchnęłi aż miło...

Następnego dnia, młoda kobieta kupiła gazetę. Pierwsza strona gazety wyglądała następująco: "CZTERECH PODEJRZANYCH MĘŻCZYZN ZGINĘŁO NIEOPODAL KATASTROFY LOTNICZEJ. PRZYPUSZCZA SIĘ, ŻE BYLI JEDNYMI Z PASAŻERÓW. LEKARZE DZIWIĄ SIĘ BARDZO, GDYŻ WSZYSCY BYLI BARDZO MOCNO OKALECZENI. PRZYPUSZCZA SIĘ, ŻE STOCZYLI WALKĘ W POWIETRZU. PRZYCZYNY WALKI SĄ NIEZNANE. UDAŁO SIĘ JUŻ ZIDENTYFIKOWAĆ 2 CIAŁA. JEDNYM Z NICH BYŁ MARK ZEHMAN VON JUNGINGEN, SYN STAREGO VON JUNGINGENA. KOLEJNYM Z NICH BYŁ ZNANY WSZYSTKIM ARABSKI TERRORYSTA CIU(L)ŁAŁA ALI PAŁŁA."

I tak oto skończyła 4, która miała szansę pozostać przy życiu. Niedługo możecie natrafić na kolejną szybką sesję w rekrutacji w tych samych realiach :D

Pozdrawiam,
Kuba
.
Obelix
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

a wiadomo chociaż kto wygrał? chyba że nikt bo było powiedziane ze sesja nie pvp...

a tak pozatym chciałem pogratulowac graczowi odgrywającemu niemca fajnych postów. zawsze jak patrze na jego post to ogarnia mnie śmiech nawet jeśli w tym momencie byłem nizej :P
Zablokowany