[rSS 4] Studenckie życie...

-
- Kok
- Numer GG: 1692393
- Kontakt:

-
- Szczur Lądowy
Błajykk
hmmmm co za pociagajce kotki, po jednym piwku okocimu mocnym poprowil mi sie odrazu humor podszedlem do jednej z lachonow i zaprosilem do stolika 6 sikorek ktore byly wpatrzone we mnie jak w obraz, zauwazylem ze jedna gryzla wargi z nerwow i przekladala nogami musialem ja ladnie podniecac 

aB

-
- Marynarz

-
- Kok
- Kontakt:

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575

-
- Szczur Lądowy
Błajykk
z toalety wyszła kobieta Kasia
, szybko wstalem od stolika i zmierzylem ku jej ona szerokim usmiechem przywitala mnie i poszla ze mna do reszty towarzystwa, podnioslem reke w zamiarze zwolania kelnera aby postawic tym pieknym storzeniom po mocnym drinku aby zrobila sie niezapomniana atmosfera 

aB

-
- Kok
- Kontakt:
Kasia
Dziewczyny szybko zaczeły Ci przedstawiać całą sytuacje. koło Ciebie gdy wchodziłaś do Camelot'u stał taki jeden przystojniak - Krzysiek. teraz popija sobie Cole z czymś tam i jedna z nich zaczeła go badać, gdyż pomimo tego iż równy z niego gość, nigdy żadnej nie udało się go zdobyć więc teraz połączyły swe siły by wybadać jego słaby punkt. Zapytały się również czy chcesz do nich dołączyć. (Wszystkie są ubrane w różowe ubranka)
Dziewczyny szybko zaczeły Ci przedstawiać całą sytuacje. koło Ciebie gdy wchodziłaś do Camelot'u stał taki jeden przystojniak - Krzysiek. teraz popija sobie Cole z czymś tam i jedna z nich zaczeła go badać, gdyż pomimo tego iż równy z niego gość, nigdy żadnej nie udało się go zdobyć więc teraz połączyły swe siły by wybadać jego słaby punkt. Zapytały się również czy chcesz do nich dołączyć. (Wszystkie są ubrane w różowe ubranka)

-
- Kok
- Kontakt:

-
- Szczur Lądowy
Błajykk
no niestety od Stolika odeszla najladniejsza z calej gromadki poniewaz przyszedl jej chlopak, nagle moje usta zrobily niesmaczna mine Sad( ale coz zrobic raz sie zyje i nie mozna sie tym przejmowac zaczelem zagadywac do Kasi Razz a ona ???
aB

-
- Kok
- Kontakt:

-
- Marynarz
- hmmm sama nie wiem, to ten co krzyczał na tego grubego przed wejściem... sama nie wiem...
- podchodze do lusterka i poprawiam makijaż. po czym znów zwracam sie do dziewczyn- narazie sobie daruje ale jak nic wam się nie uda to wam pomoge, podejdźcie tylko - po czym się do nich uśmiecham i wychodze kupić jakiegoś drinka

Rzeź w śmietanie ;]

-
- Kok
- Kontakt:

-
- Kok
- Kontakt:
Wszyscy:
Usłyszeliście, zę za chwilę zamkną się drzwi lokalu i tylko elita będzie, czyoli bądź co bądź Ci którzy się dopchali do wejścia. Za drzwiami zawrzało. Prawien ie doszło do buntu czekających. W końcu zamkneli drzwi i zaczeło się losowani.
Krzysiek:
Marta usiadła Ci na kolanach i zaczeła głaskać Twą klatkę piersiową. Dostałeś to co chciałeś
Adrian
Zobaczyłeś jak krzykacz który dostał melą od grubasa już obściskuje jakąś lasencję. Zaczełeś sie irytowac, iż Tobie jeszcze nic nie udało się wyłowić.
Usłyszeliście, zę za chwilę zamkną się drzwi lokalu i tylko elita będzie, czyoli bądź co bądź Ci którzy się dopchali do wejścia. Za drzwiami zawrzało. Prawien ie doszło do buntu czekających. W końcu zamkneli drzwi i zaczeło się losowani.
Krzysiek:
Marta usiadła Ci na kolanach i zaczeła głaskać Twą klatkę piersiową. Dostałeś to co chciałeś
Adrian
Zobaczyłeś jak krzykacz który dostał melą od grubasa już obściskuje jakąś lasencję. Zaczełeś sie irytowac, iż Tobie jeszcze nic nie udało się wyłowić.

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575