Sesja: Dzieje się cos dziwnego.

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Asd7
Marynarz
Marynarz

Post autor: Asd7 »

Adrian Drowski
Nie panowie.. więcej nie pije z wami tego waszego spirytu..
Mimo iż wydaje mi się to wszystko strasznie surrealistyczne próbuję porozmawiać z Supermanem Kim jesteś? w sumie to wiem.. ale co Ty tu robisz ??
"Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi"

- Albert Einstein
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Adrian Drowski

- Ja oczywiście przybyłem tu ratować świat. Powiedział po czym skoczył do kuli i rzucił ją gdzies w las- Nie przejmujcie się nami. To chwilowe niedogodnosci związane z przeprogramowaniem Powiedział po czym poleciał za kula.

Karl

Barman podał ci piwo. Po chwili jakiś gościu odszedł od telewizora, usiadł gdzieś w kącie i powiedział - E tam, to pewnie jakaś reklama

Anders Anderson

- Połóż ubrania i odwróć się. Usłyszałeś po czym wykonałeś polecenie. Słyszałes odgłosy jakiegoś darcia sie czegos, a potem ubierania się po czym usłyszałeś- Ok juz możesz się patrzeć. Popatrzyłeś sie i zauwarzyłeś za sobą dziewczynę siedząca na ziemi
Obrazek
- Teraz chyba mozemy porozmawiać

Steven Chant

Coś nagle wyrwałó wisiorek z twojej ręki i poleciał on w stronę czarownicy. Zatrzymał się przed jej oczami i wpatrywała się ona w niego dość długo. Po chwili wisiorek rozsypał się w pył. - Oto twój bóg śmiertelniku. A teraz... Nagle urwała i popatrzyła się w górę. Jej twarz oświetliło jakieś dziwne światło po czym zemdlała mówiąc jeszcze - Ale po co tak?

Ivan Garoziny

Siedziałeś sobie w cieniu pijąc wodkę gdy naglę w powietrzu pojawiła się jakaś obrzydliwa zielona twarz. Po chwili z każdego miejsca rozległ sie glos. Ziemianie! Vogońska flota ma zaszczyt ogosic państwu, że wasza planeta zostanie zniszczona gdyz jest tu budowana obwodnica międzygwie... A przepraszam pomyliłem teksty. Otóż jak się nam wydaje w waszym multiwersum nastapiło potężne wyladowanie miedzywymiarowe personifikacje znanych wam postaci. Mówiąc po waszemu coś poszło nie tak i pojawiają sie postacie z filmów, bajek i czego tam chcecie. Przepraszamy za utrudnienia. Zegnamy[i/] Powiedziała twarz po czym głos zamilkł.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
Asd7
Marynarz
Marynarz

Adrian Drowski
Lamee.... ehh No dobra chłopaki dawać idziemy obejrzymy sobie jak superman spuszcza łomot kulce a później może uda się nam z nim pogadać i dowiedzieć co jest do cholery grane!?
"Nie wiem, jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi"

- Albert Einstein
Bielik
Mat
Mat
Numer GG: 5800256

Post autor: Bielik »

Anders Anderson

Eee... No dobra. Powiedz co byś chciała wiedzieć.-mówię do przybyszki.
Co się tutaj w ogóle dzieje?!-mówię do siebie w myslach.
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Steven Chant
- Cóż... To był jeno symbol mego Boga. - Mruknął Steven. Jednak Bóg czuwał nad swoim sługą i nie pozwolił mu zginąć. Teraz pozostawał mu tylko jeden dylemat - Spalić wiedźmę na stosie, czy nie spalić? Postanowił nie spalić, przynajmniej tymczasowo. Wszak nawet święta inkwizycja czasem postanawiała zadać parę pytań. Podszedł do nieprzytomnej, by ją ocucić. - Nie śpimy, zwiedzamy. - Rzekł rozbawionym tonem, po czym uderzył ją w twarz otwartą dłonią.
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Zapał
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Zapał »

Ivan Garoziny

Łooo!!! To tutaj przyjdzie Rumcajs i Cypisek... albo Bolek i Lolek... eee.... albo... Wilk i Zajec!! Hahaha Ale bym chciał ich zobaczyć na żywo!!! Hehehe! Bełkotał jeszcze chwile sam ze sobą i usnął.
Fuck?
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Karl
Reklamy? Widzę humor ci dopisuje. Byłem tam i widziałem jak coś rozrzuca samochody na lewo i prawo. To nie jest normalne. Ten potwór przypomina filmową japońską Godzille. Wyjeżdżam z miasta, radzę wam zrobić to samo. Dopiłem piwo i wyszedłem na zewnątrz. Złapałem pierwszą lepszą taksówkę i obrałem kierunek do domu.
Czy ta morda obcego ukazała się wszystkim mieszkańcom planety czy tylko Ivanowi?
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 10 lipca 2006, 21:43 przez shade, łącznie zmieniany 1 raz.
Arxel
Kok
Kok

Anders Anderson

- Mam dużo pytań więc... Czy ten komputer ma dostęp do internetu. Jeśli takie coś istnieje. Stamtąd powinnam umieć pobrać wszystko czego potrzebuje. Powiedział do ciebie po czym zaczeła majstrować przy tym czyms co wygląda na ucho. Wyjęła stamtąd jakiś kabelek.- Jakbyś mnie mógl teraz podłączyc przez USB to byłoby to bardzo pomocne powiedziała.

Adrian Dorwski.

Chociaż się spieszycie widzicie tylko koniec walki. Superman bierze kulę i ciska ją gdzies ziemię. Potem siada na ziemię jakby na coś czekał.

Ivan Garoziny

Coś cię rozbudziło. Czujesz jakieś zimno na policzku. Patrzysz na to i widzisz lufę karabinu. Po chwili słyszysz coś niewyraźnie. - Tu yba jednego znalazłem. Nie wygląda na tamtych. Po chwili gość odzywa się do ciebie - Ta ekhm. Czy ty żyjesz może przypadkiem?

Karl

Dojechałeś do domu. Choć nie jest on piekny to jest bezpieczny. Przynajmniej tak ci sie wydawało póki nie zobaczyłes czegoś na środku pokoju. Wyglądało jak mała, czarna, futrzana kulka. I wszystko byłoby ok gdyby nie to, że z paszczy kapała jej krew.

Steven Chant
Gdy podszedleś do wiedźmy jej wygląd zmienił się. Wygląda tak:
Obrazek

Gdy ją ocuciłeś wiedźma popatrzyła się na krew na swoim ramieniu i na okolicę po czym odezwała się do ciebie. - Nyuu? Nyuuuu! Powiedziała po czym nagle schowała głowę w ramiona i zaczęła szlochać - n.y..uuuu..
Zapał
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Zapał »

Ivan Garoziny

No żyje, żyje, tylko tak mnie łeb napieprza! Że hoho, nie macie przypadkiem wody? A tak w ogóle to kim jesteście i po co wam te karabiny?!
Fuck?
Bielik
Mat
Mat

Anders Anderson

Co?!.. Eee.. Ok moment- mówię biorąc od niej ten kabeleki wsadzam go du USB i czekam co się z nią stanie.
Co się tu dzieje??!!-mówię do siebie starając się nie zdradzać zdenerwowania.
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Karl
Powoli przesuwałem się w kierunku kuchni tak, aby nie prowokować „gremlina”. Jeśli mnie atakuje łapie za jakiś duży przedmiot i tłukę futrzaka. W kuchni szukałem swojego glocka z czasów, kiedy byłem policjantem... Gdy tylko go znalazłem załadowałem magazynek i wymierzyłem w kudłaty kłębek oczekując na reakcję i zastanawiając się czyja to krew.
Asd7
Marynarz
Marynarz

Adrian Drowski
Podchodzę do niego trochę bliżej i mówię: Ładnie sobie poradziłeś z tą kulką ale czy teraz mógłbyś nam wytłumaczyć o co chodzi ??

- Albert Einstein
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Steven Chant
Litość wygrała z wściekłością, chociaż głos rozsądku podpowiadał Steve'owi, że Szatan potrafi przybierać różne formy, nawet te z pozoru najbardziej niewinne.
- Wszystko w porządku? - Zapytał.
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Bielik
Mat
Mat

Ta sesja jeszcze dzaiła czy nie??
Arxel
Kok
Kok

Ivan Garoziny

- Dowiesz się później. Narazie chodź z nami. Powiedział do ciebie en który podszedł. Drugi zaczął się nerwowo rozglądać po ulicy - Mick mówie ci pośpieszmy się

Ander Anderson

Zamyka powieki i otwiera je po dziesięciu minutach. Po chwili odzywa się do ciebie. - No dobrze tyle informacji mi wystarczy. Teraz ja wytłumacze ci co się stało. A przynajmniej czego się domyślamy. Otóż coś namieszało we wszechświecie. Nie wiemy co ale błąd ten spowodował wiele różnych zdarzeń, OStatnio zauważyliśmy znikanie mieszkańców naszych wszechświatów. Okazało się, że do waszego świata zaczynają sie przedostawać postacie ze światów wykreowanyuch waszą wyobraxnią. Przez to więc w najbliższym czasie będziesz mógł spotkać istoty z książek i filmów. Ale uważaj bo nie tylko te obre.

Karl

Futrzak nie zauważył cię. Szybko znalazłeś pistolet i strzeliłeś do stworka trzy razy. Ten padł bez życia. Gdy poszedłeś w miejsce gdzie byl zauważyłeś ciało bez głowy z czymś czarnym, wyglądającym jak robaki, kłębiącym sie wokół szyi.

Adrian Drowski

- Ja tam nie wiem. Ale jak wrócicie do domów to powinniście znaleć tam w radiu czy telewizji informację od naszych wysłanników. Powiedział do ciebie po czym wzbił się w powietrze.

Steven Chant

Odwraca się do ciebie i widzisz jej zapłakane oczy. Nagle słychać burczenie z jej brzucha. - Nyuuuuu!
Bielik
Mat
Mat

Anders Anderson

No nieźle... A kto tak niby namieszał?? Bo nie wierzę, że to się stało samo z siebie- mówię po czym przeklinam po eskimosku ( :lol: ).
Nie tylko te dobre. Hmm... Mam nadzieję, że nie pojawią się tu jakieś potwory piasku albo imperatorka czasu lub jakiś nalot dywanowy samolotów przyszłości- myślę po czym mówię do przybyszki:
A co możemy zrobić??
Zablokowany