[Neuroshima] Front

-
- Bombardier
- Numer GG: 6330570
- Kontakt:

-
- Marynarz

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:

-
- Chorąży
Cat
Sprzedawca spojrzał na zegraek i uśmiechną się krzywo.
- Wróć jutro - powiedział - muszę już zamykać. Jak dla ciebie ceny będą dość przystępne. Po prostu powiec co masz na wymianę to się wymienimy.
Słyszysz ponaglające głosy kompanów.
Reszta
Niestety tutaj nie mogę za bardzo upka dać. Powiem tylko, że na waszym miejscu szedłbym już spać. Jutro czeka was ciężki dzień
Sprzedawca spojrzał na zegraek i uśmiechną się krzywo.
- Wróć jutro - powiedział - muszę już zamykać. Jak dla ciebie ceny będą dość przystępne. Po prostu powiec co masz na wymianę to się wymienimy.
Słyszysz ponaglające głosy kompanów.
Reszta
Niestety tutaj nie mogę za bardzo upka dać. Powiem tylko, że na waszym miejscu szedłbym już spać. Jutro czeka was ciężki dzień

.

-
- Bombardier
James
Odwraca się w stronę Jima.
-Ok. Jak 2 godziny minie ja stanę drugi ,ok?Obudzisz mnie.
Po chwili udaje się powolnym krokiem do Pontiaca. Tam robie sobie miejsce do spania. Kładę koc i przykrywam się derką jeśli oczywiście jest. Jak nie ma koca ani derki śpie w ubraniu bez nakrycia.
Odwraca się w stronę Jima.
-Ok. Jak 2 godziny minie ja stanę drugi ,ok?Obudzisz mnie.
Po chwili udaje się powolnym krokiem do Pontiaca. Tam robie sobie miejsce do spania. Kładę koc i przykrywam się derką jeśli oczywiście jest. Jak nie ma koca ani derki śpie w ubraniu bez nakrycia.
Czerwona Orientalna Prawica

-
- Bombardier
- Numer GG: 6330570
- Kontakt:
Jack
zwracam się do Jima
Ej! leż sobie na dachu ale nie chcesz wiedziec co ci zrobie jak znajde jakieś wgniecenie
siadam oparty o jakiś murek nie za blisko rogu, zaczynam czyścic mojego colta na wypadek jakiegoś ataku ale jednocześnie pozostaje czujny
zwracam się do Jima
Ej! leż sobie na dachu ale nie chcesz wiedziec co ci zrobie jak znajde jakieś wgniecenie
siadam oparty o jakiś murek nie za blisko rogu, zaczynam czyścic mojego colta na wypadek jakiegoś ataku ale jednocześnie pozostaje czujny
Psychodeliczny Łowca Żelaznych Motyli Z Planety Mars

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
- Chorąży
UpDaTe
Poszliście spać. Wartownicy czuwają aby nic wam się nie stało. Pierwsza zmiana warty mijała spokojnie, jeśli nie liczyć jednego psa, na którego żal wam było nabjów i puściliście go wolno. W nudzie mijały wam nocne godziny. Staliście tak godzinę, dwie. Nastąpiła zmiana warty. Kogo budzicie?
Ostatnio zmieniony piątek, 3 listopada 2006, 17:35 przez Deep, łącznie zmieniany 1 raz.
.

-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
Jim ciągle siedząc na dachu przewrócił się na brzuch, po czym wsunął głowę do wozu.
Joł! Wstawać, wasza kolej.
Zeskoczył z dachu i obudził James'a i CAT'a. James zgołosił się na ochotnika, CAT także- nie musiał stać 1,5h w sklepie
Nasza warta minęła spokojnie. Mam nadzieję że i wasza będzie dobra.
Rzekł po czym zajął miejsce jednego z nich, jednak nie zasypiał twardym snem- po prostu drzemał.
Joł! Wstawać, wasza kolej.
Zeskoczył z dachu i obudził James'a i CAT'a. James zgołosił się na ochotnika, CAT także- nie musiał stać 1,5h w sklepie

Nasza warta minęła spokojnie. Mam nadzieję że i wasza będzie dobra.
Rzekł po czym zajął miejsce jednego z nich, jednak nie zasypiał twardym snem- po prostu drzemał.
Od dziś płacę Eurogąbkami.

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:

-
- Bombardier

-
- Marynarz

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/