Wrota Baldura

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Serge
Kok
Kok
Numer GG: 9181340

Post autor: Serge »

Throrgrim

- Dajmy sobie juz znimi spokój, Silbrayanie....- rzucił krasnolud - I podzielam twoją uwagę odnośnie udania sie do karczmy...Trzeba się solidnie napić...
Pić Throrgrim potrafił. Gdy zmierzał w stronę gospody wraz z przyjaciółmi przypomniał sobie sytuację gdy pewnej nocy w pewnej karczmie upił wszystkich siędzących w niej mężczyzn. Maraton trwał całe 8 godzin - szli kielich w kielich, po których na placu boju, wciąz przytomny pozostał jedynie Throrgrim. Od tamtej pory taka sytuacja sie nie powtórzyła a to pewnie dlatego, że owej nocy przepuscił wszystkie pieniądze jakie przy sobie miał. Krasnolud nie chciał tego powtarzać, a przynajmniej nie dzisiaj i nie w tej mieścinie. Jego myśli szybko zaprzątnęła ich obecna sytuacja. Mięli dostać się do Bergostu jednak w trójkę podróż nie wydawała się zbyt bezpieczna. Miał nadzieję, że w karczmie spotkają kogoś kto zechce udać się wraz z nimi.
Sergi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Sergi »

Ondrus

Słysząc pytanie uśmiechnął do kobiety i odrzekł jej.
- Nie powinno być z tym problemu- spojrzał na Silmathiel , coś nie najlepiej wyglądała jak dla niego. Po chwili zastanawiając się jak jej pomóc otrząsnął się z zadumy." Tylko tego brakowało"- uświadomił sobie że polubił tą dziwaczną drużynę, ogarneły go złe przeczucia. Nigdy dobrze na tym nie wyszedł na tym że się z kimś zżył. Aby zając swój umysł zaczął wypatrywać możliwych kupców. Spojrzał jeszcze chwile na Silmathiel po czym rzekł do niej.- Chodźmy lepiej bo stojąc tak dużo nie zdziałamy. Zaczął prowadzić konie wraz z wozem szukając w mieścinie jakiegoś kupca, lub kowala. Kogokolwiek kto byłby zainteresowany kupnem wozu wraz z koniami.
Mekow
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Mekow »

Feyra

Zanim Ondrus i Silmathiel odjechali powozem (albo odeszli z nim), wzięła z niego miecz.

- To też możecie sprzedać. - powiedziała pokazując na ubrania (głównie te wyjściowe).

- Jeśli uda wam się wszystko sprzedać i zrobić zakupy, to przyjdźcie tutaj. - powiedziała.
Niezbyt ją cieszyła perspektywa czekania.
- Jak nie przyjdziecie do wieczora, to spotkamy się w gospodzie.

Jaka jest pora dnia ?
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Silmathiel

Dziewczyna podążyła za Ondrusem. Nie była pewna swej przydatności w tej "wyprawie", ale była tak zmęczona, że potrzebowała jakiegoś punktu zaczepienia w przestrzeni. Tym punktem był dla niej Ondrus. Dreptała nieco sztywno po drugiej stronie wozu słuchając już tylko jednym uchem tego co mówiła Feyra. *Hmmm... Ubrania też... Hmm... Aha, te wyjściowe...* powoli zachodzące procesy myślowe pozwoliły dziewczynie zrozumieć w końcu słowa drowki. Po chwili spojrzała na półelfa usmiechając się blado i jakby przepraszająco. Nie była pewna czy on to zauważył, nie miała też siły się nad tym zastanawiać. Nie chciała mu się po prostu narzucać ale tak jakoś wyszło, że chyba mu zaufała. Pewniej czuła się w jego towarzystwie, bezpieczniej.
- Już sie chyba mnie nie boją - rzuciła nieśmiało wskazując na konie. Chciała nawiązać jakąś rozmowę. Ondrus zauważył też, że jest to wyjątkowo nieśmiałe i niepewne nawiązanie do jej pochodzenia. Chciała wiedzieć czy on nie ma nic przeciwko temu, że jest sferotkniętą jak niektórzy nazywają diablęta. Zerknęła na niego wyczekująco, wstrzymując oddech.
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Mekow
Bosman
Bosman

Feyra

Kiedy Ondrus i Silmathiel (zakładam, że Lidien też) udali się by sprzedać wóz, Feyra została sama z nekromantami.

- A co wy powiecie ? - zagadała po długiej (od 11 do 27 VIII czyli 16 dni :? ) chwili ciszy.
- Wyskoczyliście skuci z portali. Kto was więził ?
- I chyba raczej nie uciekliście. Wiecie dlaczego was wypuszczono ?
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Server mówił, że ta sesja chyba padła, ale jeśli nie będzie chciał jej prowadzić, ja to mogę zrobić za niego :).
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Dobry pomysł! Popieram! Powiedz tylko co dalej i możemy grać :wink: W sumie to już od kilku dni zbierałam sie by napisać co dalej z tą sesją...
Obrazek
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Aaa... :) Pogadam jeszcze dziś z Blackiem. Musi przecież mniec szanse odrzucić mój pomysł na wasze przyszłe przygody ;)
Mekow
Bosman
Bosman

Spoko BLACKSouL - możesz prowadzić.
To może wznowić rekrutację ?

(nawiasem mówiąc mam wyrzuty, że sesja padła trochę z mojego powodu)
Sergi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Mekow nie bierz tego tak całkowicie na siebie :) ( A po co nowa rekrutacja, nie wystarczy spytać graczy czy chcą dalej grać, najwyżej szeregi drużyny się troche przeżedzą:D )
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

To chcecie dalej grać?

Mógłby ktoś napisać, co się stało podczas tej sesji?
Mekow
Bosman
Bosman

Ja pisze się na dalszą grę.
Nie było postów z mojej strony, bo wydawało mi się, że uzgadniacie (BLACK i Server) kwestję mistrzowania i dalszej fabuły.
Sergi
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Ja gram i to bezapelacyjnie. :D
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

No dobra... Niech strace... wyjaśnie Blackusowi Pokrakusowi o co chodzi ;) I to jeszcze dziś, i to jeszcze w realu... firkumdyndum... :)
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Nom. Ja też gram. To kiedy startujemy ponownie?
Obrazek
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Jak Server wszystko wytłumaczy, bo zapomniał wczoraj :P.
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Server nie rób nam tego! Przekaż BLACKSoulowi odpowiednie info i grajmy dalej... <patrzy na niego spojrzeniem zabiedzonego szczeniaka>
Obrazek
Zablokowany