[Neuroshima] Front

-
- Bombardier
- Numer GG: 6330570
- Kontakt:

-
- Marynarz

-
- Bosman
- Numer GG: 7524209
Jim
Całe 70 gambli... Hmmm, dobra, mam do zaoferowania: strzelbę z zamkiem blokowo-ślizgowym, 3 porcje leków na zwapnienie płuc, 20 fajek, skórzaną kamizelkę, czapkę z daszkiem, parę glanów i jeansy. Daję to wszystko, i chcę w zamian kałacha, trzy pełne magazynki, i 14 naboi 9mm. To jak??
Całe 70 gambli... Hmmm, dobra, mam do zaoferowania: strzelbę z zamkiem blokowo-ślizgowym, 3 porcje leków na zwapnienie płuc, 20 fajek, skórzaną kamizelkę, czapkę z daszkiem, parę glanów i jeansy. Daję to wszystko, i chcę w zamian kałacha, trzy pełne magazynki, i 14 naboi 9mm. To jak??
Od dziś płacę Eurogąbkami.

-
- Chorąży
Update
Wszyscy
- Cóż. Ze sjaperek mogę panu zapropoonować jedynieM40A3, PSG-1 oraz Baretta M82 A1. Dragunova miałem ale ostatnią sztukę sprzedałem wczoraj a że nie było na nie dużego zainteresowania nie zamawiałem. - Powiedział sprzedawca do Michaela po czym zwrócił się do Jacka - Ruskiej broni niestety nie posiadam. Amunicja do Peacemakera kosztuje 2 gamble za sztukę. Leków na Mount Rushmore mam 7 dawek. - powiedział po czym spojrzał na CATa - Tylko zwykłe M14. - odpowiedział. Następnie odpowiedział na pytanie Jamesa - 50 gambli za sztukę. Masz szczęście. Przyszły dzisiaj. - dodał. Usłyszawszy co oferuje Jim, sprzedawca znikną na chwilę pośród regałów po czym wrócił z bronią, magazynkami i amunicją. Wymienił się bez słowa po czym zażył leki i uśmiechnął się do drużyny - Coś jeszcze chcieliby państwo?
- Cóż. Ze sjaperek mogę panu zapropoonować jedynieM40A3, PSG-1 oraz Baretta M82 A1. Dragunova miałem ale ostatnią sztukę sprzedałem wczoraj a że nie było na nie dużego zainteresowania nie zamawiałem. - Powiedział sprzedawca do Michaela po czym zwrócił się do Jacka - Ruskiej broni niestety nie posiadam. Amunicja do Peacemakera kosztuje 2 gamble za sztukę. Leków na Mount Rushmore mam 7 dawek. - powiedział po czym spojrzał na CATa - Tylko zwykłe M14. - odpowiedział. Następnie odpowiedział na pytanie Jamesa - 50 gambli za sztukę. Masz szczęście. Przyszły dzisiaj. - dodał. Usłyszawszy co oferuje Jim, sprzedawca znikną na chwilę pośród regałów po czym wrócił z bronią, magazynkami i amunicją. Wymienił się bez słowa po czym zażył leki i uśmiechnął się do drużyny - Coś jeszcze chcieliby państwo?
.

-
- Bosman
- Numer GG: 7524209

-
- Bombardier
- Numer GG: 6330570
- Kontakt:

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt:
Sroka jest ze mną, nie?
Silver
Silver podszedł do lady i zawtórował Jack'owi : Właśnie, gdzie takie kozaki jak my dostaną robotę? No, pomyśl, a na pewno coś dla nas znajdziesz.
Silver
Silver podszedł do lady i zawtórował Jack'owi : Właśnie, gdzie takie kozaki jak my dostaną robotę? No, pomyśl, a na pewno coś dla nas znajdziesz.
Ostatnio zmieniony sobota, 21 października 2006, 14:01 przez Gisher, łącznie zmieniany 1 raz.
Hakuna matata!

-
- Bombardier

-
- Marynarz

-
- Chorąży
Tori
Wyszedłeś na ulicę. Syf przeżarł ci nozdża. Nie masz nosa
. Joke 
Nie ma nic godnego twojej uwagi. Pickup CATa i harleye stoją tam, gdzie miały stać. Jakiś pies-mutek przebiegł szybko przez ulicę. Miasto wygląda na opustoszałe.
Obelix
Wziąłeś 7 dawek i 8 sztuk .45ACP.
- Tutaj jej pewnie nie znajdziecie. Poszukajcie szczęścia w Nowym Jorku
Gisher
Oczywiście, że jest
Facet odpowiedział wam obu
Hose15
Bardzo dobrze
- Hmm... No bobra, niech stracę. Jest twój
Mistrz Małodobry
- Nie ma. w ogóle masz szczęście, że została jedna sztuka. Miałem ją właście sprzedać kumplowi
Jest godzina 12 w nocy. Radzę wam poszukać miejsca do spania
Wyszedłeś na ulicę. Syf przeżarł ci nozdża. Nie masz nosa

Nie ma nic godnego twojej uwagi. Pickup CATa i harleye stoją tam, gdzie miały stać. Jakiś pies-mutek przebiegł szybko przez ulicę. Miasto wygląda na opustoszałe.
Obelix
Wziąłeś 7 dawek i 8 sztuk .45ACP.
- Tutaj jej pewnie nie znajdziecie. Poszukajcie szczęścia w Nowym Jorku
Gisher
Oczywiście, że jest

Facet odpowiedział wam obu
Hose15
Bardzo dobrze

- Hmm... No bobra, niech stracę. Jest twój
Mistrz Małodobry
- Nie ma. w ogóle masz szczęście, że została jedna sztuka. Miałem ją właście sprzedać kumplowi
Jest godzina 12 w nocy. Radzę wam poszukać miejsca do spania
.

-
- Bombardier

-
- Chorąży
Update
Jim
Mężczyzna spojżał na Zabójcę Maszyn dziwnym wzrokiem po czym powiedział:
- Spróbuj szczęście w barze
James
- 9mm mam sporo a jeśli chodzi ci o 7.65mm to tego nie mam za dużo. - Odpowiada ci mężczyzna.
Szybki update bo nie wiem czy do poniedziałku bedę na kompie.
Mężczyzna spojżał na Zabójcę Maszyn dziwnym wzrokiem po czym powiedział:
- Spróbuj szczęście w barze
James
- 9mm mam sporo a jeśli chodzi ci o 7.65mm to tego nie mam za dużo. - Odpowiada ci mężczyzna.
Szybki update bo nie wiem czy do poniedziałku bedę na kompie.
.

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
- Kontakt: