Tony
Odłożył katanę na ziemię, usiadł i uśmiechnął się.
- Faktycznie, mieliście pecha. Akurat z nim skończyliśmy. Ale może będziecie mogli opowiedzieć coś ciekawego mnie, i tym tchórzom, którzy chcieli uciec. - uśmiechnął się przy tym przyjaźnie, nie nadając swoim słowom złośliwego tonu. - Bo nie mamy pojęcia, dlaczego ten ktoś chciał nas wykończyć.
[Ostatni Bohaterowie] Początek

-
- Bosman
- Numer GG: 1223257
- Kontakt:

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
Amy Eston
Wymknęła się do windy, gdy reszta odpoczywała po walce. Wyszła z budynku, i jakby nigdy nic udała się do domu. Potrzebowała długiej, relaksującej kąpieli i snu. Zbyt wiele się wydarzyło, by móc teraz o tym spokojnie opowiadać. Zrobi to później. O ile będzie w stanie. Nie chciała tego pamiętać.
Wymknęła się do windy, gdy reszta odpoczywała po walce. Wyszła z budynku, i jakby nigdy nic udała się do domu. Potrzebowała długiej, relaksującej kąpieli i snu. Zbyt wiele się wydarzyło, by móc teraz o tym spokojnie opowiadać. Zrobi to później. O ile będzie w stanie. Nie chciała tego pamiętać.
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.

-
- Marynarz
Wszyscy
-Hmmm... chcieliśmy zjechać tutaj wcześniej jednak winda która jest jedynym zejściem tutaj nie działała. Kiedy zjechaliśmy było już po wszystkim...
Mężczyzna nie dokończył kiedy rozbrzmiał dzwonek komórkowy. Mężczyzna wyją z kieszeni małą komórkę i odebrał rozmowę. Po chwili schował telefon.
-Proszę poczekać panno Amy i panie Dayzmont. Mam pytanie do waszej czwórki. Od samego prezydenta. Czy zgadzacie się utworzyć grupę bohaterów. Widziałem napis na drzwiach. “Ostatni Bohaterowie” czy nie chcecie aby taka grupa działała? Czy chcecie?
Mam takie pytanie. Czy chcecie zacząć kolejną przygodę czy zakończyć sesję. Bo “Początek” się kończy. Mam materiały do następnej sesji ale nie wie czy chcecie nadal grać.
-Hmmm... chcieliśmy zjechać tutaj wcześniej jednak winda która jest jedynym zejściem tutaj nie działała. Kiedy zjechaliśmy było już po wszystkim...
Mężczyzna nie dokończył kiedy rozbrzmiał dzwonek komórkowy. Mężczyzna wyją z kieszeni małą komórkę i odebrał rozmowę. Po chwili schował telefon.
-Proszę poczekać panno Amy i panie Dayzmont. Mam pytanie do waszej czwórki. Od samego prezydenta. Czy zgadzacie się utworzyć grupę bohaterów. Widziałem napis na drzwiach. “Ostatni Bohaterowie” czy nie chcecie aby taka grupa działała? Czy chcecie?
Mam takie pytanie. Czy chcecie zacząć kolejną przygodę czy zakończyć sesję. Bo “Początek” się kończy. Mam materiały do następnej sesji ale nie wie czy chcecie nadal grać.

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
Jak widać z wczesniejszego mojego postu panna Amy ma dość. Więc dziękuję, może przy okazji czegoś innego dołączę do rozgrywki.
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

-
- Bosman
- Numer GG: 1223257
- Kontakt:

-
- Marynarz
Więc zrobimy tak. Kto chce dalej grać niech napisze o tym w rekrutacji.
I jeżeli pozwolicie to sam napiszę co wasze postacie mówią.
Wszyscy
-Więc czy godzicie się?- zapytał się znowu mężczyzna.
-Ja się piszę.- powiedział Hades metalicznym głosem.
-Ja też...- powiedział szybko Tony.
-Więc ja także się piszę. - powiedział Gorg.
-Jest większość... więc się na to piszę.- powiedziała Amy.- Jednak muszę odpocząć po tych wydarzeniach.
Amy wyszła z sali i wjechała na górę windą. Stamtąd poszła do domu.
-Więc teraz istnieje grupa od zadań specjalnych.- powiedział mężczyzna.- Istnieją... '' Ostatni Bohaterowie''...
KONIEC
Więc “Początek” się skończył. Teraz zaczyna się rekrutacja do następnej sesji w tym świecie.
I jeżeli pozwolicie to sam napiszę co wasze postacie mówią.
Wszyscy
-Więc czy godzicie się?- zapytał się znowu mężczyzna.
-Ja się piszę.- powiedział Hades metalicznym głosem.
-Ja też...- powiedział szybko Tony.
-Więc ja także się piszę. - powiedział Gorg.
-Jest większość... więc się na to piszę.- powiedziała Amy.- Jednak muszę odpocząć po tych wydarzeniach.
Amy wyszła z sali i wjechała na górę windą. Stamtąd poszła do domu.
-Więc teraz istnieje grupa od zadań specjalnych.- powiedział mężczyzna.- Istnieją... '' Ostatni Bohaterowie''...
KONIEC
Więc “Początek” się skończył. Teraz zaczyna się rekrutacja do następnej sesji w tym świecie.