[LOST]Zagubieni...

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Memo
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Memo »

Michał Jabłoński

Michał uśmiechnął się i odetchnął z ulgą widząc wodę. Przemył trochę twarz i napił się odrobinę za dużo, gdyż zaraz po tym musiał pójść w krzaki wypróżnić się.
- Hm, zgadzam się z Matthewem, nie wiemy jakie zwierzęta tutaj żyją, więc jeśli już jakieś spotkamy, to lepiej będzie je widzieć.
Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę!
Odmiana nicka mego:
M: Memo; D: Mema; C: Memowi; B: Mema; N: Memem; Msc: Memie; W: Memo!
Hose15
Bombardier
Bombardier

Post autor: Hose15 »

Steven,Michał,Matthew,Claudia
Napiłeś się wody. Podziałało to kojąco na twoje nerwy. Poczułeś coś w rodzaju ulgi. Matthew- twój pomysł zaakceptowała cała grupa. Szykowaliście się do powrotu gdy zobaczyłeś że jakaś dziewczyna bierze kąpiel w jeziorku.
Frank
Twoje przywitanie było istnym "wejściem smoka". Każdy patrzył się na ciebie ze zdziwieniem. Nie spodziewali się że przyjdzie ktoś nowy. Po kolei witałeś się z każdym. Zapamiętałeś mało twarzy oraz osób.
Ame
Obserowałaś bacznie robaczka gdy ten nagle zniknął gdzieś w zaroślach. W końcu z zadumy wyrwał cię jakiś mężczyzna o długich do karku włosów. Był on dobrze zbudowany.
-Witaj- podał ci rękę. - Jakoś jesteśmy na tej wyspie , w tej samej grupie a sie nie poznaliśmy- uśmiechnął się dziarsko.
Czerwona Orientalna Prawica
Memo
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Post autor: Memo »

Michał Jabłoński

- Hej! - macham ręką. - Też jesteś z samolotu?
Raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę!
Odmiana nicka mego:
M: Memo; D: Mema; C: Memowi; B: Mema; N: Memem; Msc: Memie; W: Memo!
Nwo HadeS
Majtek
Majtek
Numer GG: 1349086

Post autor: Nwo HadeS »

Michael Storprick
Mężczyzna obrzucił spojrzeniem grupę ludzi z naprzeciwka, jego dłoń powędrowała do ukrytej pod bluzą broni, lecz zaraz się zreflektował i powiedział:
-Witajcie! Rozumiem że jesteście rozbitkami, tak jak my. Jestem Michael!
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Frank podszedł do pierwszej lepszej osoby i zapytał -Witaj jestem Frank. Ilu was jest? Wiecie może gdzie jest źródło wody?
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

Matthew

-Spokojnie Michał.-mówił do Polaka, przyglądając się dziewczynie, czy ją zna z widzenia.- Możesz ją wystraszyć, a ona może nie być z samolotu i co wtedy?-powiedział trochę głośniej- Znacie ją? -Spojrzał na Trissa -Triss! Wydajesz mi się najbardziej sprawny z naszej czwórki. Mógłbyś ją śledzić jakby nie była jedną z nas?
Gisher
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: Gisher »

Steven
Dobra, jak on ją będzie śledzić, to czy bezpiecznie bedzie, jeśli sam się zapuści do dżungli? - Powiedział Steven do pozostałych.
Hakuna matata!
Ant
Kok
Kok

Matthew

Masz rację Steven. To nie będzie zbyt bezpieczne. To może ja pójdę z Trissem, a Ty pójdź z Michałem do obozu. Ok?- Powiedział chłopak do budowlańca
Gisher
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Gisher »

Steven
Dobra. Uważajcie na siebie, Matthew. - Uśmiechnął się do niego i powiedział do Michała - Zbierajmy się.
Poczekał aż Michał będzie gotwy, i ruszył przez dżunglę ścierzką, którą przyszli.
Hakuna matata!
Ant
Kok
Kok

Matthew

Chłopak zmoczył wodą głowę. Wstał, strzelił karkiem i palcami, po czym odwrócił się do Trissa i powiedział -Jestem gotowy. Możemy ruszać w każdej chwili.-
Mekow
Bosman
Bosman

Post autor: Mekow »

Jak duże jest to jeziorko ?

Pływała sobie w jeziorku przez prawie godzinę.
Przy okazji napiła nieco wody.
Ostatnio bardzo mało sesji się tu gra... ciekawe dlaczego?
Odnosi się wrażenie, że to forum wymiera :?

Ostatnio edytowano piątek, 30 luty 2012, 14:76 przez Mekow, łącznie edytowano 28 razy
Mistrz Małodobry
Marynarz
Marynarz

Post autor: Mistrz Małodobry »

Triss

Triss przygladał sie pływającejw wodzie dziewczynie z zainteresowaniem
a nie prościej bedzie ją złapać i przesłuchać?
Obrazek
Ant
Kok
Kok

Matthew

Po zastanowieniu był student odpowiedział -Może lepiej nie. Jak jest inne zamieszkane tutaj miejsce to dowiemy się o nim. A tak to niekoniecznie nam powie. Nie wiem jak Ty, ale ja nie znam się na przesłuchaniach.
Cruor
Pomywacz

Post autor: Cruor »

Ame

Spojrzała w górę na mężczyznę. Widząc jego uśmiech starała sie z grzeczności odpowiedzieć tym samym lecz zamiast uśmiechu na jej twarzy wykwitł dziwny grymas.
- Nazywam się Ame Hoshoo - przedstawila sie, pochylając głowę w geście ukłonu.
Idac przez zycie po prawej masz Niebo, po lewej Pieklo a za soba Aniola Smierci.
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

Odnoszę wrażenie że w tej sesji panuje totalny chaos. MG, mógłbyś krótko napisać jak się maluje sytuacja, kto gdzie jest, co robi i do której grupy należy?
Hose15
Bombardier
Bombardier

Post autor: Hose15 »

Wybaczcie mi ale nie mogę dalej prowadzić tej sesji. Nie mam w ogóle zarysowanego planu na dalszą część rozgrywki. Niestety. Może znajdziecie jakiegoś innego Mg. Duża ilość graczy kompletnie mąci mi w głowie kto z kim jest. Wiem że to moja wina ale cóż zazwyczaj jak mam być MG to myślę że będzie to super sesja ale jakoś nic z tego nie wychodzi.
Czerwona Orientalna Prawica
Zablokowany