[DnD 3.5] Wzgórze Grozy [ZAMKNIĘTA, KOMENTARZE]

-
- Bosman
- Numer GG: 2248735
- Kontakt:
Re: [DnD 3.5] Wzgórze Grozy
Biorę się do roboty. Kartę poskładam w dwa-trzy dni.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Mr.Z pisze posta

-
- Bombardier
- Numer GG: 4464308
- Kontakt:
Ha! Zeth! Coś mi mówiło, że Cię tu przywieje
Zebrała się naprawdę ciekawa drużyna, szykuje się niezła sesja!
Jaką postać masz w planach?

Jaką postać masz w planach?

-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Hmmmm, ja się muszę wręcz zapytać (bo chyba nie było wspomniane) - 32 pkt od zera, czy 32pkt od 8?

-
- Mat
Tak patrzę, przyglądam się i jak zwykle... za parę dni powinien dotrzeć jakiś kapłon, a przy pierwszym poziomie to raczej kleryk, ktoś was do kupy będzie przynajmniej zbierał tym leczeniem lekkich ran i uzdrawiającym dotykiem 
EDIT:
Podesle jak przypomne sobie jak sie nazywam i w jakim jestem wszechswiecie ^^'

EDIT:
Podesle jak przypomne sobie jak sie nazywam i w jakim jestem wszechswiecie ^^'
K.M.N.
Don't make me dance on your grave...

-
- Mat
- Numer GG: 19487109
Craw pisze:Hmmmm, ja się muszę wręcz zapytać (bo chyba nie było wspomniane) - 32 pkt od zera, czy 32pkt od 8?
To dokładnie cytat z trzeciego mojego posta w tej rekrutacji, jak mogłeś przeoczyć, Craw?Evandril pisze:Wiedziałem, że o czymś zapomniałem. Zaczynacie z 8 punktami przy każdym atrybucie i potem rozdzielacie dodatkowo 32
.

Swoją drogą widzę, że mamy spory ruch w temacie – póki co jest Was 7 chętnych (z czego 2 graczy już weszło do gry) więc będę miał ciężki orzech do zgryzienia przy wyborze 3 kolejnych. Niech wygrają najlepsi

EDIT:
@ Ouz & Acid: Post dla was już jest - możecie sobie śmiało 'poradzić' z tymi trzema gentlemanami, w końcu to tylko zwykłe oprychy o małym rozumku

"Trzymaj się swych zasad! To jedyne co Ci pozostało w świecie Chaosu."

-
- Mat
- Numer GG: 10328396

-
- Marynarz
- Numer GG: 20329440
Post poszedł i tak jak prosiłeś, kwestie wujka Archi'ego zostawiam w Twoich rękach, MG
. Niecierpliwie czekamy na ciąg dalszy. Może jakaś konfa dzisiaj? Dokument google? Chyba koleżanka się ze mną zgodzi, że sesja zapowiada się wybornie
.

Seks jest jednym z dziewięciu powodów do reinkarnacji. Pozostałych osiem się nie liczy.

-
- Bosman
Wczytywałem się wczoraj (w sumie dzisiaj) w pierwszy post. No i byłem nie do końca trzeźwy jak to pisałemEvandril pisze:Craw pisze:Hmmmm, ja się muszę wręcz zapytać (bo chyba nie było wspomniane) - 32 pkt od zera, czy 32pkt od 8?To dokładnie cytat z trzeciego mojego posta w tej rekrutacji, jak mogłeś przeoczyć, Craw?Evandril pisze:Wiedziałem, że o czymś zapomniałem. Zaczynacie z 8 punktami przy każdym atrybucie i potem rozdzielacie dodatkowo 32
.

-
- Bombardier
- Kontakt:
Karta postaci poszła na PW, mam nadzieję, że się spodoba 

-
- Mat
Nowy upek wprowadzający postaci WW i Zaka już jest - zostawiłem Wam kilka możliwości na retrospekcje i introspekcje, więc wykorzystajcie je dobrze. Liczę na ciekawe, rozbudowane posty - pamiętajcie, że możecie kreować środowisko w dopuszczalnych granicach, co daje sporo możliwości. Acha, wrzućcie w pierwsze posty aviki Waszych postaci. Można również wrzucać jakieś grafiki (np przyrody), ale bez przesady z tym.
Czas na odpis - 2 dni. W ciągu 3 dni chciałbym również otrzymać pozostałe karty tych, którzy się zadeklarowali, tak więc skracam czas rekrutacji. Muszę przyznać, że Craw podesłał naprawdę świetną KP i będzie zażarta walka o ostatnie miejsce w drużynie
.
Jakbym był potrzebny, pod wieczór zwykle jestem na GG, więc można zagadać w razie pytań
.
Czas na odpis - 2 dni. W ciągu 3 dni chciałbym również otrzymać pozostałe karty tych, którzy się zadeklarowali, tak więc skracam czas rekrutacji. Muszę przyznać, że Craw podesłał naprawdę świetną KP i będzie zażarta walka o ostatnie miejsce w drużynie

Jakbym był potrzebny, pod wieczór zwykle jestem na GG, więc można zagadać w razie pytań

-
- Mat
- Numer GG: 16193629
Witam kochanych współgraczy
Proponuję zrobić konfę albo doca (jeszcze dziś?) i pogadać trochę. Póki co Etth'ariel stoi jeszcze koło karczmy, odeszli z Tristanem może 2-3 metry, więc możecie nas łapać
Zrobię google doca i roześlę linki
Lowju, ziąki xD

Proponuję zrobić konfę albo doca (jeszcze dziś?) i pogadać trochę. Póki co Etth'ariel stoi jeszcze koło karczmy, odeszli z Tristanem może 2-3 metry, więc możecie nas łapać

Lowju, ziąki xD

-
- Bombardier
- Kontakt:
Evandril, to mi zabiłeś ćwieka z tym avatarem ;p Od dwóch godzin szukam czegoś odpowiedniego, bez skutku
Mam nadzieję, że szybko coś znajdę... Mogłem zrobić bardziej archetypiczną postać, miałbym avków na pęczki ;p

-
- Bosman
Z wprowadzeniem dla mnie warto poczekać, gdyż prawdopodobnie cały dzień (albo i dłużej) nie będzie mnie on-line.

-
- Mat
A kto Ci powiedział, że wejdziesz do gry?Craw pisze:Z wprowadzeniem dla mnie warto poczekać, gdyż prawdopodobnie cały dzień (albo i dłużej) nie będzie mnie on-line.

EDIT:
Przeczytałem do końca Wasz dialog i naprawdę jestem pod wrażeniem - właśnie o taką grę mi chodziło. Chociaż dwie postaci za bardzo się nie wypowiadały

Acha, Ouzi będzie co jakiś czas dostawać ode mnie na GG informacje, które przekazuje jej fretka (a które mogą być użyteczne), całą resztę dialogów ze zwierzątkiem może odgrywać sama. Tak samo jak pozostali gracze z NPC-ami (pomijając wuja Archibalda, który przemawia moim głosem), ew. jeśli nie stwierdzę inaczej.

-
- Mat
Hmm z taką konkurencją to ja się lepiej wycofam i błaźnił nie będę
bo moje karty zazwyczaj są niezbyt apetyczne. Chylę czoła przed konkurencją i życzę powodzenia każdemu z was.

K.M.N.

-
- Mat
A już myślałem, że będzie taka piękna walka między Waszą piątką o ostatnie miejsce... Nie ukrywam, że kapłan by nam się przydał
.
Tak czy inaczej - przeczytałem karty i skoro nie ma więcej chętnych, zamykam rekrutację i jako ostatni do sesji wchodzi.... <werble> <coraz więcej werbli!> <gołębie pouciekały i po chwili nastała cisza> ...
TADAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mr Zeth
. Witamy w drużynie straceńców! Znaczy w drużynie bohaterów! Znaczy cokolwiek xD. Wprowadzić Cię, czy chcesz sam o własnych siłach wejść do sesji? Jak czytałeś (bądź przeczytasz) ostatnie dwa posty, zrobisz to bez większego problemu
. Ew zgadamy się na GG...
Pozostałym uczestnikom dziękuję za poświęcony czas i trochę żałuję, że gnom nie zasili drużyny, ale krasnolud przyda się bardziej.

Tak czy inaczej - przeczytałem karty i skoro nie ma więcej chętnych, zamykam rekrutację i jako ostatni do sesji wchodzi.... <werble> <coraz więcej werbli!> <gołębie pouciekały i po chwili nastała cisza> ...
TADAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mr Zeth

Pozostałym uczestnikom dziękuję za poświęcony czas i trochę żałuję, że gnom nie zasili drużyny, ale krasnolud przyda się bardziej.

-
- Bosman
- Numer GG: 2248735
- Kontakt:
Heh... Przeczytam sesję od początku do końca to będę wiedział.
Mam jeszcze jedną sesję na której muszę odpisać, a potem wspinam się na Wzgórze Grozy
Mam jeszcze jedną sesję na której muszę odpisać, a potem wspinam się na Wzgórze Grozy

UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!
Mr.Z pisze posta

Mr.Z pisze posta