[cRPG] WarCraft 3: The Frozen Throne

ODPOWIEDZ
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

[cRPG] WarCraft 3: The Frozen Throne

Post autor: LOD »

Mam pytanie na temnat misji nocnych elfów gdzie się chodzi po grobowcu Sargerasa. Chodzi o jedno z zadań dodatkowych, a mianowicie chodzi o 10 kamieni Gul'dana które dadzą mi dodatkowe obrażenia zadawane. Gdzie mógłbym je wszystkie skompletować?
BearClaw
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9458038
Kontakt:

Post autor: BearClaw »

Wszystkie sa w grobowcu.. Musisz odpowiednio uzywac teleportacji Strazniczki i przeszukac dokladnie mape... Znajdziesz napewno... :wink:
Wszystko przemija w milczeniu, a milczenie spowija wszystko...
LOD
Kok
Kok

Żeś mi pomógł. :lol: Znalazłem osiem. Wiem w jakiej części jest reszta (tam gdzie jeszcze nie odkryte czyli po prawej stronie) ale nie wiem jak się tam dostać. 8)
BearClaw
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9458038
Kontakt:

Post autor: BearClaw »

Jak już wspominałem - korzystaj z teleportacji strażniczki (tzn. BŁYŚNIĘCIE - taka umiejetnosc), a problemu z dostaniem sie nie bedziesz miał... :wink:
Wszystko przemija w milczeniu, a milczenie spowija wszystko...
LOD
Kok
Kok

Jakbym nie korzystał z tego to bym nie znalazł ani jednego z kamieni. :wink: Tyle że nie wszędzie chce mi ona teleportować... Wiem gdzie może być ale to miejsce wpierw muszę w kawałku odkryć... Ale nie wiem jak kombinować dalej by odkryło mi dojście do pozostałych dwóch...
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

moja propozycja

Post autor: Kloner »

Mam propozycje. Poprostu zrób sejva a nastepnie wpisz kod na pełną widocność (naciśnij enter wpisz: iseedeadpeople i jeszcze raz enter) i poszukaj po mapce gdzie sa te kamyczki a jak bedziesz wiedział już gdzie są i jak do nich dotrzeć wczytaj gre ;] tak bedzie najprościej i najszybciej ;]
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

^
|
cziter!
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

odrazu cziter :P Sam tą gre przeszedłem z 5 razy (bez kodów) i gram w nią z kumplami przez sieć. to poprostu jest najlepszy sposub na szybkie znalezienie tych kawałków pierścienia :P i tyle
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
ODPOWIEDZ