W imię WIELKIEGO KLANU MĘDRCÓW, złożonego z samych gnomów, które podstępnie i przebiegle rządzą światem, które kierują władcami i wielkimi tego świata, ogłaszam co następuje:
Pieprzycie głupoty że aż nam mleko na królewskich stołach kwaśnieje. Że niby D&D jest systemem wszechczasów!? Kłamstwa, wierutne kłamstwa i herezje! Przeklinamy was (nie mamy do was szacunku) w imię Kreve! Wiedźmin i Mistrz AS na prezydenta!!! Zwolennicy Wiedźmina wszystkich krajów łączcie się!
KTO powiedzial, ze DnD jest najlepszym systemem?!? Co za bluznierstwa?!? Na stos z nim! Wszyscy wiedza, ze nie Wiedzmin, a KC rzadza! ;)
<czepiactwo>
A tak serio, to nie widze najmniejszego powodu, zeby zaczynac temat o tym, ktory system jest najlepszy, bo to kwestia gustu, a jak wiadomo, o gustach sie nie dyskusuje.
Zamknie ktos ten temat, czy mam zaczac molestowac BAZIA o to? :>
</czepiactwo>
Tak apropos dowiedziałem się wczoraj z Faktów na TVN, że dwda owczarki naszego <baczność> prezydenta <spocznij> Aleksandra K. wabią się Ciri i Falka Nie widaomo czy się śmiać czy płakać
Ale to świadczy że nasz <ironia> ukochany </ironia> prezydent czyta... a przynajmniej umie czytać... coż za postępy w jego edukacji. No cóż ale dalczego zapadły mu akurat te dwie (jakże znane postaci) w pamięć to już wnikać nie należy bo... sie wsiąknie (a tak OT to o ile mi sie dobrze obiło o uszy to bodaj któryś z naszych <ironia> kochanych</ironia> polityków bądź sam prezydent na wykształcenie średnie , to tak mi sie skojarzyło i stwierdziłem że to jest warte opublikowania, a jak sie myle to poprawcie mnie. A co )
WIEDŹMIN I AS SĄ THE BEST I ŻADNE ZAFAJDANE D&D TEGO NIE ZMIENI NIE CHCĘ OBRAŻAĆ GRACZY D&D ALE NICH SOBIE ZAGRAJĄ W WGW TO D&D WYŻUCĄ DO ŚMIECI (conajmniej).
Kto jest the beściak Patrz mój avatar
[Za ten post mógłbym wystawić ze 4 różne ostrzeżenia... nie chce mi się... po prostu, przy nastepnym wybryku dostaniesz BANa... i tyle. - dop. MAd Phantom]
Szukam gracza w WGW ze Środay Wlkp. proszę o kontakt milosz500@o2.pl
gg.6993567
Piszę to zawsze więc i teraz gdyż trzeba napiszę znowu. W kwestii gusta jako tako się nie mówi więc pisanie "AAAAAAAAA ...... (w kropki wpisać cokolwiek) jest the best a wasze XXX to gówno" itp. jest bez sensu... Nie mówię że tak nie robię ale staram się to ograniczać i jak już to napisałem ogólnie dlaczego w moim mniemaniu Warhammer jest lepszy i co spowodowało że D&D stał się popularniejszy. Czasami się zdarza że tak robię ale teraz wyrażam skruchę i naprawdę respektuję D&D ale mam inne odczucia co do tego systemu chociaż może tak nie wyglądać.
No i ze zwykłego wyszedł niezwykły temat... bo wiedźmin, wiedźminem ale przerodził się w rozmowę o gustach... ja na przykład od wiedźmiaka wolę władcę pierścieni mimo że to nie gra RPG(chyba że ktoś się uprze- można improwizowac ) Do milosza- raczej nie WYŻUCĄ podręczników do kosza bo to nadal D&D debeściaku...
Seth
Mu! (ja przynajmniej działam pod przykrywką) http://www.pajacyk.pl/- wstawic do zakładek i klikać raz dziennie! NATYCHMIAST!