Dzieki Twojej wypowiedzi wiem, jak powiekszyc swoja kolekcje : DForce pisze:Loleknie masz co z nimi zrobić?
ul.Sędziowska 11/13 Łódź m 28 91-321
Zapałce za odbiór
Pzdr
[Proszę wróćić do tematu Miśki Śniegowe - dop. BAZYL]
Dzieki Twojej wypowiedzi wiem, jak powiekszyc swoja kolekcje : DForce pisze:Loleknie masz co z nimi zrobić?
ul.Sędziowska 11/13 Łódź m 28 91-321
Zapałce za odbiór
U mnie wciąż zaznaczona jest Neuroshima. Ale czytałem podręcznik i się waham. Cóż... Czekam na jakąś sesję. Zastanawiam się czy po sesji kropka się przesunie? Monastyr to na prawdę świetny system.Alucard pisze: Tymczasem wbrew temu, co właśnie napisałem zmieniam glos z neuro na monastyr.
Neuroshima- piekne czasy i dziesiątki sesji, ale coż... dojrzewa się, co nie? Strasznie podoba mi się aspekt psychologiczny w tm systemie. Granie przegranym szlachcicem... mrrr
I dlatego nikt nie chce poprowadzić porządnego PBFa Monastyrowego, no panowie - bez jajDeep pisze:U mnie wciąż zaznaczona jest Neuroshima. Ale czytałem podręcznik i się waham. Cóż... Czekam na jakąś sesję. Zastanawiam się czy po sesji kropka się przesunie? Monastyr to na prawdę świetny system.Alucard pisze: Tymczasem wbrew temu, co właśnie napisałem zmieniam glos z neuro na monastyr.
Neuroshima- piekne czasy i dziesiątki sesji, ale coż... dojrzewa się, co nie? Strasznie podoba mi się aspekt psychologiczny w tm systemie. Granie przegranym szlachcicem... mrrr
Właśnie to widzą xD. Oraz to:Obelix pisze: pozatym, ludzie... ja nie rozumiem co w tym młotku widzicie...
grałem raz, pierwszy i ostatni w życiu i nie zagram w to młociaste g*wno chociażby mi mieli zapłacic
za dużo losowości i "mhroczny" aż się niedobrze robi
poza_tym, ludzie... ja nie rozumiem co w tym młotku widzicie...
grałem raz, pierwszy i ostatni w życiu i nie zagram w to młociaste g*wno chociażby mi mieli zapłacic
za dużo losowości i "mhroczny" aż się niedobrze robi
De gustibus...Właśnie to widzą xD. Oraz to:
[tu krótki wywód Blacksa, tak z 5 stron]
Wręcz przeciwnie. Ja osobiście jak prowadzę WFRP, to jest mało losowości. Więcej korzystam z podręcznika by przyswoić świat i oddać otoczenie, niż do kulania i statystyk. No i "mhroczny" klimat... Widocznie trafiłeś na złego MGObelix pisze:za dużo losowości i "mhroczny" aż się niedobrze robi
Ten kłamczuch ma Hegemonie na swym biednym karku. I tak biedny odpisuje co dwa-trzy dni kiedy jego gracze odpisuja po kilku godzinach. Oj, biedny, biedny kłąmczuch ;>Alucard pisze: Aha. I póki pamiętam. Phoven tak narzeka , że nie ma sesji Monastyra , a kiedy juz sie pojawia to nie daje karty. Klamczuch :p