-

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575

-
- Marynarz
jakby Ci to powiedziec......nic odkrywczego nie napisalas. Tym samym-nic refleksyjnego. Poza tym wszystkim, przedstawiasz najglupsza z mozliwych opcji. Wezme dragi. A moze ja zaczne sam od poczatku, poczawszy od znalezienia przyjaciol? Bo to oni a nie dragi pomagaja Ci sie wzbijac do gory? Jak Ci powiem, ze skoro spadne, to z dna mozna isc tylko w gore? rozchmurz sie dziewczyno-optymisci zyja dluzej. a masz 4.
"Yet another beautiful moonlit night."-Alucard 

-
- Mat
- Numer GG: 8991900
- Kontakt:
Ocenię, w sumie z wielkim żalem. To jest cienkie, dziewczynko. Naprawdę cienkie. W tak krótkim tekście nie może (!) być żadnych błędów. Po prostu nie może. A na pewno nie możesz już ,,zjeść" jakiegoś słowa, mówiąc szkolnym językiem. W tak krótkiej formie musi znaleźć się to, co chcesz zawrzeć, a musi być to jednocześnie coś, co uderzy człowieka. I nie tak jak mnie, uderzy poczuciem odepchnięcia.
Coraz więcej młodzieży w swych utworach zawiera narkotyki. Rzecz, o której nie mają tak naprawdę pojęcia. Więdzą tylko to, że narkotyki są złe, że po nich się umiera, że uzależniają i wszystko to, co wmówią im do główki rodzice i nauczyciele. Nie wiecie, co dają narkotyki. A dają naprawdę sporo. Tylko to jest jak z cyrografem, który podpisujesz z diabłem - cena może okazać się zbyt duża.
Uch, to tyle mojego wewnętrznego wywnętrzania się. Może lepiej zacznij pisać bajki o krasnoludkach?
2-, bo jednak coś było. I za to, że masz Wazowskiego w avie.
pozdrawiam, szturm.
Coraz więcej młodzieży w swych utworach zawiera narkotyki. Rzecz, o której nie mają tak naprawdę pojęcia. Więdzą tylko to, że narkotyki są złe, że po nich się umiera, że uzależniają i wszystko to, co wmówią im do główki rodzice i nauczyciele. Nie wiecie, co dają narkotyki. A dają naprawdę sporo. Tylko to jest jak z cyrografem, który podpisujesz z diabłem - cena może okazać się zbyt duża.
Uch, to tyle mojego wewnętrznego wywnętrzania się. Może lepiej zacznij pisać bajki o krasnoludkach?
2-, bo jednak coś było. I za to, że masz Wazowskiego w avie.
pozdrawiam, szturm.
szturm! a nie Szturm -.-
Tim, tirim tim.
I think you're the same as me...
Tim, tirim tim.
I think you're the same as me...