Temat dla miłośników/szukających trailerów z nowych gier. Chcesz pokazać ciekawie zapowiadającą się pozycję? Szukasz filmiku z jakiejś gry? A może chciałbyś pokazac coś co sam zmotnowałeś? ten topic temu służy (jeśli ktoś z modów mi to wykasuje, zabije was, obiecuje )
W sumie tu można prezentować też starsze trailery.
Mów mi Sih
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url] Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
pojawił się trailer assasins creed II. ciekawie zmontowany, tylko strasznie zirytowała mnie poprawnosc polityczna - z człowieka witruwianskiego usunięto jaja. ze niby po co, jesze moze to by przeszło gdyby ta gra była skierowana do dziwieciolatkow, ale generalnie t przecie dla starszego gracza(tak czy siak siara, lame i shame on Ubi bo to dzieło sztuki do chuja pana). No i skany z tej gazetki co pisała o ac2 - nowy asasyn, czasy renesansu, fajny pomysł w koncu cykl dnia/nocy + skradanie, chowanie się. Tylko sam Ezio(lol ludzie na polskim forum o ac sie burzyli ze mogli go nazwac hyzio, co za zjeby ignoranckie) jakis taki pedziowaty fircyk. i ma wszystkie palce. i ostrza na obu łapach.