Z nowym patchem (do kupna za 20zł) będą Ci się wczytywały 80% krócej. (wiem, powtarzam się)Mi niestety nie udało się przejść Wiedźmina, ze względu na długość wczytywania lokacji
No, albo tak jak ja zainwestuj w 3 giga ramu

Z nowym patchem (do kupna za 20zł) będą Ci się wczytywały 80% krócej. (wiem, powtarzam się)Mi niestety nie udało się przejść Wiedźmina, ze względu na długość wczytywania lokacji
Patch będzie darmowy dla osób z zarejestrowaną premierową edycją Wiedźmina, więc może lepiej nie biec od razu po wydaniu do sklepuAzrael pisze:Z nowym patchem (do kupna za 20zł)
Na laptopie z 2 GB ramu wczytywały się długo, ale bez przesady - nie aż tak, by odpuścić tak dobrą grę. Ja właśnie skończyłem Wiedźmina i sprawdzę, czy będzie działał Mass Effect. Jak nie, to wrócę do wymiatania w THPS 4Renegat pisze:Mi niestety nie udało się przejść Wiedźmina, ze względu na długość wczytywania lokacji.
A ja akurat dzisiaj skończyłem Hitmana 3, po raz drugi po trzech latach przerwySihamaah pisze:A ja w Hitmana Blood MoneyNierówno mi idzie: miałem dwa razy Cichy Zabójca, raz Szalony Bandzior
Do Masowego Mordercy jeszcze brak.