W co teraz gracie?

cRPG Corner
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Re: Reaktywacja cRPGc: W co teraz gracie?

Post autor: BAZYL »

Hmm... Zainstalowałem dziś Mass Effect PL i jest 2:30, a ja chyba zaraz podejmę decyzję, że to jeszcze nie koniec grania przed snem ;)
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Pita
Tawerniany Berserk
Tawerniany Berserk
Numer GG: 9350651

Post autor: Pita »

Na PC gram w STALKERA

na PSone w Gauntlet Legends w multi

na PS2 w Quake III Revolution i Jaka X ;)
Har Har Har
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Solarius Scorch »

Dostaję bęcki w Call to Power. :D
Aras
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 9986661

Post autor: Aras »

Bawię się na nowo PESem 2008 do czasu aż przyjdzie paczka z grami :mrgreen:
Obrazek
Septimus Helmheid
Majtek
Majtek

Post autor: Septimus Helmheid »

Kupilem sobie zlota edycje Neverwinter Nights (NWN, Hordes of Underdark, Shadows of Undrentide, Kingmaker), przeszedlem wszystko po kolei jedna postacia, i w polowie pierwszego dodatku (HoU) juz sie nudzilem. Postac byla za potezna, zabijala wszystkich jednym ciosem, po prostu zero frajdy z grania. Zmarnowany czas. Nie jestem juz pewny czy chce kupic czesc 2... Jest to w ogole warte uwagi?
Septimus Helmheid
Arcymag z Blackhill
Phoven
Bosman
Bosman

Post autor: Phoven »

Ergh.. Mi się NWN znudziło już na samym początku ale zdzierżyłem tylko do początku drugiego rozdziału - później uznałem, że nie mam zamiaru tego czegoś katować skoro mnie to nie bawi.

A prócz tego przechodzę wszystkie Hitmany (może nie tyle przechodzę bo już dawno to zrobiłem ale bawię się z konkretnymi misjami na kilka sposobów ;)) i co kilka dni siadam do drugiego Baldurka robiąc za każdym razem jedną misję - ot, tak dla odprężenia, sentymentu i chęci ponownego usłyszenia paru odzywek Jana Jansena. ^^
gaudat
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 12362182

Post autor: gaudat »

NVN single player to kiepski dowcip :?
Septimus Helmheid - pograj trochę na multi, albo w dobre mody, to one są prawdziwą esencją gry ;) wiem co mówię bo mam kumpla który grał półtorej roku tylko w NVN multi :o Poza tym to właśnie przeszedłem Fable. strasznie krótkie. kto to widział by robić grę do pełnego przejścia w 10 h ? ale poza tym pozytywnie jak na bądź co bądź dosyć starą grę ;) czekam na Fable 2 cały czas młócąc w TF 2 :D
"Umysł rozkazuje ciału i ono jest posłuszne. Umysł rozkazuje sobie samemu i natrafia na opór."
- Lady Jessika Atryda, "Diuna" Herbert
Azrael
Bosman
Bosman
Numer GG: 0
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

Całkiem niedawno pisałem o tym, iż polacy najwidoczniej nie są aż tacy źli, w końcu to w USA zrobiono aferę z ME...
http://www.pardon.pl/artykul/3726/czy_w ... dziewczyne

A, no i przy okazji chciałem napisać iż Wiedźmin to wcale nie jest "Pierwszy dobry polski cRPG", Gorky 17 też było niezłe.
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
mone0
Mat
Mat
Numer GG: 12563782

Post autor: mone0 »

Jak dla mnie niezła taktycznie gra [gorky17], chociaż liniowa.

Obecnie pykam w fallouta 2. Znalazłem tam fajną możliwość na podbijanie PD :D
"drobnostki tworzą doskonałość, a doskonałość nie jest drobnostką" Michał Anioł
Septimus Helmheid
Majtek
Majtek

Post autor: Septimus Helmheid »

gaudat pisze:NVN single player to kiepski dowcip :?
Septimus Helmheid - pograj trochę na multi, albo w dobre mody, to one są prawdziwą esencją gry ;) wiem co mówię bo mam kumpla który grał półtorej roku tylko w NVN multi :o Poza tym to właśnie przeszedłem Fable. strasznie krótkie. kto to widział by robić grę do pełnego przejścia w 10 h ? ale poza tym pozytywnie jak na bądź co bądź dosyć starą grę ;) czekam na Fable 2 cały czas młócąc w TF 2 :D
Gralem i w multi, nawet jako DM, ale NWN to po prostu nie jest to... Dla mnie nie zasluguje na to zeby okreslic to mianem RPG... Bardziej jak Hack N' Slash... A jesli o nie chodzi to wole Diablo. Ma lepszy klimat.
Septimus Helmheid
Arcymag z Blackhill
Aras
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 9986661

Post autor: Aras »

zacząłem zabawę z Canis Canem Edit [Ps2] i Herdy Gerdy [Ps2], odrywając się od PESa2008 [X360], choć zapewnę jeszcze dziś popróbuję Viewtifull Joe [Ps2] i Deus Ex [Ps2], cóż trza sprawdzić co tam nowego na półkę doszlo ;)
Obrazek
Dioskias
Pomywacz
Kontakt:

Post autor: Dioskias »

Ja zacząłem grać w Call of Duty 4 i Medal of Honor Airborn gierki spoko a w szczególności COD 4. A juz niedługo bede miał przyjemność grać w Mass Effect.
....:::Walka człowieka przeciwko władzy, jest walką pamięci przeciw zapomnieniu:::....
gaudat
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 12362182

Post autor: gaudat »

Septimus Helmheid - a grałeś mody czy główną kampanię ? Podobno w modach są niezłe perełki, ale mimo wszystko zgadzam się że NVN to w 70 % sieka, i to niezbyt ciekawa, bo grając wojownikiem praktycznie wybierasz tylko cel ...
A ja teraz grając w FM 08 czekam na Mass effecta. Jeszcze tylko kilka dni :smile:
"Umysł rozkazuje ciału i ono jest posłuszne. Umysł rozkazuje sobie samemu i natrafia na opór."
- Lady Jessika Atryda, "Diuna" Herbert
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Wziąłem się w garść i postanowiłem skończyć Wiedźmina - dwa miesiące po zaliczeniu prologu :P Wrażenia jak najbardziej pozytywne - ciekawy świat, postać, niezły system walki i fajny klimat - głównie dzięki świetnym dialogom ;) W wielu aspektach przypomina mi KOTORa, co zaliczam grze na plus. Boleć może nieco liniowość, ale jakoś tak mam, że taką liniowość lubię - nie trzeba dużo biegać po kilkunastu lokacjach, wszystko jest w miarę blisko i możliwie łatwe do ogarnięcia. Czasy bardzo intensywnego grania mam już za sobą, ale Wiedźmin mimo wszystko mnie wciągnął ;) (a od Morrowinda i NWN już po 3 razy się odbiłem :D )
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Renegat
Szczur Lądowy
Numer GG: 7246010

Post autor: Renegat »

Mi niestety nie udało się przejść Wiedźmina, ze względu na długość wczytywania lokacji :evil:. Nerwy wzięły górę :mrgreen: . Obecnie gram w CS:Source.
Obrazek
Obrazek
Kruk
Majtek
Majtek
Numer GG: 5250226

Post autor: Kruk »

Kolejne, nie pamiętam już które, podejście do Diablo II ;)
I tym razem, kurde, przejdę te grę! No i dochodzi Battle.net z kumplem, może wciągnie na dłużej?
Sex, Drogen und Industrial
starcu
Majtek
Majtek
Numer GG: 323029

Post autor: starcu »

Ja obecnie trochę gram w CS: Source, i niestety czekam na jesień czyli na full różnych gier.
Hi I'm Starcu, I like you, I like RPG.

Obrazek <--- RPG we wszelakim słowa znaczeniu.
(NIE JESTEM TERRORYSTĄ!!!)
ODPOWIEDZ