To czy Wii, wyprze inne konsole, człowieku, myślę że spokojnie nie masz się o co martwić

.
Obecnie konsola owa schodzi lepiej niż koks na siłowni, a pojawiają się na nią głownie śmieszne zestawy minigierek.
A dlatego, że to odnosi sukces ja nie chcę, aby w przyszłości pojawiały się same zestawy śmiesznych minigierek ;0.
No nie wiem ja bym powiedział że głównie zestawy śmiesznych produkcji filmowych (Transformers, Spider-Man

), ale kilka gier jest fajnych jak Zelda czy Far Cry (nie wiem co inni sądzą mnie się na wii podobał

). No i przede wszystkim Nintendo robi to co zawsze robił, bądź co bądź kiedy wychodziły PSy i inne to NIntendo nie chciał tworzyć super grafiki tylko robił GBA, KTÓRE było za to konsolą przenośną (lepiej Aras

). Że teraz poszedł w te "większe" konsole -> spokojnie ja mam wii, u kuzyna grałem na PS3, więc wiem że między tymi konsolami jest baaardzo duża różnica i nie ma co płakać i zgrzytać bo PS3 daje ci grafikę i grę nextgenową (Kurde, jak ja nie lubię tego słowa

) a Wii daje ci nowy sposób gry.
Poza tym to nie są wcale śmieszne minigierki, bo zdaniem większości ludzi najlepszą grą jakie są na razie na wii jest... Wii Sport dodawane do konsoli

. Są fajne, rodzinne, z kumplami się fajnie w tenisa pyka itd. A i konsola jest dobrze zrobiona, serwis z grami (chociaż tu Polacy zlamili ;P), wygodny remote. Ja jestem zadowolony że mam tą konsolę

.