2- Morrowind
3- Morrowind
i wszystko jasne

Pisałeś, że masz 3 na konsolę i 5 na PC rpgów? Aha, to znamy juz 3. Stary, gdzie Fable RPG wszechczasow? Zapomna o nim za pół roku. KotOR owszem, co do Guild Wars to nie wiem bo nie grałem...początkującyRPGowiec pisze:1. SW: KotOR
2. Guild Wars (cała seria)
3. Fable: Zapomniane opowieści
Też tak kiedyś myślałem - "Eee, to nie dla mnie", wolałem sobie w przygodówki i gry sportowe pograć. Potem przekonałem się do gier akcji, a w końcu do cRPG. I w sumie cRPG to gatunek najciekawszy, bo daje szansę żyć w fantastycznym świecie, o ile oczywiście twórcy czegoś nie spartoląPita pisze:wybaczcie lekki offtop, ale to że RPGi sa gatunkiem niszowym i dla koneserów do g.... prawda.
Albo jeszcze jedna misjaAlucard pisze:Avathar, tutaj na samych maniaków trafiaszMy potrafimy nie jeść 3 dni, ekspresowo korzystac z toalety i jezeli wody nie ma na biórku, to zdychac z pragnienia do końca tygodnia w Hirołsie ;D
Syndrom jeszcze jdnej tury, jeszcze 10 minut, jeszcze jeden rozdział ;D
Bo Rav jest wiele ciekawszych rzeczy. Ja sam gram ma Godzine dizennie i nie zawsze. Wole poczytać, pójść na imprezę lub po prostu popatrzeć jakie bzury tu wypisujecieRavandil pisze:Dołożyłbym do tego jeszcze jedzenie jedną ręką (jak ktoś postronny już przyniesie, szkoda czasu iść do kuchni), bo druga wysyłamy oddziały o bohaterów do walki. Szkoda trochę, że już takim maniakiem nie jestem (a potrafiłem grać po 5-6-7h, nawet dużo), ale starość nie radość