Ogłoszenie parafialne - nie wiem dokładnie, co będę robił jutro, więc jest możliwe, że się na forum nie pojawię. A w niedzielę jadę do Warszawy, więc nie będzie mnie na pewno Więc proszę MG i wierzycieli z Sycylii, by się nie pieklili, jak mnie w weekend nie będzie. W razie potrzeby ureguluję wszystko w poniedziałek
Przepraszam wszystkich graczy i MG, a tych drugich proszę o prowadzenie postaci zgodnie z charakterem (szczególnie Krizza na którym najbardziej mi zależy).
Z powodów osobistych zawieszam swoją działalność na forum do odwołania. Swoje postaci pozostawiam do dyspozycji MG - niech zadecydują sami co z nimi zrobić. Sesja "Objawy Zła" którą prowadzę również zostaje 'zamrożona' na czas nieokreślony. Wszystkich graczy z góry przepraszam.
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...
- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
Po ciężkim (ale przyjemnym ) weekendzie wróciłem i widzę, że Alucard dał upka. Od razu mówię, że mam jeszcze kupę rzeczy do zrobienia i odpiszę, ale nie wiem kiedy, bo mimo obecności na forum robię kilka rzeczy "w tle"
Przez jakiś czas mogę być nieobecna lub udzielać się rzadko i nieregularnie. MG (zwłaszcza Setha) i moich graczy proszę o cierpliwość i wyrozumiałość. Z góry dziękuję
Doświadczam drobnych problemów technicznych. Zapewne szybko się z tym uporam, ale update na prowadzonej przeze mnie sesji i ewentualne inne odpisy przesuną się na sobotę. Za niedogodności przepraszam.
Wygląda na to, że moje nieplanowane wakacje potrwały dłużej niż się spodziewałem. Dużo dłużej. Z mojej winy, muszę przyznać.
Zabiorę się teraz za - kolejną już - defibrylację moich sesji, aczkolwiek nie będę miał nikomu za złe, jeżeli w międzyczasie postanowił z nich zrezygnować.
Jeżeli jeszcze kiedyś zdarzy mi się dłuższa (niezapowiadana) nieobecność, gracze mogą (a nawet powinni) męczyć mnie na GG o odpisywanie.
W dniach 1-5 maja bieżącego roku wyjeżdżam i zapewne nie będę miał dostępu do internetu.
Standardowo: Proszę o niezabijanie moich postaci, jeśli moja nieobecność spowoduje znaczne spowolnienie tempa gry, proszę o prowadzenie wg charakteru.
Padły mi wczoraj wieczorem dwa kompy dlatego wszystkich przepraszam, lecz nie będę odpisywał dopóki nie zrobię z tym porządku. Mam nadzieję, że co najwyżej dziś mnie nie będzie tylko.
Sesja, ojciec który wrócił z Hiszpanii i przywatne zobowiązania
Swój udział w sesjach i mistrzowanie zawieszam na 2 tygodnie. Potem będzie odpis w Gothan i Widzącym
Przepraszam bardzo, ale te sprawy ciągną się za mną i muszę w końcu uporządkować to i owo.
EDIT: A teraz jeszcze oberwalem butelka na juwenaslia i mam uszkodzony nerw w prawejk dloni... los mnie nie lubi. niemniej postaram sie odpisac za 2 tyg.
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
Ja nie będę tak całkiem nieobecny, ale okres sesyjno-zaliczeniowy na uczelni utrudnia mi czynny udział w sesjach. MG proszę o nieubijanie mnie i ewentualnie poprowadzenie moich postaci w sposób pasujący do nich. Ja za to postaram się od czasu do czasu coś naskrobać. No chyba, że ktoś lubi mnie na tyle, aby na mnie czekać. W mających się dopiero zacząć sesjach (FMA i CP2020) postaram się przynajmniej na początek odpisać a potem ciągnąć jako takim tempem.