Nie ma mnie od soboty (03.02.07) do poniedziałku (05.02.07). Nie wiem czy jutro uda mi się dorwać do kompa. Jak wrócę nadrobię wszystkie zaległości. Jeśli bedzie to konieczne proszę MG o poprowadzenie moich postaci.
Wyjeżdzam i będę dopiero w niedziel, najprawdopodobniej po południu. Prosiłbym MG o poprowadzenie moich postaci i nie czynienie im zbt poważnej krzywdy
Nie ma mnie od dzisiaj (11.02) do wtorku (13.02), wracam w środę. Jest szansa, że uda mi się odpisać w poniedziałek i wtorek, ale nic nie obiecuję. MG proszę o poprowadzenie moich postaci wedle uznania (byle nie w ramiona śmierci ).
W najbliższym czasie mogę się pojawiać na Tawernie trochę rzadziej, co nie znaczy, że mnie nie będzie. Mam po prostu małe problemy z Netem. Mistrzowie, proszę się nie denerwować, jeśli jakiegos dnia nie odpowiem .
Ferie przyszły
Nie ma mnie od jutra (15.02.2007) prawdopodobnie aż do soboty (24.02.2007). Mistrzów, u których gram proszę o nie zabijanie mojej postaci. Jeśli bylibyście tak mili to byłbym wdzięczny jeślibyście mi je poprowadzili .
Moje sesje wstrzymuję do powrotu.
Po wielu dniach wracam na forum. Nie było mnie dlatego, że prawie cały komputer mi się popsuł. I musiałem trochę kasy uzbierać do kwoty. Rekrutacji i sesji nie wznawiam...
Uff. Z powodow zblizajacego sie przegladu nie mam z u p e l n i e czasu na prowadzenie, badz granie. do weekendu 3-4 marca. Kajam sie, prosze o piecze nad moimi postaciami, a graczy przepraszam.
Wracam z BARDZO długiego urlopu za co z miejsca chciałbym wszystkich przeprosić... proszę, wstrzymajcie łzy wzruszenia!
Obce lasy przemierzam, serce szarpie mi krtań!
Nie ze strachu - z wściekłości, z rozpaczy!
Ślad po wilczych gromadach mchy pokryły i darń,
Niedobitki los cierpią sobaczy!
niestety nie bedzie mnie przez nastepne 2-3dni, więc prosze o nie zabijanie mych postaci przez milych MG. W sesji Cube może uda mi się na sekunde wpaść by odpisać.