Jak mówisz, tak niech się stanie
Roześlę PW i poinformuję cię o wynikach na gadu.
@ Nhunter
Nie jestem w stanie określić, jakie będą podobieństwa sesji do AitD, bo moja wiedza o tej grze kończy się do przeczytanej recenzji. Mogę stwierdzić że to byłoby coś w tym stylu
Witam! Chciałbym stworzyć sesję w czasach chińskiej Epoki Trzech Królestw. Od razu zaznaczam, że będę luźno traktował fakty historyczne. Mogą nastąpić niewielkie zmiany w kalendarium. Gracze wcieliliby się w wojowników jednej ze stron. Czy ktoś byłby chętny na taką grę?
Fioletowy Front Wyzwolenia Mrówek Klub Przyjaciół Kawy
Tutaj chciałbym zaznaczyć - i mam nadzieje że nikogo to nie zniechęci - że zobowiązałem się pomagać Antowi w prowadzeniu tej sesji, jeśli takowa pomoc będzie potrzebna Więc możecie traktować jego wezwanie jako posiadające atest "Approved by BK (tm)" - oczywiście nie będę mu niczego narzucał, ale dobra rada nigdy nie zawadzi, co?
Ant - nie gniewaj się że to tu piszę, ale może kogoś w ten sposób zachęcimy
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Ja może bym zagrał, ale nie wiem, jak to będzie z czasem. Generalnie gdzieś tam jeszcze leży Fate of the Dragon, więc w razie czego sobie poodświeżam .
Serge pisze:Chciałby ktoś zagrać w przygodę rozgrywającą się w Starym Świecie? Ja w roli MG, Warhammer II edycja - mam nawet ciekawy pomysł na fabułę .
no ja myślę, że chętnie.
Serge, nie do końca się orientuję w różnicach, bo miałam do czynienia jedynie z klasycznym systemem warhammera w wydaniu początkującym(z mojej strony), dlatego może podesłałbyś jakiegoś linka w celu naświetlenia sytuacji.
Nie mniej jednak wstępnie zgłasam kandydaturę i pozdrawiam
Serge pisze:Chciałby ktoś zagrać w przygodę rozgrywającą się w Starym Świecie? Ja w roli MG, Warhammer II edycja - mam nawet ciekawy pomysł na fabułę .
no ja myślę, że chętnie.
Serge, nie do końca się orientuję w różnicach, bo miałam do czynienia jedynie z klasycznym systemem warhammera w wydaniu początkującym(z mojej strony), dlatego może podesłałbyś jakiegoś linka w celu naświetlenia sytuacji.
Nie mniej jednak wstępnie zgłasam kandydaturę i pozdrawiam
Też prubowałem się dostać ale sesja już się rozpoczeła i trwa od kilku dni. Napisz do niego to może cie dołączy ale w kązdym razie rekrutacja się już zamkneła.
Czy byłyby jakieś osoby chętne do rozegrania Więzienia piekielnego pala w D&D 3,5? Jest to fantastyczna lokacja nastawiona na ogromną ilość wymagających i ciekawych walk oraz kilka opowieści i łamigłówek. Znalzłyby się osoby chętne bo moge poprowadzić?
Czy znajdą się jacyś chętni gracze do gry w klimatach pirackich. Rektrutacje założe niedługo. Bardzo możliwe że będziemy grać w system autorski przewisujący strotelling nad mechaniką.
Nirus - na klimaty pirackie to ja się piszę jak najbardziej. Sam ostatnio prowadziłem grę, która miała stanowić połączenie Piratów z Karaibów z anime zwanym "One Piece". No ale niestety nie wyszło. Masz kolejnego gracza w razie powstania rekrutacji