He who stands with me, shall be my brother!

Jeśli nie wymagasz znajomości świata ani mechaniki systemu, to nie widzę przeszkód do zgłoszenia sięthe_weird_one pisze:Nie można czekać w nieskończoność... Ech... sam nie wierzę, że to piszę.
Niniejszym pragnę złożyć zapytanie o chętnych na ewentualną (ale NIE ewentualnie chętnych) i ewentualnie gotowych na sesję w cięższych klimatach uniwersum Warhamera 40'000. Ze mną jako mistrzem i planem sesji gotowym, dostosowywanym do postaci jakie bym otrzymał, z plugawymi Xenos, a może nawet za namową świetnych graczy o świetnych kartach, truly badassami.
Poniżej trzech nie zapewne nie zejdę, choć i trzech to dosyć mało i niczego nie obiecuję, nie będę tworzył i dopracowywał sesji dla garstki, nawet gdyby to było naprawdę zacne grono...
Btw., do moderatury. Tak, wiem, obiecuję tego zbrodniczego procederu nie powtarzać. Ale jakoś tak w sekundę to zniknęło, że aż facepalma własnego zaliczyłem, taki ze mnie nieudacznik.
AR to oczywiście Alter Real
Numer DwaFałszywy Krok
- sesja w realiach TES (The Elder Scrolls), w zachodniej części prowincji Highrock. Storytelling, dostępne wszystkie klasy i dziewięć ...no dobra dziesięć (ach Ci Bosmerowie) głównych ras Tamriel (bez Ayleidów czy Sloadów np.).
Przyjmę 3-4 graczy, ale błagam nie sami Dunmerowie.
Jak ktoś chce poznać realia dokładniej, tudzież wybrać bóstwo, to na PW do mnie.
I Numer TrzyNox Mortis
- czyli Noc Śmierci, to już wcześniej zaproponowany przez ze mnie pomysł grania nieumarłymi w służbie boga Arrata (tak ZUO). Do wybory szkielety, zombie, upiory/baenshe i potępieńcy. Mogę także zgodzić się na jednego kapłana nekromantę. Także Storrytelling i tutaj przyjął bym równo 4 graczy.
Na koniec, to nie rozgrywka dla każdego, brutalna i możliwe że momentami nie smaczna.
- Spoiler: Zaznacz cały
Zmiana mała w nazwie bo mnie tu ktoś wyśmiał przezz GaGulca ;] (hi Tev), nadal nie jestem pewien nazwy..powinno chyba być Nox Mortalis? Na razie zostawię tak.
To tyle, jak ktoś jest czymś zainteresowany niech daje znać TU lub mi na PW, tudzież GG.Bez nazwy tzn. nazwa jest, ale to na razie tajemnica, bo mnie tu ktoś zlinczuje, heh,.
W skrócie, Parodia Fantasy, gracie osobnikami którzy poszukują dawno zapomnianego artefaktu, cele różne, bo różne są o nim podania, że spełnia życzenia, wzmaga potencję (hmm), daje nieśmiertelność itp.
Humorystyczna i bardziej na luzie, klimat parodiujący wszelkie fantasy.
4 - 5 graczy z poczuciem humoru.
Ile osób, nie wiem.necron1501 pisze:Szasza jeśli coś to pisałbym się na ten drugi. Tylko pytanie ile osób?
No Name pisze:Podchodzę do norda i mówię:
- Pierwsza zasada klubu walki – nie rozmawiajcie o klubie walki...