Ale to na pewno było w tzw. starych dobrych czasach Tzn. wtedy kiedy jeszcze tu nie bywałem, bo raczej mi się nie wydaje żebym się do jakiejkolwiek nie zgłosił No chyba że miałem jakieś ważne powody (czyt. nie zauważyłem - zdarza mi się)
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
No to były ważne powody, a mianowicie nie miałem czasu :] w ogóle przez początek tego tygodnia (czyt. do wczoraj włącznie) miałem tyle czasu że ledwo nadążałem w sesjach odpisywać.
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Na dniach chciałbym poprowadzić sesję w jeden z mich ulubionych systemów czyli Cyberpunka 2020, ale zanim założę temat w rekrutacji spytam lepiej za wczasu czy ktoś by się pisał na przygodę w realiach CePeka?
Niebo i piekło są w nas, wraz ze wszelkimi ich bogami...
- Pussy Warhammer? - spytała Ouzi.
- Tak, to taki, gdzie drużynę tworzą same elfy. - odparł Serge.
Ja bym z chęcią zagrała, bo tak się składa że Cyberpunk to również jeden z moich ulubionych RPG-ów. Więc jedną chętną już masz, Serge (kwestia tylko, czy byś mnie przyjął )...
Na dniach chciałbym poprowadzić sesję w jeden z mich ulubionych systemów czyli Cyberpunka 2020, ale zanim założę temat w rekrutacji spytam lepiej za wczasu czy ktoś by się pisał na przygodę w realiach CePeka?
Z chęcią, miłą chęcią widziałem (czytałem), że nieźle grasz tu i tam w sesjach więc pewnie prowadzisz równie dobrze. Czekam jak założysz rekrutacje
Hope is the first step on the road to disappointment.