MG poszukiwany/poszukiwana!

-
- Bombardier
- Numer GG: 6110498
Re: MG poszukiwany/poszukiwana!
Do Wiedźmina to ja jestem chętna
...

Jam jest Łaskawą Boginią, która daje Dar Radości sercom ludzkim; na Ziemi daję Wiedzę Wiecznego Ducha, a po śmierci daję pokój i wolność . Ani nie żądam ofiary, gdyż oto ja jestem Matką Życia, i Moja Miłość spływa na Ziemię.

-
- Szczur Lądowy
- Numer GG: 1676389
Hm.. to z Marvellem mogło by być interesujące
(tylko jak już się znajdzie MG to takiego laika jak ja trzeba za rączkę prowadzić
)

"Get lost, fool!" - Mr. T
The voices in my head are idiots.
Come to dark side! We have cookies. ^^
The voices in my head are idiots.
Come to dark side! We have cookies. ^^

-
- Marynarz
- Numer GG: 4667494
- Kontakt:
no to mamy chetnych do Marvela. znajdzie sie MG?
Samanta Bloodmoon
Fire and ice, somehow existing together without destroying each other. More proof that I belonged with him.
-Bella Cullen, Breaking Dawn
Fire and ice, somehow existing together without destroying each other. More proof that I belonged with him.
-Bella Cullen, Breaking Dawn

-
- Marynarz
- Numer GG: 8299547
Ja też byłbym chętny na sesję w uniwersum marvela. Ale o ile byłoby to zbliżone do aktualnego jego stanu a nie zupełnie autorskiej wizji w której nic nie trzyma się kupy. Czyli wziąć pod uwagę wojnę domową w USA, bunt części bohaterów i ujawnienie danych personalnych większości z nich, powstanie inicjatywy, przejęcie stołka dyrektorskiego SHIELD przez Starka, śmierć oryginalnego Cap'a, zanik genu X u większości mutantów, masakrę dzieci z instytutu Xaviera, rozwałę jaką po powrocie z kosmosu zrobił ze swoimi ziomkami opętany rządzą zemsty Hulk, wpleść jakieś wątki z ostatniej inwazji Skrullów (Chociaż z tym lepiej poczekać aż się wszystko wyjaśni i będzie definitywnie wiadomo kto jest prawdziwy a kto tylko kopią ^^'), czy nawet zombie z innego wymiaru ^^ A jeśli miałaby to być alternatywna wizja to dokładnie dopisać czym się różni od głównego świata, w końcu Marvel to setki równolegle istniejących wszechświatów. No i w miarę zgodnie ze stanem obecnym wykorzystywać tylko żyjące obecnie postacie i brać pod uwagę ich historię. W necie jest pełno streszczeń, torrentów itd.
No i moim zdaniem prościej utworzyć zupełnie nową grupę od podstaw niż bawić się w jakieś przetasowania składowe w grupie już istiejącej. Zresztą granie pietnasty raz w trenujących w danger room X-Menów to lipna sprawa ^^' Najlepiej ustalić jakieś nowy, wymyślone przez mg wydarzenie, które miałoby stanowić punkt wyjścia dla akcji osadzonej gdzieś w bliskiej przyszłości uniwersum
No i moim zdaniem prościej utworzyć zupełnie nową grupę od podstaw niż bawić się w jakieś przetasowania składowe w grupie już istiejącej. Zresztą granie pietnasty raz w trenujących w danger room X-Menów to lipna sprawa ^^' Najlepiej ustalić jakieś nowy, wymyślone przez mg wydarzenie, które miałoby stanowić punkt wyjścia dla akcji osadzonej gdzieś w bliskiej przyszłości uniwersum

O o
/¯_____________________________________
| IMMA FIRIN' MAH LAZOR!!! BLAAAAAAAH!!!
\_¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\_¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

-
- Majtek
- Numer GG: 7526210
Poszukiwałbym MG do settingu D&D 3,0; 3,5 lub nawet 4,0. Z każdym z tych systemów jestem zapoznany. Niestety to są jedyne systemy, które znam. Będzie to moja piarwsza sesja na forum więc prosiłbym o cenne wskazówki np. tworzenie postaci.

-
- Marynarz
- Numer GG: 7066798
Chciałbym się przyłączyć do twojej petycji Nirusie i przy okazji podłączyc się do twojej sesji, ja i 2 kumpli, zgadzasz się? 
Co do twojej wypowiedzi poniżej, uważam że większa ilość graczy zwabi jakiegoś MG do naszej sesyjki, poza tym jaki system proponujesz? My, wypowiem się z naszą trójkę, myśleliśmy o Storytellingu luźnie opartym na DnD (powiedzmy świat, klasy, klasy prestiżowe, potwory itp) mechanika za to generalnie "opowiadana".

Co do twojej wypowiedzi poniżej, uważam że większa ilość graczy zwabi jakiegoś MG do naszej sesyjki, poza tym jaki system proponujesz? My, wypowiem się z naszą trójkę, myśleliśmy o Storytellingu luźnie opartym na DnD (powiedzmy świat, klasy, klasy prestiżowe, potwory itp) mechanika za to generalnie "opowiadana".
Ostatnio zmieniony środa, 22 października 2008, 18:42 przez Sciass, łącznie zmieniany 2 razy.

-
- Majtek
- Numer GG: 7526210

-
- Marynarz
- Numer GG: 8299547
A co do sesji marvela to kim grę preferujecie? Wyeksploatowanymi mutantami czy kim się komu żywnie podoba? O.o
O o
\_¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\_¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

-
- Bosman
Szczególy - w temacie rekrutacyjnym, nie tutaj.

-
- Marynarz
- Kontakt:
Myślę, że mógłbym poprowadzić sesje D&D. Świat - FR oparty na 3.5, a sama mechanika może być z 4.0. Ale to do ustalenia.
There is no emotion; there is peace.
There is no ignorance; there is knowledge.
There is no passion; there is serenity.
There is no chaos; there is harmony.
There is no death; there is the Force.
Zdjęcia
There is no ignorance; there is knowledge.
There is no passion; there is serenity.
There is no chaos; there is harmony.
There is no death; there is the Force.
Zdjęcia

-
- Marynarz
- Numer GG: 7066798

-
- Pomywacz
- Numer GG: 6449636
- Kontakt:
Ale dawno mnie nie tu nie było , chyba z 5 miechów ^^ Więc powróciłem bo zatęskniłem do RPGów...ach te zimowe sesje. Wracając do tematu jestem chętny do wszystkiego ale nie liczcie na mnie jako MG ponieważ nie nadaje się do tej roli...no w sumie mogę poprowadzić sesje w klimatach Warcraft d20, bądź Warhammera 2ed. To jednak może ulec zmianom.
A.Z.S - Armia Zbawienia Szatana
nasze motto "Evil is the new Love "
nasze motto "Evil is the new Love "

-
- Bombardier
- Numer GG: 1074973
kto chętny na sesje Left 4 Dead lub autorski oby z zombiakami
?

-
- Marynarz
- Numer GG: 8500364
Chętnie zagram, tylko żeby sesja była klimatyczna. Cośik w stylu Dawn od dead (mój ulubiony
).

-
- Mat
- Numer GG: 12563782
@ kaw
Prowadzisz?
Chętnie pogram, żeby tylko nie urwało się w ciekawym momencie.
Prowadzisz?
Chętnie pogram, żeby tylko nie urwało się w ciekawym momencie.
"drobnostki tworzą doskonałość, a doskonałość nie jest drobnostką" Michał Anioł

-
- Bombardier
- Numer GG: 1074973
Błagam tylko nie ja, nie przeżyje kolejnej porażki w rekrutacji, oraz dobrze wiadomo, że moje braki w słownictwie nie czynią grę lepszą.
Może znajdzie się ktoś chętny do poprowadzenia sesji le zombie paradise ^^;
Może znajdzie się ktoś chętny do poprowadzenia sesji le zombie paradise ^^;

-
- Marynarz
- Numer GG: 8500364
Ja chętnie poprowadzę. Chętnie sprawdzę swoje umiejętności na forum. Potrzebowałbym dwóch graczy poza wami i możemy zaczynać.