Poszukuje chętnych do założenia kącika WFRP drugiej edycji w KGF-ie (oczywiście jeśli BAZYL się zgodzi ). Odpowiadajcie mailem albo przez gg. Czekam na szybką odpowiedź
Wiesz co ja już gadalem z BAZYLEM na ten temat i zgodził się. W tym miesiącu posle mu teksty próbne. Kącik będzie nietylko o 2ed bo wbrew pozorom to 1 ma większą rzeszę fanów. Jak chcesz to skontaktuj się zemną na gg to pogadamy.
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości" Mafia Radioaktywnych Krów
Może być również do pierwszej edycji (grałem w nią przez trzy lata) nie mam nic przeciwko. Myślałem, że już nikt nie zgłosi się do współtworzenia tego kącika . Pogadamy na gg.
Jakbym kiedyś skrobnął jakąś sesyję (bardziej w formie opowiadania w którym będzie ogólny zarys i rozwój fabuły ponieważ możliwości wyobraźni graczy są nieskończone...) to prześlę ci na pw. ew. podaj ogólnego Twojego e-maila na którym by można ci w .doc coś przesłać. Narazie na mnie nie ma zabardzo co liczyć gdyż nie mam tymczasowo podręcznika.