Ale to pewnie jest wina przeglądarki (IE), bo tu dużo osób z niej NIE korzysta (i nie narzekają). Ja korzystam, ale to dlatego, że nadal duża część stron jest robiona pod IE. No i nie chce mi się ściągać nowej przy moim wolnym łączu (standardowa szybkośc transferu: 3KB/s ).
dziwne /: teraz jest juz wszstko dobrze.. pewnie daltego ze za bardzo zawalone lacze mialem.. chodzace zassysacze, gg, inne stronki(: dobra sory za problem naprawilo sie[;
Runiq pisze: Ja korzystam, ale to dlatego, że nadal duża część stron jest robiona pod IE.
Duża liczba stron jest robiona pod IE, bo dużo ludzi z niego korzysta - mamy błędne koło. Przestań korzystać i już. A jak Ci jakaś stronka nie będzie poprawnie działać, to zgłoś ją na osiolki.net.
Co do wolnego łącza... Warto się pomęczyć. Najnowsza Opera zajmuje ok 3.7mb.
heheh, ja też mam mozillę. na początku mi trochę wolno chodziła, ale już jest ok. nie mam żadnych problemów. i jeszcze fajna jest możliwość otwarcia paru stron w jednym oknie.
Some say the end is near.
Some say we'll see armageddon soon.
I certainly hope we will.
I sure could use a vacation from this
z firefox-em jeszcze nigdy niemialem problemow z jakakolwiek strona, czasami tylko mnie wnerwia to ze musze sciagac nowe pluginy, ale to leci (prawie) automatycznie
Vircung pisze:ja polecam mozille.. nigdy jeszczer nie miałem problemu z żadną stronką...
<falka po kiego .. grzybka ci aż tyle tych przyciskooff :? >
Bo mieszkam z programistą/webdeveloperem/świrem (niepotrzebne skreślić) i jemu są potrzebne... ;)
Mi do szczęścia starczają 2 + scroll, ale dodatkowe przyciski też są fajne: jeden mi włącza Widgety, inny uruchamia Operę, jeszcze inny robi co innego... Problem w tym, że nigdy nie pamiętam, co który robi, więc na wszelki wypadek ich nie używam ;)
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in F:\Inetpub\1k20.net\tawerna\forum\includes\template.php(127) : eval()'d code on line 28 takie cus mi wyskakuje /: potem nie mam goozikow na dole a do gory sa.. no ja nie wiem jush co to ma znaczyc..