Przy okazji, co to za zjawisko, że licznik postów Jarosika wykreśla sinusoidę, raz ponad 50, raz poniżej 40 i tak w kółko... i jeszcze drugie zjawisko, w tej chwili, gdzie nie wejdę na jakiś ciekawszy temat to wszędzie jest Jarosik, "przewijam" na poprzednie posty- tam też Jarosik, czyżby rozmawiał sam ze sobą...
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu ...
Otchłań
Jarosik - po raz kolejny za statsiarstwo - na forum rekrutacji do sesji RPG - to ostrzeżenie jest jednoznaczne z wysłaniem wyżej wymienionego na przymusowe świeta - Zdrówka życzę!
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Mam pytanie odnośnie formy czarnej listy- czy nie lepiej byłoby, gdyby zsumowane wszystkie ostrzeżenia widniały w pierwszym poście tego tematu? Nie trzeba byłoby wędrować ku niezbadanym zakamarkom kolejnych dyskusji... No i wszystko byłoby bardziej przejrzyste.
Kolejna propozycja: Czy możnaby pod awatarkami lub gdzieś przy opisie użytkownika zaznaczyć, że jest on wpisany na czarną listę? Nie po to, by omijać założone przez niego tematy, o nie (Właściwie to też)... Ale wtedy taka kara byłaby podwójnym ciosem i naapraawdęę solidną mobilizacją...
No i mam nadzieję, że ten post nie zostanie poczytany za krytykę i nie dostanę ostrzeżenia...
Ta lista jest dość specyficzną lista, bo wpisując się w tym temacie, bez względu na wszystko, ląduje sie na tej liście. Nie ma potrzeby - uważam - przepisywać jej w pierwszym poście, bowiem, widząc że jest tu jakas nowa wiadomość bardzo łatwo sie z nią zapoznać.
Co do tematów które należy unikać - nie ma takich tematów, ponieważ są one usuwane/blokowane na bieząco - nie potrzebyjemy śmieci na forum.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
błędy ('zamknol', 'muwi' czy 'zniknol') na tafernie PGR
[Ty nie masz kogo wyręczać - tylko osoby uprawnione mogą wpisywać stutaj cokolwiek - resza wpisów jest nieważna, bądź traktowana jak chcę... - dop. BAZYL]
Nie chcę się sprzeczać ale miałem tylko jedno upomnienie, nie dwa... Może nie doszło drugie, albo zostało mi przyznane za coś o czym nie wiem...
Pałętam się tam i tu, zabijając rzezimieszków, cwaniaków, złodziei, oczyszczam arenę, pałętam się po lesie w nocy, bo jestem niezniszczalny Skrytobójca 10 poziomu ...
Otchłań
=> EmpE, żeby sprawiedliwości stało się zadość, za:
Słuchajcie, według mnie bez sensu jest w ogóle taki "motyw", jak "czarna lista". Znacznie lepszym rozwiązaniem, moim zdaniem, byłoby zainstalowanie moda na forum pozwalającego przyznawać kartki "aktywnym inaczej" użytkownikom. Przykład możecie zobaczyć np. na http://haker.com.pl/forum.
BAZYL nie będzie musiał zliczać i wpisywać tu wszystkich wykroczeń poszczególnych użytkowników, a przy okazji pod avatem każdego z nich widniała będzie rodzaj i ilość otrzymanych kartek.
"Gdy nie ma floty zaczynają się kłopoty. Kłopotów nie kocham, więc kocham banknoty, zamieniam je w zielone, a zielone w siwy dym, siwy dym w dobry humor, dobry humor w dobry rym - to mój sposób na życie..."
Proponowany długoterminowy ban dla: Jarosik
Za recydywę.
Nie tylko BAZYL potrafi być zły.
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
Popieram Asthnera -> Jarosik nie pojął swojej lekcji, widocznie trzeba mu dać więcej czasu, aby mógł dojrzeć do użytkowania forum.
A co do tego tematu: za pisanie tu jest nie Ban, tylko upomnienie, nie automatycznie, tylko ręcznie i nie dla każdego, tylko dla użytkowników nie będących modami, adminami lub Tawerniakami. Sugestie/komentarze co do tej listy najlepiej jednak pisać w temacie "Czy forum się stacza?".